2 persoons camper huren

Klanten van Goboony beoordelen Goboony met een 8.7!

8.7/10

669 beoordelingen bij Kiyoh

Start- en einddatum tot

Een 2 persoons camper huren

Samen met je lief rondtrekken in een camper of juist roadtrippen in een camper, wie wil dat nu niet? Gelukkig hoef je niet eens perse in een groot gevaarte, want bij Goboony kun je ook 2 persoons campers huren. Het leuke aan een camper huren via Goboony is dat je huurt van de daadwerkelijke eigenaar. Dit zorgt er voor dat de campers zo'n 40% goedkoper zijn dan bij verhuurbedrijven, ook vind je camper eigenaren in het hele land, dus je vindt altijd een camper bij jou in de buurt. Het aanbod is gevarieerd, waardoor je hier vast en zeker een campertje kunt huren. 

Verschillende typen 2 persoons campers

Je kunt 2 persoons campers huren in allerlei verschillende soorten en maten. Er zijn vooral veel 2 persoons buscampers om te huren. Zo heb je de oude nostalgische Volkswagen Campers, waarmee je door iedereen wordt nagekeken omdat het simpelweg prachtige busjes zijn. Moderne camperbussen waarmee je met 130 km/uur naar Frankrijk kunt cruisen zijn ook volop op ons platform te vinden. Of je huurt een luxe 2 persoons camper, die uitgerust is met alle voorzieningen.

Aanbod Goboony 2 persoons campers

Marion

Wat een geweldig bedrijf en uitstekende service. We hebben genoten van een weekend met de camper, alles was top geregeld. Een echte aanrader!

Marion uit Soest

Joella

Wat een leuk bedrijf en initiatief: Goboony. Door Goboony hebben wij een geweldige camper ervaring gehad! Een ervaring om nooit te vergeten!

Joëlla uit Amsterdam