Camper huren in Almere

Via Goboony is het heel gemakkelijk om een camper huren in Almere. Via onze site komen camperbezitters in contact met iedereen die graag eens op vakantie wil met een camper. Op deze pagina vind je alle aangeboden campers in Almere en ook kun je binnen de provincie Flevoland zoeken. Zo zul je zeker jouw droomcamper vinden, of je nu op zoek bent naar een retro buscamper of een mooie familie camper.

Als verhuurplatform zorgen we er ook voor dat alle aangeboden campers volledig APK gekeurd zijn en ook moeten ze op de juiste manier verzekerd zij. Zo kun jij zonder zorgen de zon tegemoet rijden.

Lees meer …

Meer dan 285.500 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Almere

Almere is ook een leuke bestemming voor je camperreis. Om je bezoekje aan Almere extra leuk te maken is het fijn om te overnachten op een goede camperplaats. Een leuke camperplaats in Almere is Marina Muiderzand. Dit is een leuke locatie bij een jachthaven. Het is een perfecte verblijfplaats voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers (fietsroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie). Ook hebben ze er een zeilboot verhuur en een eigen strand. De plaatsen zijn goed en ruim, de douches zijn heel erg schoon en alle voorzieningen zijn aanwezig. Het centrum van Almere is ongeveer op 6 km afstand.

Bezienswaardigheden in Almere

Omdat de stad natuurlijk nog niet zo oud is zijn er niet heel veel historische bezienswaardigheden in Almere. Des te meer leuke activiteiten zijn er om te doen, vooral voor de kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Klimpark Fun Forest? Je kind kan zich even lekker laten gaan en echt een klein aapje voelen. Of ga op onderzoek uit met de Kinderspeurtocht, een leuke, educatieve speurtocht door het centrum van Almere.

Ook is Almere heel geschikt om te wandelen en te fietsen. De mooiste wandelrouter, nemen je mee dwars door woonwijken met moderne architectuur, langs uitgestrekte wateren of over paden in groene natuurgebieden. Ook is er een volledig routenetwerk voor fietsers, waarbij je zelf de route en het aantal kilometers kan bepalen.

Gek op winkelen? Dan ben je in Almere helemaal op de goede plek. Op meerdere locaties kun je goed winkelen. In Almere Centrum heb je al meer dan 400 winkels, van grote merken als Hudson's Bay, MAC Cosmetics, Pull & Bear, G-star en Primark. Verder zijn er ook in Almere Haven en in Almere Buiten fijne winkelcentra en op de wekelijkse markt is ook nog van alles te vinden.

Evenementen in Almere

Almere is ook de plek voor leuke festivals. Ga met vriendinnen een weekendje weg met de camper en bezoek de Libelle Zomerweek, droom even weg bij de European Porsche Parade of kom gezellig naar het driedaagse Almere Haven Festival in de havenkom van Almere Haven die dan bruist gezelligheid!