Waarom zijn we goboony gestart?

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van de cultuur, zelf bepalen waar je heen gaat: tijdens een campervakantie ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met Goboony willen we iedereen de mogelijkheid geven om zelf het avontuur aan te gaan, of het avontuur met anderen te delen.

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers bij elkaar komen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt: bij Goboony ben je aan het juiste adres.

Het Team

 • Thumb 240 team mark

  Mark de Vos

  Co–founder

  Kocht twee campers die om onverklaarbare redenen regemaltig niet gebruikt werden en bedacht daarom Goboony. Was commercieel directeur van een automotive groep, later consultant om bedrijven te helpen bij groei. Heeft een vlotte babbel, ziet het leven zonnig in en zit regelmatig met zijn gezin in de boony.

 • Thumb 240 team foppe

  Foppe Mijnlieff

  Co–founder

  Het creatieve brein achter Goboony. Is helemaal thuis in de online wereld, heeft meerdere startups geholpen om van een idee tot levensvatbaar product te komen: he’s getting things done! Hij is regelmatig achter de piano te vinden en als de zon schijnt zit hij waarschijnlijk 'in the boonies'. Practise what you preach!

 • Thumb 240 team nicolas 2

  Nicolas Koenig

  Head of Development

  Als Head of Development heeft Nicolas het Goboony platform ontwikkeld. Alle technische vernuftigheidjes op de site komen van zijn hand. Elke dag horen we van hem “hebben jullie dit al gezien op de site?”. Heeft de unieke gave om de vertaalslag van wat klanten willen om te zetten in handige systemen.

 • Thumb 240 d8ddcad0 7dd7 410a 8405 0dbdb0e3420c

  Virginie Delporte

  Human Resources Manager

  Voordat ze lid werd van de Goboonyfamilie, werkte Virginie in venture capital en coachte zij honderden startups. Business development is haar tweede natuur. Bij Goboony is internationale expansie haar missie. Ze is een echte globetrotter en heeft vele reizen gemaakt in campers, van de Poolcirkel tot Dracula’s woonplaats in de Karpaten. Toch voelt zij zich pas echt vrij wanneer ze plezier heeft in haar werk.

 • Thumb 240 team werner

  Werner van den Bergh

  Head of Digital Marketing

  De man van onze operations. Ooit begonnen bij Goboony als stagiair, inmiddels uitgegroeid tot Head of Digital Marketing. Hij weet alles over cijfertjes en draait altijd aan de juiste knoppen. Daarnaast is Werner ook onze growth hacker en zorgt er voor dat onze gebruikers de beste ervaring hebben. De ultieme vrijheid heeft hij ervaren tijdens een reis door India, waar hij ons nog vaak iets over verteld.

 • Thumb 240 871a66e2 42ac 4e3f 8b58 fe7355f07c79

  Margje Hoogland

  Head of Marcom & Socials

  Margje is Head of Marcom & Socials bij Goboony en wordt iedere dag gelukkig van schrijven, editten en creatieve dingen doen. Ze is verslaafd aan reizen en het gevoel van vrijheid dat het haar geeft en ze heeft al heel wat stempeltjes van bijzondere bestemmingen in haar paspoort verzameld. Bij Goboony werd ze aangestoken door het campervirus en samen met William heeft ze een VW T3, waar ze ooit nog eens rond de wereld mee willen reizen.

 • Thumb 240 6510ddf2 730e 4174 aab3 098ec8b4caa6

  William van Tienen

  Country Manager Netherlands

  William is verantwoordelijk voor het Nederlandse team. Hij werkt samen met de verschillende teamleden om de community van campers te laten groeien, boekingen te generaliseren en ook hij zorgt er voor dat het team altijd klaar staat voor de verhuurders en huurders. Samen met Margje is hij trotse eigenaar van een VW T3 Hij is bijna dagelijks in het busje te vinden, waardoor hij ook op een gewone dinsdagavond een gevoel van vrijheid heeft. Ooit willen ze het busje nog eens meenemen op wereldreis, met als eerste bestemming Latijns Amerika.

 • Thumb 240 1fc0ebcd aa2b 4799 b8c2 96991dd10e40

  Noor Kroese

  Growth Hacker

  Mijn ultieme gevoel van vrijheid is zonder plan iedere dag nieuwe plekken ontdekken over zee met de boot of over land. De mooiste trip die Noor ooit gemaakt heeft was een reis door Zuid-Amerika waarbij een week slapen in een hangmat middenin de Amazone een van de vele hoogtepunten was. Het is haar droom om ooit in een camper door Nieuw-Zeeland te trekken. Bij Goboony gaat ze aan de slag als growth hacker binnen het Marketing team.

