Waarom zijn we goboony gestart?

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van de cultuur, zelf bepalen waar je heen gaat: tijdens een campervakantie ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met Goboony willen we iedereen de mogelijkheid geven om zelf het avontuur aan te gaan, of het avontuur met anderen te delen.

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers bij elkaar komen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt: bij Goboony ben je aan het juiste adres.

Het Team

 • Mark de Vos

  Co–founder

  Kocht twee campers die om onverklaarbare redenen regemaltig niet gebruikt werden en bedacht daarom Goboony. Was commercieel directeur van een automotive groep, later consultant om bedrijven te helpen bij groei. Heeft een vlotte babbel, ziet het leven zonnig in en zit regelmatig met zijn gezin in de boony.

 • Foppe Mijnlieff

  Co–founder

  Het creatieve brein achter Goboony. Is helemaal thuis in de online wereld, heeft meerdere startups geholpen om van een idee tot levensvatbaar product te komen: he’s getting things done! Hij is regelmatig achter de piano te vinden en als de zon schijnt zit hij waarschijnlijk 'in the boonies'. Practise what you preach!

 • Nicolas Koenig

  Head of Development

  Als Head of Development heeft Nicolas het Goboony platform ontwikkeld. Alle technische vernuftigheidjes op de site komen van zijn hand. Elke dag horen we van hem “hebben jullie dit al gezien op de site?”. Heeft de unieke gave om de vertaalslag van wat klanten willen om te zetten in handige systemen.

 • William van Tienen

  COO

  William werkt samen met de verschillende teamleden om de community van campers te laten groeien, boekingen te realiseren en ook hij zorgt er voor dat het team altijd klaar staat voor de verhuurders en huurders. Samen met Margje is hij trotse eigenaar van een VW T3

 • Virginie Delporte

  Human Resources Manager

  Voordat ze lid werd van de Goboonyfamilie, werkte Virginie in venture capital en coachte zij honderden startups. Business development is haar tweede natuur. Bij Goboony is internationale expansie haar missie. Ze is een echte globetrotter en heeft vele reizen gemaakt in campers, van de Poolcirkel tot Dracula’s woonplaats in de Karpaten. Toch voelt zij zich pas echt vrij wanneer ze plezier heeft in haar werk.

 • Dorit Sorger

  Controller

  Dorit is onze financiële controller. Ze beheert de financiële administratie. Nieuwe plekken ontdekken met een camper of een zeilboot geeft haar het ultieme gevoel van vrijheid. Haar meest memorabele reizen zijn een reis door Cuba en een camperreis door Australië en Nieuw-Zeeland.

 • Werner van den Bergh

  Head of Digital Marketing

  Ooit begonnen bij Goboony als stagiair, inmiddels uitgegroeid tot Head of Digital Marketing. Daarnaast is Werner ook onze growth hacker en zorgt er voor dat onze gebruikers de beste ervaring hebben. De ultieme vrijheid heeft hij ervaren tijdens een reis door India, waar hij ons nog vaak iets over verteld.

 • Margje Hoogland

  Head of Marcom & Socials

  Margje is Head of Marcom. Ze is verslaafd aan reizen en het gevoel van vrijheid dat het haar geeft en ze heeft al heel wat stempeltjes van bijzondere bestemmingen in haar paspoort verzameld. Bij Goboony werd ze aangestoken door het campervirus en samen met William heeft ze een VW T3.

 • Xanne Freesen

  Country Manager NL

  Als Country Manager NL is Xanne verantwoordelijk voor de groei van de Nederlandse markt. Haar droomreis is een rondreis door Nieuw-Zeeland in een camper met een daktent, maar ze is ook aan het klussen aan haar eigen T3, en daar gaat ze zeker mee reizen.

 • Valentijn Velthuizen

  Customer Care Officer NL

  Valentijn houdt zich bij Goboony bezig met het zorgen voor onze huurders en verhuurders. Hij is zelf ook gek op reizen, binnen Europa heeft hij al heel wat landen gezien Rondtrekken met een camper door Lapland en naar de Noordkaap of een citytrip naar Tokyo bijvoorbeeld.

 • Julian Dubbe

  Assistant Support NL

  Julian is betrokken bij onze support en houdt zich bezig met de verbetering van de customer experience van GoBoony! Hij reisde al rond in Zuidoost-Azië, waar hij de ultieme vrijheid voelde door bij zonsopgang boven op een vulkaan op Bali te staan. De mooiste reis die hij ooit heeft gemaakt is die naar Halong-bay in het noorden van Vietnam. In de toekomst wil hij reizen tussen Costa Rica, Bolivia en Peru.

 • Jeroen Ducorney

  Country Manager België

  Jeroen is verantwoordelijk voor de Belgische markt bij Goboony. Via partnerships en een ondernemende drive schaalt hij zijn markt. Het vrijheidsgevoel ervaart hij door te reizen in oldtimers afkomstig uit een bepaald land. Zo reist hij door Italië in een Fiat 500 of door Engeland in een Triumph Spitfire!

 • Jake Stone

  Country Manager UK

  Met een passie voor reizen en talen wil Jake de vrijheid van Goboony overbrengen in Engeland. Hij is verantwoordelijk voor het Engelse team. Zijn ideale vakantie is de wereld verkennen met een camper, vergezeld met zijn snowboard of surfboard. Maar van backpacken in Australië, Japan en Thailand met zijn vriendin wordt hij ook heel gelukkig.

