Verdien geld met je eigen mobilhome!

In 5 minuten staat je advertentie online. Helemaal gratis!

De voordelen van je mobilhome verhuren via Goboony

Verdien tot wel € 10.000,- per jaar!

Betrouwbare huurders

Dagelijks zoeken honderden reizigers naar een camper. Je krijgt op Goboony alleen boekingen van reizigers die een geverifieerd profiel hebben.

Jij bent in controle

Je bepaalt zelf de (seizoens)tarieven en voorwaarden. Je beslist zelf aan wie je je camper verhuurt. Je hebt volledig overzicht in je boekingen en de beschikbaarheid van je camper.

Veilig betaald worden

Goboony zorgt dat betalingen van huurders geïnd worden via ons veilige betaalsysteem. Ook regelen wij de borg, het innen van schadeclaims en boetes voor je.

Adverteren is gratis

Een advertentie op Goboony is voor verhuurders altijd gratis en bij verhuur krijg je je tarief 100% uitbetaald. We kunnen je inkomsten zelfs garanderen. Wij vragen aan de huurder een fee voor de service die we jullie beiden leveren.

Kim, Wilfred en John verhuren hun mobilhome met plezier op Goboony

Zij vertellen je graag over hun ervaringen. Bekijk de video en ontdek of camperdelen bij jou past.

Video overlay

De camper van John

Video overlay

De camper van Kim & Wilfred

Hoe werkt verhuren?

 1. Vanwege onze geavanceerde website komen er veel potentiële huurders en is een verhuurovereenkomst makkelijk en goed geregeld. Wij regelen alles om jou te helpen met het verhuren van je motorhome op de momenten dat deze stil staat. Wij regelen alles zodat jij dat niet hoeft te doen. Hiernaast verdien je met ons je kosten aan je motorhome, of meer, terug.

  In tegenstelling tot andere platformen zorgt Goboony voor een doelgerichte aanpak in België. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is in verband met de verzekering en belastingen. Zo regelden we onlangs een samenwerking met vakantievereniging Pasar. Kom gerust ook eens langs op onze infosessies die we door gans Vlaanderen organiseren!

 2. Het camperseizoen loopt in België van begin april tot eind oktober, in totaal circa 25 weken. Voor de zomer schoolvakantie is de vraag erg groot, maar ook daarbuiten gaan veel mensen met een camper op reis. Weekopbrengsten kunnen variëren van € 350 tot € 1000,-. Afhankelijk van je camper en hoe vaak je er zelf mee op reis gaat kun je er € 5.000 tot € 15.000 per jaar mee verdienen.
 3. Bij Goboony bepaal je zelf je prijs. Om een idee te krijgen van de marktprijzen kan je zoeken naar vergelijkbare motorhomes. Start bijvoorbeeld met het bepalen van je hoogseizoentarief (juli en augustus), reken circa 70% van dit tarief voor het middenseizoen (juni en september) en ongeveer 55% voor het laagseizoen (de rest van het jaar).

  Als beginnende verhuurder kan je het beste een iets lager tarief dan vergelijkbare motorhomes instellen, aangezien reizigers je advertentie zullen vergelijken met advertenties met bestaande recensies. Als je eenmaal een paar recensies hebt ontvangen, zou je stapsgewijs kunnen beginnen met het verhogen van je prijs.
 4. Samen met onze verzekeringspartners zorgt Goboony dat je veilig je motorhome aan iemand anders mee kunt geven. 

  Staat jouw huidige verzekeraar verhuur van je camper niet toe, dan helpen wij je graag. De juiste verzekering dekt namelijk alle risico’s die komen kijken bij verhuur en biedt je huurder ook nog eens pechhulp in heel Europa en vervangend vervoer als dat nodig is. Zorgeloos verhuren, daar gaat het ons om.

  Lees hier meer over onze verzekeringspartners in België
 5. In 5 minuten kun je je advertentie online zetten. Belangrijk is dat je leuke foto’s van je motorhome hebt waarop goed te zien is wat er allemaal op en aan zit. Hierna kun je al direct aanvragen ontvangen. En over het algemeen geldt dat er meer vraag dan aanbod is. Dus als je een redelijke prijs vraagt, is de kans groot dat je al binnen een week je eerste aanvraag ontvangt.
 1. Op Goboony staan motorhomes in alle soorten en maten. Nieuw, oud, groot, klein, alles kan, zolang hij maar veilig is
 2. Je beslist zelf wie je je motorhome meegeeft. Huurders stellen zich over het algemeen uitgebreid aan je voor en je kunt vooraf contact hebben. Er kan echter altijd iets gebeuren en daarom kun je een Eigen Risico bedrag vragen. Grote problemen worden in principe door je verzekering gedekt. Goboony regelt ook de eventuele naheffingen, zoals schades, voor je.
 3. Je kunt ervoor kiezen om je camper niet al te ver vooruit te verhuren. Er zijn altijd veel mensen op het laatste moment nog op zoek naar een camper, dus je kunt er voor kiezen alleen te verhuren als je zeker weet dat je er zelf niet mee op pad gaat. Je kunt periodes in je kalender blokkeren waar huurders geen aanvraag voor kunnen indienen.
  En je kunt natuurlijk ook altijd nog een andere camper via Goboony huren. Zo kun je eens een andere camper uitproberen.
 4. Je kunt er voor kiezen om zelf het contact met de huurders te onderhouden, maar je kunt ook vragen of je verhuurbedrijf de huuraanvragen via Goboony wil afhandelen.
 5. Jazeker. Goboony is actief in verschillende landen en breidt zich steeds verder uit. Hierdoor kun je  ook aanvragen vanuit Nederland en andere landen verwachten. Je beslist zelf of je ook aan hen wilt verhuren. Je advertentie is al automatisch vertaald voor toeristen, maar de conversatie zal soms in het Engels plaatsvinden. Als je hierbij hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met het Goboony supportteam via support@goboony.be.

Een handige app speciaal voor jou

 • Krijg inzicht in je statistieken
 • Chat met huurders
 • Verhuur je mobilhome

Meer dan 10.000 mobilhome-eigenaren gingen je voor

Eens een reservatie vaststaat, krijgen we alle nodige documenten doorgestuurd, een gemakkelijke administratie en de overschrijving van de huurgelden gebeurt zeer correct nadat de camper is opgehaald.

Olivier verhuurt nu één jaar zijn motorhome. En nu doet hij dat via Goboony.


Overtuigd? Maak ook een gratis advertentie aan.

HET E-BOOK ‘ZORGELOOS VERHUREN’

Ontdek alle aspecten van je camper verhuren in het e-book ‘Zorgeloos verhuren’. Download het e-book vol met tips van andere motorhome eigenaren over hoe je je motorhome veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Het e-book is praktisch opgebouwd met handige checklists.

Download het e-book ‘Zorgeloos Verhuren’

Ebook hardcover nl

Gegarandeerde inkomsten met het Goboony Zekerheidsplan

Met ons zekerheidsplan heb je een gegarandeerde jaaropbrengst waarmee je eenvoudig de extra kosten van onderhoud en de aanvullende verzekering van je mobilehome dekt.

Meer informatie

Verhuurders Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang tips over het verhuren van je mobilhome