 • Thumb 240 2551909e 5c36 4147 8902 2187a1681dd0

  Hielke Koopstra

  Data Analyst

  Hielke is onze Data Analyst, geen enkel stukje data is voor hem onbekend. Tevens draagt hij ook zijn steentje bij aan de Support. In Europa is hij al in vele landen geweest, van Portugal tot Tsjechië. Zijn ultieme doel is het maken van een rondreis van Oost naar West-Amerika of door het verre Japan. Tot die tijd blijft hij in Europa en sluit hij de vakantie af op de camping om zijn eend te bezoeken.

 • Thumb 240 e924b1cf 5b18 4f52 83c9 e7575a09a87b

  Xanne Freesen

  Operations Officer

  Als Operations Officer is Xanne actief in het helpen van camper eigenaren bij alle vragen over het verhuren en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de advertenties en geeft waar nodig behulpzame tips aan de verhuurders. Haar droomreis is een rondreis door Nieuw-Zeeland in een camper met een daktent, maar ze is ook aan het klussen aan haar kersverse T3 samen met haar broertje. Een roadtrip als camper eigenaar staat dan ook zeker op de planning!

 • Thumb 240 332b0555 c0d1 4c61 a2c8 2c2c3fb65819

  Valentijn Velthuizen

  Customer Care Officer NL

  Valentijn houdt zich bij Goboony bezig met het zorgen voor onze huurders en verhuurders. Door een team van klantgerichte mensen aan te sturen maar ook zelf de telefoon op te pakken, zorgt hij voor een prettig contact. Ook is hij heel handig. Wanneer er ergens een schroefje mist of de accu van de Goboony camper het niet doet, tovert hij altijd een reserve uit de kofferbak van zijn auto. Hij is zelf ook gek op reizen, binnen Europa heeft hij al heel wat landen gezien, maar er staan ook nog wat reizen op zijn bucketlist. Rondtrekken met een camper door Lapland en naar de Noordkaap of een citytrip naar Tokyo bijvoorbeeld.

 • Thumb 240 e3ab36cc ed31 4679 ad37 e86d811b99a8

  Julian Dubbe

  Assistant Support NL

  Julian is betrokken bij onze support en houdt zich bezig met de verbetering van de customer experience van GoBoony! Hij reisde al rond in Zuidoost-Azië, waar hij de ultieme vrijheid voelde door bij zonsopgang boven op een vulkaan op Bali te staan. De mooiste reis die hij ooit heeft gemaakt is die naar Halong-bay in het noorden van Vietnam. In de toekomst wil hij reizen tussen Costa Rica, Bolivia en Peru.

 • Thumb 240 b4072320 3674 4239 a71d b01facb340fd

  Jeroen Ducorney

  Country Manager België

  Jeroen is verantwoordelijk voor de Belgische markt bij Goboony. Via partnerships en een ondernemende drive schaalt hij zijn markt. Het vrijheidsgevoel ervaart hij door te reizen in oldtimers afkomstig uit een bepaald land. Zo reist hij door Italië in een Fiat 500 of door Engeland in een Triumph Spitfire!

 • Thumb 240 06573ae1 7ccb 440d a623 b9d71fbd099c

  Jake Stone

  Country Manager UK

  Met een passie voor reizen en talen wil Jake de vrijheid van Goboony overbrengen in Engeland. Hij is verantwoordelijk voor het Engelse team. Zijn ideale vakantie is de wereld verkennen met een camper, vergezeld met zijn snowboard of surfboard. Maar van backpacken in Australië, Japan en Thailand met zijn vriendin wordt hij ook heel gelukkig.

 • Thumb 240 e503c226 842d 400a b38b c8a65fd6d546

  Fleurine Tideman

  Content & Community Manager UK

  Fleurine is Content & Community Manager UK. Haar mooiste reizen waren door Centraal- en Zuid Azië. Ze hoopt snel weer eens terug te gaan naar Nepal om de Everest Base Camp trek te doen. Ultieme vrijheid ervaart ze als ze reist zonder plan, uitgestippelde routes en al geboekte tickets. Een camper huren vanuit Nederland en vanaf daar het continent overtrekken bijvoorbeeld.

