Op weg naar
zero footprint roadtrips

Endless miles, ending footprint

Niets is mooier dan het avontuur tegemoet rijden. Maar waarom staan er dan in Europa zo’n 2.4 miljoen mobilhomes gemiddeld 11 maanden per jaar stil? 

Door die stilstaande mobilhomes te delen, kunnen er meer liefhebbers genieten van een onvergetelijke roadtrip. Tegelijkertijd sparen de eigenaren die hun camper bij ons delen meteen extra inkomsten. Zo hebben ze straks de mogelijkheid om te investeren in een duurzamere camper. Daar draagt iedere roadtrip aan bij! Samen maken we duurzame roadtrips voor iedereen mogelijk!

Duurzaam reizen met Goboony

We delen wat we hebben

De meeste mobilhomes staan 48 weken per jaar stil. Daarom worden ze gedeeld op Goboony. Zo maken we optimaal gebruik van wat er al beschikbaar is en kun jij op reis zonder dat er extra mobilhomes op de markt worden gebracht.

We vergroenen het aanbod mobilhomes

De eigenaren die hun campers bij ons delen, sparen direct extra inkomsten. Zo hebben ze straks de mogelijkheid om te investeren in een duurzamere camper. Met elke boeking die jij maakt draag je een steentje bij. 

Wij werken aan het grootste elektrische mobilhome vloot in Europa

Wil je een elektrische camper huren? In België werken we volop aan ons aanbod, over de landsgrenzen vind je al het grootste aanbod elektrische campers van Europa bij Goboony Nederland. Wist je dat de allereerste elektrische campers in Europa meteen al op ons platform stonden?

We houden van slow travel

We delen de beste reistips over slow travel. Zo kun je reizen op een manier waar jij én je bestemming beter van worden. Vandaag, maar ook in de toekomst.

Hoe Goboony begon...

In 2011 maakte Mark de Vos een camperreis door Nieuw-Zeeland met zijn vrouw en twee kinderen, op dat moment 4 maanden en bijna 2 jaar oud. Ergens op de weg van noord naar zuid, in de middle of nowhere, stuit hij op de Nederlander Foppe Mijnlieff die op dat moment hetzelfde doet in tegengestelde richting met zijn vrouw en kinderen van dezelfde leeftijd. Letterlijk in de zandbak van een leuke camping raken de gezinnen aan de praat. Met een gedeelde liefde voor avontuur klikt het direct. Jaren later zou deze ontmoeting leiden tot Europa’s snelst groeiende deelplatform voor camperliefhebbers, maar dat wisten ze toen nog niet.

Wat betekent de naam Goboony eigenlijk?

I am in the boonies

We snappen dat je nieuwsgierig bent naar onze naam. Dit is namelijk best een goed kampvuurverhaal!

Lees hier waar de naam Goboony vandaan komt

Het Goboony team

Goboony Team

Ons snelgroeiende team van internationale werknemers speelt een cruciale rol in ons succes. We willen camperen in Europa toegankelijker maken, dus het is heel belangrijk dat we verschillende culturen leren begrijpen! Onze werknemers komen dan ook uit verschillende delen van Europa. We zijn trouwens niet alleen internationaal, maar ook slim, snel denkend, uitdagend, cultureel en maken heerlijke broodjes tijdens de vrijdagmiddag lunch. Onze ambitie is om in 2025 1 miljoen mensen per jaar de ultieme vrijheid van een camperreis te laten ervaren. Kun jij ons daarbij helpen?

Kom bij ons werken!

Ontmoet ons management team

Mark
Mark de Vos
Co–founder & CEO
Foppe
Foppe Mijnlieff
Co–founder & CMO
Nicolas
Nicolas Koenig
Chief Technology Officer
William
William van Tienen
Chief Growth Officer
Jeroen
Jeroen Ducorney
Chief Commercial Officer

Vrienden van Goboony

Delen doe je met je vrienden. Met trots vertellen we iets over onze vrienden!

Bekijk ze hier

In het nieuws

Adres Goboony

Uitbreidingstraat 66
2060 Antwerpen, België

KvK-nummer: 62857452
BTW-nummer: NL854986285B01

Goboony is available in English as well.

Stay on Goboony.be Go to Goboony.com