 • Fleurine Tideman

  Content & Community Manager UK

  Fleurine is Content & Community Manager UK. Haar mooiste reizen waren door Centraal- en Zuid Azië. Ze hoopt snel weer eens terug te gaan naar Nepal om de Everest Base Camp trek te doen. Ultieme vrijheid ervaart ze als ze reist zonder plan, uitgestippelde routes en al geboekte tickets. Een camper huren vanuit Nederland en vanaf daar het continent overtrekken bijvoorbeeld.

 • Luca Galli

  Country Manager IT

  Luca is Country Manager Italië. Zijn favoriete moment is die eerste duik in de zee aan het begin van de zomer. Hij heeft mooie reizen gemaakt door Thailand en langs de westkust van Italië. Hij zou graag naar Sicilië en Sardinië en Midden- en Zuid-Amerika gaan.

 • Mattia Coin

  Customer Care Officer Italy

  Mattia heeft van jongs af aan graag gereisd om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Zijn droom is om Japan en de meeste oostelijke landen te bezoeken. Voor hem is er geen grotere vrijheid dan zonder gedachten reizen en het pad te volgen dat hem het meest inspireert. Om deze reden is Mattia erg gehecht aan de kwaliteit van de reizen van onze Goonies. Hij werkt hard om hen de best mogelijke ervaring te garanderen.

 • Pedro Carmona

  Back-end Developer

  Pedro ontwikkelt en onderhoudt de Goboony-website. Hij behaalde een Master in Computer Engineering aan de Universiteit van Coimbra, Portugal. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring om Goboony te helpen bij het realiseren van haar innovatieve plannen. Zijn doel is om een wereldreis te maken.

 • Giancarlo Laferla

  Back-end Developer

  Giancarlo studeerde op Malta Computer Science en is nu onze Back-end Developer. Op kantoor is hij altijd te vinden met zijn witte koptelefoon op waar de beste Progressive House tracks op te horen zijn. Als oorspronkelijk Maltezer weet Giancarlo als geen ander hoe lekker het is om met diezelfde koptelefoon heerlijk op een zonnig strand te liggen. Zijn droomreis gaat naar een eiland aan de andere kant van de wereld; Bali.

 • Hielke Koopstra

  Data Analyst

  Hielke is onze Data Analyst, geen enkel stukje data is voor hem onbekend. Tevens draagt hij ook zijn steentje bij aan de Support. In Europa is hij al in vele landen geweest, van Portugal tot Tsjechië. Zijn ultieme doel is het maken van een rondreis van Oost naar West-Amerika of door het verre Japan. Tot die tijd blijft hij in Europa en sluit hij de vakantie af op de camping om zijn eend te bezoeken.

 • Roberta Derosa

  Assistant Marketing & Communication Italy

  Roberta helpt bij de marketing communicatie van IT. Ze houdt van fotografie, schrijven, koken en reizen en dit zijn de dingen die haar een vrij gevoel geven. De meest memorabele reis was een roadtrip in Spanje. Ze wil nog naar Indonesië en Japan.

 • Nour Alhalbouni

  Assistant Marketing and Communication UK

  Nour heeft al verschillende plaatsen in Europa, Azië en de Verenigde Staten bezocht, maar het meest memorabel was Japan. Het meest adembenemende uitzicht, dat waren de Niagara Falls! Haar droomreis is een roadtrip door Afrika, maar tot die tijd gaat ze graag hiken en kamperen rond een mooi meer. Ze brengt ha

 • Loes Oostland

  Assistant Team NL

  Loes houdt zich bezig met het ondersteunen van team NL. Haar ultieme gevoel van vrijheid is de mogelijkheid om mooie nieuwe plekken te ontdekken. Ze heeft veel leuke en bijzondere reizen gemaakt. Haar mooiste ervaring zijn vier maanden wonen in Barcelona.

Advisory Board

 • Ronald Zwartkruis

  Ondernemer / Investeerder

  Ronald is sinds 1999 ondernemer en heeft zijn wortels in het online marktonderzoek. Na de verkoop van zijn bedrijf in 2015, en een tussenstap in de deeleconomie met Parkyourcar, is hij weer directeur van het in 2008 door hem opgerichte NETQ Healthcare, met zorgaanbieders als klant. Als investeerder in zowel SnappCar als Goboony en met zijn eigen ervaring en netwerk als ondernemer draagt hij via de Advisory Board bij aan strategische vraagstukken en groei. Als het gaat om vakanties heeft hij zijn hart verpand aan de bergen.

 • Stan Stolwerk

  Directeur NKC (Europa's grootste camperclub)

  Binnen de NKC is Stan als directeur verantwoordelijk voor visie- en strategie ontwikkeling. Community building en User data zijn essentieel bij het binden en verleiden van de consument. Stan is inspirator, een verbinder en geeft mensen in zijn team vrijheid en verantwoordelijkheid: cruciaal voor succes. Met zijn netwerk en kennis van de markt helpt Stan binnen de Advisory board om Goboony naar de next level te tillen.

Wat betekent de naam goboony?

‘In the boonies’ is een Nieuw-Zeelandse uitspraak voor ‘trek eropuit, ga je eigen weg en laat je vooral door niemand leiden’. Dat is precies het gevoel dat je ervaart als je met een camper op reis gaat. Tel dit op bij twee enorm enthousiaste reis- en camperfanaten, Mark en Foppe (founders van Goboony), die elkaar leerden kennen tijdens een camperreis in Nieuw-Zeeland en het idee voor Goboony is geboren.

Goboony support office

Meiburg 1, bus 5
2000 Antwerpen
België

038 08 73 46 support@goboony.be

KvK-nummer: 62857452
BTW-nummer: NL854986285B01