 • Thumb 240 b99027ec 1943 4646 9979 8315ebbacfe8

  Lorena Fullone

  Country Manager Italy

  Als Country manager Italy houdt Lorena zich bezig met de communicatie en het creëren van content, ook helpt ze bij het uitbreiden van de Italiaanse community. Haar mooiste reis was naar New York, maar als echte zon, zee, strand liefhebber denkt ze ook alvast aan haar reis naar Sri Lanka en de Malediven volgend jaar. Door groot te dromen en die dromen te volgen ervaart zij het ultieme gevoel van vrijheid.

 • Thumb 240 97458f95 5b3c 4785 b33e 432785a05014

  Mattia Coin

  Customer Care Officer Italy

  Mattia heeft van jongs af aan graag gereisd om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Zijn droom is om Japan en de meeste oostelijke landen te bezoeken. Voor hem is er geen grotere vrijheid dan zonder gedachten reizen en het pad te volgen dat hem het meest inspireert. Om deze reden is Mattia erg gehecht aan de kwaliteit van de reizen van onze Goonies. Hij werkt hard om hen de best mogelijke ervaring te garanderen.

 • Thumb 240 0f7bcab1 fb51 47a2 b1da 63a53ac84a8c

  Pedro Carmona

  Back-end Developer

  Pedro ontwikkelt en onderhoudt de Goboony-website. Hij behaalde een Master in Computer Engineering aan de Universiteit van Coimbra, Portugal. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring om Goboony te helpen bij het realiseren van haar innovatieve plannen. Zijn doel is om een wereldreis te maken.

 • Thumb 240 8ba5d37f 09a9 4d2b 9fb4 013b29ec5f9c

  Anca Negulescu

  Front-end Developer

  Anca is onze Front-End Developer. Ze reist graag en voelt zich vrij wanneer ze nieuwe plekken ontdekt of een goed boek leest. Haar meest memorabele reis was een roadtrip langs de westkust van de VS. Het hoogtepunt was de Grand Canyon. Nieuw-Zeeland en Japan staan hoog op de bucketlist!

 • Thumb 240 b531a747 331b 40b8 8ce2 a9b1b95e2685

  Claudia Rompineve

  Assistant Marketing & Communication Italy

  Als assistent Marketing and Communication zal Claudia vooral veel teksten schrijven voor onze Italiaanse pagina. Haar ultieme gevoel van vrijheid krijgt ze als ze reist. Bij Goboony combineert Claudia haar liefde voor reizen met haar liefde voor lezen en schrijven. De twee meest memorabele vakanties waren op roadtrips door Portugal en door Frankrijk. Vol avonturen en prachtige landschappen. Claudia houdt van het gevoel van verwondering wat reizen zonder plannen met zich meebrengt en het ontdekken van nieuwe gebruiken en culturen. Binnenkort hoopt ze door Noord-Amerika te kunnen reizen.

 • Thumb 240 f1c359a0 cdd5 4bab 84ca 3fb9211f2db1

  Teun van Kleef

  Assistent Digital Marketing

  Bij Goboony gaat Teun Werner assisteren bij de Online Marketing. Hij voelde de ultieme vrijheid toen hij in Bonaire aan het duiken was, daarnaast voelt hij zich vrij als hij rondrijdt op mijn brommer. Zijn ultieme bucketlist trip is duiken en rondreizen door Thailand en/ of Indonesië.

 • Thumb 240 339346c3 5d6a 4c1b 9c83 2db5d24aa610

  Tobias Stroek

  Assistent Marketing & Communication NL

  Tobias doet onderzoek naar het werven van nieuwe reizigers en het vergroten van het aantal herhaal-gebruikers. Ook schrijft hij content. Hij ervaart de ultieme vrijheid als hij zonder een richting op gestuurd te worden, vanuit de behoefte van klanten creatieve oplossingen kan bedenken. Qua reizen is dat toch echt als hij langere tijd weg is geen vaste plannen heeft. Op zijn bucketlist staat zwemmen met walvishaaien in de Filipijnen, en komodovaranen bekijken in Indonesië.

 • Thumb 240 a6d5f688 1fca 4550 8cd5 1d3593468ffa

  Anne Terpstra

  Assistent Support NL

  Anne is onderdeel van het supportteam van Goboony. Haar favoriete vakantie is wintersport en dan vooral skiën! Het zal je niet verbazen dat dit voor haar de ultieme vrijheid is. Niks fijner dan over de piste razen! Wat ze nog heel graag zou willen doen is een rondreis maken door Canada in een camper. Het lijkt haar fantastisch om door de prachtige natuur te rijden en te wandelen.

