Pasar - Goboony

Beleef een onvergetelijke vakantie met Pasar en Goboony!
Start- en einddatum tot

Pasar en Goboony slaan de handen in elkaar!

Samen maken we camperdelen toegankelijker en populairder

 

Dat de campersector in een stevige opmars zit, zie je in het straatbeeld. Meer en meer mensen willen de vrijheid van een campervakantie ervaren. Veel mobilhome-eigenaren gebruiken hun motorhome slechts een viertal weken per jaar, de overige 48 weken staat hun camper vaak op stal. Dat is uiteraard zonde!

Pasar en Goboony slaan daarom de handen in elkaar om meer mensen te laten genieten van een mobilhomevakantie. Hiervoor zullen tal van acties en bijeenkomsten opgezet worden.

Voordelen voor huurders

Indien je Pasar lid bent, dan krijg je €50 korting op een campervakantie bij Goboony. Deze korting verkrijg je in het betalingsmenu, waar je de kortingscode PasarGoboony kan invullen. Vervolgens wordt gecontroleerd of je daadwerkelijk Pasar lid bent. Let wel: de korting is enkel geldig bij het boeken van de camper, niet achteraf.

Ben je nog geen Pasar lid? Dan is het zeker de moeite om dit lidmaatschap te overwegen! Zo kun je gebruik maken van tal van kortingen bij de aangesloten Partners van Pasar. Meer info over lidmaatschap vind je hier.

Voordelen voor verhuurders

Herken je de situatie dat je camper vaak stilstaat in de stalling of onder de carport? Zonde! Hoog tijd om bij te verdienen met je camper. Gemiddeld kun je zo €5.000 à €7.000 bijverdien. Goboony helpt je met alle informatie rond het verhuren zelf, de verzekering en de belastingen.

Indien je als Pasar lid beslist om je camper te verhuren, dan komt je advertentie hoger in de zoeklijst terecht en wordt je advertentie onderaan deze pagina geplaatst.

 

Waarom een camper huren via Goboony?

  • Flexibiliteit bij overmacht door Corona

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod mobilhomes in België

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    038 08 73 46
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Campers aanbevolen door Goboony