Mobilhome huren bij Goboony

Start- en einddatum tot

Waarom een mobilhome huren via Goboony?

Flexibiliteit bij overmacht door Corona
Voor iedereen een camper
Grootste aanbod mobilhomes in België
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Persoonlijk support
038 08 73 46
(ma-vrij 9:00 - 17:30)

Populaire campers

Alle mobilhomes

Meer dan 35.000 huurders gingen je al voor.

Mobilhome huren? Bij Goboony ben je op de juiste plek

Een mobilhome huren kan gemakkelijk via Goboony. Wij geloven dat iedereen de kans moet hebben om eens de vrijheid van een mobilhome te ervaren, ook als je (nog) geen mobilhome bezit. Voordelig een camper huren is dan natuurlijk de oplossing.

Uniek aan Goboony is dat je van een particuliere eigenaar een mobilhome kunt huren. We hebben een groot aanbod van campers in heel Vlaanderen, dus het kan zomaar dat jouw favoriete mobilhome bij jou in de straat te huur is! Op deze pagina vind je alle mobilhomes die je via Goboony kunt huren. Alle mobilhomes zijn veilig, APK gekeurd en goed verzekerd. Als huurder bij Goboony kun je rekenen op betrouwbare verhuurders en kan de verhuurder er op vertrouwen dat hij zijn mobilhome meegeeft aan huurders die er zuinig mee omgaan.

Voordat je de camper gaat huren, heb je als huurder persoonlijk contact met de eigenaar van de mobilhome. Als je een mobilhome hebt gevonden kun je vrijblijvend een huurverzoek doen, waardoor je met de verhuurder kunt chatten. Zo leer je elkaar beter kennen, kun je elkaars profielen bekijken en eventueel een afspraak maken om eens kennis te maken en de mobilhome te bekijken. Huurders en verhuurders vinden het altijd erg fijn om van tevoren even kennis te maken. Dit zorgt voor een goede ervaring, goed contact tijdens de vakantie en soms houd je er nog leuke kennissen aan over ook!

Goboony faciliteert het hele huurproces op een eerlijke en transparantie manier. De site is helder en kleine lettertjes worden duidelijk gecommuniceerd. Het regelen van betalingen is veilig en ons support team staat altijd voor je klaar, via de telefoon op 038 08 73 46 en via de mail support@goboony.be. Meer informatie vind je op de ‘Hoe werkt huren’ pagina en in de FAQ’s voor reizigers.