 • Thumb 240 5dd78f9f 2081 477a a2e1 cb7e8a42c87d

  Baham Atval Omar

  Assistent Supply

  Baham is een ondernemende student die het supply team gaat versterken. Sales is zijn vak en dat wil hij nu verder ontwikkelen bij Goboony, mede doormiddel van Growth hacking. Hij reisde al naar Rusland en Afghanistan. De ultieme vrijheid heeft hij ervaren toen hij op ze 18e een roadtrip heeft gemaakt door Oostenrijk naar Italië. Hij droomt nog van een reis naar Amerika, waar hij naar een NBA-wedstrijd kan gaan, maar Bora Bora staat ook nog zeker op de bucketlist!

 • Thumb 240 fd1a8902 1835 4259 902a 73441c104e1b

  Querido van Berkel

  Assistent Marketing & Communication NL

  Als muzikant weet Querido alles van creativiteit. Bij Goboony gebruikt hij dit talent door teksten zo leuk en interessant mogelijk te maken. Net als bij het schrijven van een liedje. Querido voelt zich het meest vrij als hij op vrijdagmiddag besluit de auto in te laden en te vertrekken. Waarheen? Dat ziet hij dan wel weer. Zo wist hij prachtige plekken langs de Franse kust en geweldige uitzichten in de Picos de Europa (Noord-Spanje) te vinden. Ooit zou Querido nog wel eens naar zijn familie in Suriname of Indonesië willen rijden.

 • Thumb 240 4186a745 8865 49fa ae70 36d9d776bc45

  Giancarlo Laferla

  Back-end Developer

  Giancarlo studeerde op Malta Computer Science en is nu onze Back-end Developer. Op kantoor is hij altijd te vinden met zijn witte koptelefoon op waar de beste Progressive House tracks op te horen zijn. Als oorspronkelijk Maltezer weet Giancarlo als geen ander hoe lekker het is om met diezelfde koptelefoon heerlijk op een zonnig strand te liggen. Zijn droomreis gaat naar een eiland aan de andere kant van de wereld; Bali.

 • Thumb 240 b3019372 1981 4757 8cb2 cf01cea86bbb

  Fabian Schwarz

  Research Germany

  Fabian doet bij Goboony onderzoek naar de Duitse markt. Zijn ultieme gevoel van vrijheid krijgt hij als hij vroeg wakker wordt op een zonnige dag zonder enige verplichtingen. Dit had hij regelmatig op zijn reis naar Costa Rica waar hij twee maanden in het regenwoud leefde. Fabian zou graag meer landen in Latijns-Amerika willen verkennen, maar met een liefde voor de Arabische keuken staat het Midden Oosten ook erg hoog op zijn bucketlist.

Advisory Board

 • Thumb 240 fdd0957c 90af 490d 9a15 c14f648a35e7

  Ronald Zwartkruis

  Ondernemer / Investeerder

  Ronald is sinds 1999 ondernemer en heeft zijn wortels in het online marktonderzoek. Na de verkoop van zijn bedrijf in 2015, en een tussenstap in de deeleconomie met Parkyourcar, is hij weer directeur van het in 2008 door hem opgerichte NETQ Healthcare, met zorgaanbieders als klant. Als investeerder in zowel SnappCar als Goboony en met zijn eigen ervaring en netwerk als ondernemer draagt hij via de Advisory Board bij aan strategische vraagstukken en groei. Als het gaat om vakanties heeft hij zijn hart verpand aan de bergen.

 • Thumb 240 74479213 1c73 4488 9cb3 d554b404d4ca

  Stan Stolwerk

  Directeur NKC (Europa's grootste camperclub)

  Binnen de NKC is Stan als directeur verantwoordelijk voor visie- en strategie ontwikkeling. Community building en User data zijn essentieel bij het binden en verleiden van de consument. Stan is inspirator, een verbinder en geeft mensen in zijn team vrijheid en verantwoordelijkheid: cruciaal voor succes. Met zijn netwerk en kennis van de markt helpt Stan binnen de Advisory board om Goboony naar de next level te tillen.

Wat betekent de naam goboony?

‘In the boonies’ is een Nieuw-Zeelandse uitspraak voor ‘trek eropuit, ga je eigen weg en laat je vooral door niemand leiden’. Dat is precies het gevoel dat je ervaart als je met een camper op reis gaat. Tel dit op bij twee enorm enthousiaste reis- en camperfanaten, Mark en Foppe (founders van Goboony), die elkaar leerden kennen tijdens een camperreis in Nieuw-Zeeland en het idee voor Goboony is geboren.

Goboony support office

Meiburg 1, bus 5
2000 Antwerpen
België

038 08 73 46 support@goboony.be

KvK-nummer: 62857452
BTW-nummer: NL854986285B01