Ontdek bijzondere plekken!

Ga voordelig op vakantie met een unieke camper!

De voordelen van Goboony voor reizigers

Via Goboony boek je veilig en betrouwbaar een unieke camper direct bij de eigenaar.

Makkelijk een beschikbare camper vinden

Bij Goboony vind je heel makkelijk een geschikte camper voor jouw reis. Goboony heeft het grootste aanbod campers. Zoek op datum en reserveer direct. 

Vertrouwd huren

Goboony draait helemaal om vertrouwen. Het vertrouwen dat jij als reiziger een mobilhome boekt bij een betrouwbare verhuurder en het vertrouwen dat de (particuliere of professionele) eigenaar zijn mobilhome meegeeft aan een reiziger die zuinig is op zijn bezit. In de persoonlijke profielen, reviews en middels de onderlinge berichten kun je meer over elkaar te weten komen. De betalingen lopen altijd veilig via de website, zodat je nooit zomaar geld hoeft over te maken.

Heldere kleine lettertjes

In de advertenties staan de huurvoorwaarden altijd duidelijk omschreven: hoe hoog is het eigen risico bij schade en hoe is pechhulp en vervangend vervoer door de verhuurder voor je geregeld. Ook hier kun je makkelijk op filteren bij het zoeken naar een geschikte camper. Zo is het van te voren duidelijk waar je aan toe bent. Meer weten over de eigen risico, pechhulp en vervangend vervoer?

Met een gerust gevoel op vakantie

Alle campers die via Goboony worden aangeboden voldoen aan de wettelijke eisen, hebben een geldige APK en zijn voorzien van de juiste verzekering.

Slechts 25% aanbetalen

Als je een camper wilt huren, betaal je de verhuurder via ons veilige betaalproces. Je betaalt 25% van de huursom bij de boeking (tenzij je binnen 3 maanden vertrekt, dan betaal je 50% aan). Drie weken voor vertrek betaal je de resterende huursom en de borg. Je kunt kiezen tussen iDEAL en credit card.

Goed verzekerd

De campers die bij Goboony worden verhuurd zijn goed verzekerd. Mocht er iets gebeuren, dan wordt dit gedekt door de verzekeraar van de verhuurder. Ook pechhulp en vervangend vervoer horen hier vaak bij. Wel moet je rekening houden met een Eigen Risico bij schade. En een verkeersboete moet natuurlijk ook gewoon netjes achteraf betaalt. Logisch toch? 

Joke

Het was van te voren duidelijk hoe de pechhulp door de verhuurder geregeld was. Dat gaf me een veilig gevoel.

Joke ging deze zomer op reis met een camper via Goboony.

Peter

Dankzij het Goform is het duidelijk wat de staat van het voertuig is op het moment dat je vertrekt. Dat voorkomt discussies achteraf.

Pieter heeft dit jaar 2 lange weekenden gecamperd via Goboony.