Delen doe je met je vrienden

Het Afrikaans gezegde: "Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen" is helemaal van toepassing op Goboony. Samen met de Goonies (onze verhuurders) en onze vrienden vinden we het fijn om te delen en zijn we in staat ònze droom te realiseren: "iedereen ultieme vrijheid laten ervaren door te reizen met een camper".

Met al deze mensen zijn wij in staat om de wereld een beetje mooier te maken. Want door dingen met elkaar te delen kom je met elkaar in contact en maak je ook nog eens op duurzame manier gebruik van spullen die je daardoor niet onnodig eztra hoeft te produceren. Dat is niet alleen goed voor onze portemonee maar ook goed voor de aarde die we met z'n allen delen.

Met trots vertellen we iets over onze vrienden
Mark & Foppe

 

Beleef een onvergetelijke vakantie via Pasar - Goboony!

 

Pasar is dé vakantievereniging van België. De afdelingen rond wandel- en fietsvakanties zijn zeer succesvol, en daar is sinds kort Pasar Kamperen aan toegevoegd. Het doel van Pasar Kamperen is om de camperaar te ontzorgen op alle facetten van het kamperen. Het magazine is daar het paradepaardje van, lezers worden er geïnspireerd over onweerstaanbare reisblogs, technische info over mobilhomes en niet te missen events. Goboony sloeg de handen in elkaar met Pasar om het camperdelen nog succesvoller te maken in België!

 

Jouw auto, Mywheels. Een mooie manier om je eigen auto te delen

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van ongebruikte spullen. Dat is een belangrijke drijfveer voor ons om elke dag vol enthousiasme met ons bedrijf bezig te zijn. Mywheels heeft diezelfde passie, maar dan met dan met auto's. Zij zijn zo ongeveer de uitvinders van de “deeleconomie” want ze bestaan al sinds 1993!!!! Toen zaten wij nog op school.

Ben je in het bezit van een auto? Verhuur dan je auto via www.mywheels.nl Je auto aanbieden is gratis. Het werkt ongeveer hetzelfde als Goboony, met dit verschil dat je de verhuurverzekering niet zelf kunt regelen. Dus dat doet Mywheels voor je. MyWheels zit in ruim 500 plaatsen. In veel plaatsen staan ook Smartwheels, dat zijn auto's die je opent met je OV-chipkaart of smartphone. Briljant! Er zijn geen vaste abonnementskosten.

 

Onbezorgd camperplezier met de grootste Kampeerclub van Nederland

Onbezorgd camperplezier en steeds meer mensen enthousiast maken voor het camperen. Dat is waar de Nederlandse Kampeerauto Club voor staat. Goboony werkt al vanaf haar prille bestaan nauw samen met de NKC om dit gezamenlijk doel te bereiken. De directeur van NKC, Stan Stolwerk, helpt Goboony nog extra door deel te nemen in haar Advisory Board en daar zijn we uiteraard bijzonder blij mee. 

 

Een design fornuis voor een duurzamere toekomst in Afrika

Geloof jij ook dat we met kleine stapjes de wereld mooier kunnen maken? Wij zijn fan van de EcoZoom Versa, een portable cook stove waarmee je prachtig kunt koken op hout of houtskool. Maar het mooiste is door een EcoZoom cookstove te kopen, wordt er automatisch eentje gedoneerd aan een familie in Kenia die daardoor gezonder leeft (60% minder rook!) en maar liefst 70% ($200,- per jaar) bespaart op houtskool. 

Bekijk dit mooie product op www.ecozoomshop.nl