Camper huren bij Goboony

Bekend van

Waarom een camper huren via Goboony?

Grootste aanbod mobilhomes in België
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Populaire campers

Alle campers

Meer dan 268.750 huurders gingen je al voor.

Mobilhome huren? Bij Goboony ben je op de juiste plek

Een mobilhome huren kan gemakkelijk via Goboony. Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben om eens de vrijheid van een mobilhome te ervaren, ook als je (nog) geen mobilhome bezit. Voordelig een camper huren is dan natuurlijk de oplossing.

Het leuke van huren bij Goboony is dat je huurt bij een particulier of lokale ondernemer bij jou in de buurt. Omdat je bij Goboony het grootste aanbod van België vindt, is er altijd een geschikte mobilhome die bij je past. Alle mobilhomes zijn veilig, APK gekeurd en goed verzekerd. Als huurder bij Goboony kun je rekenen op betrouwbare verhuurders en kan de verhuurder er op vertrouwen dat hij zijn mobilhome meegeeft aan huurders die er zuinig mee omgaan.

Voordat je de camper gaat huren, heb je als huurder persoonlijk contact met de eigenaar van de mobilhome. Als je een mobilhome hebt gevonden kun je vrijblijvend een huurverzoek doen, waardoor je met de verhuurder kunt chatten. Zo leer je elkaar beter kennen, kun je elkaars profielen bekijken en eventueel een afspraak maken om eens kennis te maken en de mobilhome te bekijken. Huurders en verhuurders vinden het altijd erg fijn om van tevoren even kennis te maken. Dit zorgt voor een goede ervaring, goed contact tijdens de vakantie en soms houd je er nog leuke kennissen aan over ook!

Goboony faciliteert het hele huurproces op een eerlijke en transparantie manier. De site is helder en kleine lettertjes worden duidelijk gecommuniceerd. Het regelen van betalingen is veilig en ons support team staat altijd voor je klaar, via de telefoon op 038 08 73 46 en via ons help center. Meer informatie vind je op de ‘Hoe werkt huren’ pagina en in de FAQ’s voor reizigers.