Delen doe je met je vrienden

Het Afrikaans gezegde "als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen" is helemaal van toepassing op Goboony. Samen met onze vrienden en partners vinden we het fijn om te delen en zijn we in staat ònze droom te realiseren: "Op weg om 1 miljoen mensen een roadtrip-avontuur te geven”.

Met al deze mensen zijn wij in staat om de wereld een beetje mooier te maken. Want door dingen met elkaar te delen, kom je met elkaar in contact en maak je ook nog eens op duurzame manier gebruik van spullen die je daardoor niet onnodig extra hoeft te produceren. Dat is niet alleen goed voor onze portemonnee, maar ook goed voor de aarde die we met z'n allen delen.

Met trots vertellen we iets over onze vrienden!

Onbezorgd camperplezier met de grootste Kampeerclub van Nederland

Onbezorgd camperplezier en steeds meer mensen enthousiast maken voor het camperen. Dat is waar de Nederlandse Kampeerauto Club voor staat. Goboony werkt al vanaf haar prille bestaan nauw samen met de NKC om dit gezamenlijk doel te bereiken. De directeur van NKC, Stan Stolwerk, helpt Goboony nog extra door deel te nemen in haar Advisory Board en daar zijn we uiteraard bijzonder blij mee. 

 

Beleef een onvergetelijke vakantie via Pasar!

Pasar is dé vakantievereniging van België. De afdelingen rond wandel- en fietsvakanties zijn zeer succesvol en daar is sinds kort Pasar Kamperen aan toegevoegd. Het doel van Pasar Kamperen is om de camperaar te ontzorgen op alle facetten van het kamperen. Het magazine is daar het paradepaardje van. Lezers worden er geïnspireerd over onweerstaanbare reisblogs, technische info over campers en niet te missen events. Goboony sloeg de handen in elkaar met Pasar om het camperdelen nog succesvoller te maken in België!

 

Terug naar de natuur met Natuurkampeerterreinen

Je hoeft helemaal niet ver te reizen om mooie plekjes, of Boonies zoals wij ze noemen, te ontdekken. Neem nou Natuurkampeerterreinen van stichting De Groene Koepel. Deze campings zijn verspreid over heel Nederland en je vindt er ook een paar in België en Frankrijk. De campings zijn van alle gemakken voorzien en de eenvoud maakt het juist zo fijn. 's Avonds mag je op veel plekken een kampvuurtje maken en 's ochtends word je wakker door het fluiten van de vogeltjes. 

 

Goboony - Motorhome Depot

Camper kopen of verkopen via Motorhome Depot

Motorhome Depot is de grootste campermakelaar van Europa. Als je een tweedehands camper wilt kopen of verkopen op een veilige en betrouwbare manier kunnen zij je helpen. Zij regelen het hele verkooptraject van je camper van A tot Z. No cure - no pay, alleen serieuze bezichtigingen, geen verspilde tijd en iedere financiële transactie verloopt via een derdengeldenrekening onder notarieel toezicht. Op deze manier is een veilige betaling voor zowel de koper en de verkoper gegarandeerd. Voor het vinden van jouw droomcamper hebben zij een internationale database en groot netwerk waar zij voor jou op zoek kunnen. Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck en een RDW registratiecontrole uitgevoerd, waardoor je zeker bent van een betrouwbare tweedehands camper. Kijk snel op de website van Motorhome Depot voor meer informatie over het tweedehands camper kopen of verkopen van je camper.  

Jouw auto, Mywheels. Een mooie manier om je eigen auto te delen!

Zoveel mogelijk mensen laten genieten van ongebruikte spullen. Dat is een belangrijke drijfveer voor ons om elke dag vol enthousiasme met ons bedrijf bezig te zijn. Mywheels heeft diezelfde passie, maar dan met auto's. Zij zijn zo ongeveer de uitvinders van de 'deeleconomie' want ze bestaan al sinds 1993! Toen zaten wij nog op school. Ben je in het bezit van een auto? Verhuur dan je auto via MyWheels. Je auto aanbieden is gratis. Het werkt ongeveer hetzelfde als Goboony. MyWheels zit in ruim 500 plaatsen. In veel plaatsen staan ook Smartwheels, dat zijn auto's die je opent met je OV-chipkaart of smartphone. Briljant! Er zijn geen vaste abonnementskosten.

Laat je inspireren door by NOMADS

By NOMADS hebben een buitengewone liefde voor reizen en avontuur. Hun hart gaat sneller kloppen van prachtige roadtrips maken, hiken door de bergen en kamperen onder de sterren. In april 2018 hebben zij hun 9-5 baan verruild voor een nieuwe leefstijl met meer vrijheid om de wereld te kunnen ontdekken. Reizen met de camper is de manier van reizen die dicht bij hun hart ligt. Daarom huren ze regelmatig een camper via Goboony en inspireren daarnaast mensen met het bouwen van hun eigen camper en het maken van ultieme roadtrips. 

 

Buiten begint bij Bever

Bever biedt de beste producten aan om alles uit je avonturen te halen. En met behulp van hun expertise helpen de Buitenexperts in Bever-winkels jou aan het perfecte product. Immers is de ene voet de andere niet – en hetzelfde geldt voor wandelschoenen. Daarbij motiveert Bever’s liefde voor buiten het bedrijf elke dag weer om nog duurzamer te worden. Het Our Planet-keurmerk helpt je te kiezen voor duurzamere producten. Bovendien onderhoudt en repareert Bever liever dan ze nieuwe producten verkopen. Is je gear toch een keer toe aan pensioen? Dan kun je je buitenspullen inleveren bij een Bever-winkel en zorgt Bever ervoor dat ze een tweede leven krijgen. Zo maak je samen het verschil. Bever is dé buitenspecialist van Nederland. Buiten begint bij Bever.