Camper huren in Den Haag

Wil je vertrouwd en snel jouw ideale camper huren in Den Haag? Goboony is het platform waarbij eigenaren van campers in contact komen met huurders. Omdat de campers worden aangeboden door particulieren, zijn er veel verschillende soorten campers te huur. Zo kun je kiezen uit buscampers, toer campers maar ook campers voor het hele gezin. Alle campers die aangeboden worden zijn verzekerd en hebben de APK keuring doorstaan.

Op deze pagina vind je alle campers die in Den Haag worden aangeboden. Daarnaast kan je ook verder in de provincie Zuid-Holland kijken om die droom camper te vinden.

Lees meer …

Meer dan 273.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Den Haag

Als je op vakantie gaat naar is het ook wel fijn om een goede plek te hebben waar je je camper neer kunt zetten. Daarom hebben wij een camperplaats in Den Haag voor je geselecteerd.  Minicamping Zwetzone ligt net iets buiten de stad, aan de rand van Wateringen. Op deze camping hebben ze vier verharde camperplaatsen, maar je stapt er uit op het gras. Als het weer het toelaat in de zomer kunnen campers tot 7 meter ook een plekje toegewezen krijgen op een kampeerplaats. Verder zijn alle campervoorzieningen aanwezig. Vergeet van tevoren niet even te informeren of er plek is!

Bezienswaardigheden in Den Haag

Den Haag sluit je voor altijd in je hart, want je vindt er het beste van twee werelden. Stad en strand, nieuwe stijlen en oude meesters, winkels en paleizen, exotische keuken en de Hollandse vishaven. Daarom zijn er heel wat bezienswaardigheden in Den Haag. Neem een kijkje op het binnenhof, bewonder oude meesterwerken in het Mauritshuis,  Ontdek het bijzondere verhaal achter het Vredespaleis, ga picknicken en wandelen in een van de mooie parken, neem surfles in Scheveningen of doe een kroegentochtje langs de strandtentjes.

Evenementen in Den Haag

Evenementen in Den Haag zijn altijd een feest. Ga eens uit je dak tijdens Nederlands grootste gratis muziekevent Parkpop, laat je vervoeren naar een ander continent op 's werelds grootste Euraziatische evenement, Tong Tong Fair en geniet van spectaculaire shows tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen.

Wil je weten wat er te beleven is in het weekend dat jij in Den Haag bent, raadpleeg dan even de actuele UIT agenda. Deze kun je vinden op de site van de This Is The Hague. Voor je het weet zit je bij een intiem huiskamerconcert, laat je je verwennen bij een dinnershow of zie je een mooie film in het Omniversum.