Camper huren in Breda

Wil jij een leuke en betrouwbare camper huren in Breda? Dan ben je op de site van Goboony helemaal aan het juiste adres. Via ons platform bieden campereigenaren hun camper te huur aan en daardoor heb je altijd een groot aanbod bij jou in de buurt. Camper huren wordt op die manier een stuk makkelijker. De campers zijn allemaal goed verzekerd en APK gekeurd. Op deze pagina vind je het overzicht van campers in Breda, maar je kunt ook zoeken in de rest van Noord-Brabant.

Of je nu in Nederland blijft, de zuiderzon op gaat zoeken of naar festival gaat, Breda is een goede plek om deze reis te beginnen. Je hebt campers in alle soorten en maten. Zo zul je jouw droomcamper zeker vinden.

Lees meer …

Meer dan 283.000 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Breda

Breda is ook een leuke vakantiebestemming op zich, vooral voor een weekendje weg. Je camper wil je dan natuurlijk het liefst op een mooie camperplaats neerzetten, dus hebben wij een camperplaats in Breda geselecteerd. De camperplaats aan de Nijverheidssingel is eigenlijk gewoon een parkeerplek voorbehouden voor campers en voor een citytrip naar Breda is dat juist ideaal. De camperplaats kost maar €4,- en voor een plek bijna midden in het centrum is dat niet gek. Het centrum is maar 1 km verderop. De Grote Markt met een VVV is gewoon om de hoek en verder bulkt het centrum van de winkels/restaurants/cafés en bakkers op wandelafstand. Het enige nadeel is dat je niet alle voorzieningen hebt, maar met een camper heb je dat ook niet altijd nodig.

Bezienswaardigheden in Breda

Breda is een gezellig stad met een sfeervol en historisch centrum. De stad heeft dankzij het Huis van Nassau een rijk verleden. Er zijn veel bijzondere dingen overgebleven uit die tijd: het Kasteel van Breda, de Grote Kerk, het Begijnhof, tientallen hofhuizen van leden van de hofhouding, een jachtslot en een prachtig stadspark ‘t Valkenberg. Om ze allemaal te zien kun je een stadswandeling maken met een gids, zelf wandelen aan de hand van een puzzeltocht of de interactieve stadswandeling doen. Verder kun je er winkelen in trendy winkeltjes en de Brabantse gastvrijheid proeven in de vele tientallen cafés en restaurants.

Evenementen in Breda

Er zijn een paar evenementen in Breda die worden bezocht door mensen vanuit alle hoeken van de wereld. Zo is er bijvoorbeeld ART Breda, een inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Tijdens het Breda Jazz Festival verandert Breda vier dagen lang (vanaf Hemelvaart) in één groot podium dat in het teken staat van jazz en allerlei aanverwante stijlen. Er zijn bijna tweehonderd concerten op bijna twintig podia. Bourgondisch Breda is fantastisch voor fijnproevers en levensgenieters. In de nazomer staat de hele stad in het teken van lekker eten en drinken. Tijdens dit evenement krijg je bij zo’n 100 restaurants een aantrekkelijke korting ook kun je culinaire routes lopen en deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten.