Boek je mobilhome met vakantie garantie

Profiteer van onze flexibele voorwaarden
Bekend van

Profiteer van onze vakantie garantie

Ben jij ook zo toe aan een mooie reis dit jaar? Boek nu je mobilhome met 3 vakantie garanties. Dankzij deze 3 garanties staat niets jouw droomreis nog in de weg.

Garantie 1: Een mobilhome geeft de meest flexibele manier van reizen

Met een mobilhome kun je gaan en staan waar je wilt. Mochten er onverhoopt reisbeperkingen worden opgelegd kun je altijd eenvoudig je plannen en route wijzigen, zelfs onderweg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je reis in het water valt als de situatie op je plek van bestemming verandert. Ook kun je eenvoudig drukte vermijden en onveilige plekken omzeilen.

Garantie 2: Je kunt je reis altijd gratis verplaatsen

Verandert de situatie op je plaats van bestemming, of stel je je reis liever uit? Geen zorgen! Je kunt je boeking altijd gratis verplaatsen. Samen met de verhuurder bepaal je een nieuwe datum die jou het beste uit komt. Heb je nog geen nieuwe datum? Dan kun je die ook later vastleggen. Zo hoef je je mobilhome reis nooit mis te lopen. Lees meer.

Garantie 3: Je kunt tot 24 uur van tevoren annuleren onder speciale voorwaarden

Is het door corona maatregelen absoluut onmogelijk om te reizen? Dan is het mogelijk om tot 24 uur voor vertrek te annuleren. Je krijgt dan 82,5% cashback. De overige 17,5% service- en garantiekosten krijg je retour in de vorm van een kortingsvoucher van 17,5%, minus de € 35 servicekosten. Deze voucher is 2 jaar geldig en kan gebruikt worden voor de service fee (17,5%) van een toekomstige boeking tot maximum de initiële waarde.. Lees hier de voorwaarden.

Profiteer ook van de vrijheid en flexibiliteit van een mobilhome, en boek je mobilhome voor een prachtige reis.

Waarom een camper huren via Goboony?

Grootste aanbod mobilhomes in België
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Goboony is available in English as well.

Stay on Goboony.be Go to Goboony.com