Waarom zijn we goboony gestart?

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Onbekende natuurgebieden, kleine steden die bol staan van de cultuur, zelf bepalen waar je heen gaat: tijdens een campervakantie ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid. Met Goboony willen we iedereen de mogelijkheid geven om zelf het avontuur aan te gaan, of het avontuur met anderen te delen.

Goboony is een platform waar campereigenaren en reizigers bij elkaar komen. Of je nu een superdeluxe camper met alles erop en eraan wilt huren, of met een karakteristiek, maar simpel volkswagen busje weg wilt: bij Goboony ben je aan het juiste adres.

Het Team

 • Thumb 240 team mark

  Mark de Vos

  Co–founder

  Kocht twee campers die om onverklaarbare redenen regemaltig niet gebruikt werden en bedacht daarom Goboony. Was commercieel directeur van een automotive groep, later consultant om bedrijven te helpen bij groei. Heeft een vlotte babbel, ziet het leven zonnig in en zit regelmatig met zijn gezin in de boony.

 • Thumb 240 team foppe

  Foppe Mijnlieff

  Co–founder

  Het creatieve brein achter Goboony. Is helemaal thuis in de online wereld, heeft meerdere startups geholpen om van een idee tot levensvatbaar product te komen: he’s getting things done! Hij is regelmatig achter de piano te vinden en als de zon schijnt zit hij waarschijnlijk 'in the boonies'. Practise what you preach!

 • Thumb 240 team nicolas 2

  Nicolas Koenig

  Lead Developer

  Als lead developer heeft Nicolas het Goboony platform ontwikkeld. Alle technische vernuftigheidjes op de site komen van zijn hand. Elke dag horen we van hem “hebben jullie dit al gezien op de site?”. Heeft de unieke gave om de vertaalslag van wat klanten willen om te zetten in handige systemen.

 • Thumb 240 d8ddcad0 7dd7 410a 8405 0dbdb0e3420c

  Virginie Delporte

  Human Resources & Insurance

  Voordat ze lid werd van de Goboonyfamilie, werkte Virginie in venture capital en coachte zij honderden startups. Business development is haar tweede natuur. Bij Goboony is internationale expansie haar missie. Ze is een echte globetrotter en heeft vele reizen gemaakt in campers, van de Poolcirkel tot Dracula’s woonplaats in de Karpaten. Toch voelt zij zich pas echt vrij wanneer ze plezier heeft in haar werk.

 • Thumb 240 6510ddf2 730e 4174 aab3 098ec8b4caa6

  William van Tienen

  Head of Supply

  William is verantwoordelijk voor het Supply team. Hij werkt samen met de verschillende supply managers om de community van campers te laten groeien en ook staat hij altijd klaar voor de verhuurders. Samen met Margje is hij trotse eigenaar van een VW T3 Hij is bijna dagelijks in het busje te vinden, waardoor hij ook op een gewone dinsdagavond een gevoel van vrijheid heeft. Ooit willen ze het busje nog eens meenemen op wereldreis, met als eerste bestemming Latijns Amerika.

 • Thumb 240 team werner

  Werner van den Bergh

  Head of Support & Operations

  De man van onze operations. Ooit begonnen bij Goboony als stagiair, inmiddels uitgegroeid tot de man verantwoordelijk voor alle operations en support binnen Goboony. Daarnaast is Werner ook onze growth hacker en zorgt er voor dat onze gebruikers de beste ervaring hebben.

 • Thumb 240 871a66e2 42ac 4e3f 8b58 fe7355f07c79

  Margje Hoogland

  Content Marketeer

  Margje is content marketeer bij Goboony en wordt iedere dag gelukkig van schrijven, editten en creatieve dingen doen. Ze is verslaafd aan reizen en het gevoel van vrijheid dat het haar geeft en ze heeft al heel wat stempeltjes van bijzondere bestemmingen in haar paspoort verzameld. Bij Goboony werd ze aangestoken door het campervirus en samen met William heeft ze een VW T3, waar ze ooit nog eens rond de wereld mee willen reizen.

 • Thumb 240 1fc0ebcd aa2b 4799 b8c2 96991dd10e40

  Noor Kroese

  Growth Hacker

  Mijn ultieme gevoel van vrijheid is zonder plan iedere dag nieuwe plekken ontdekken over zee met de boot of over land. De mooiste trip die Noor ooit gemaakt heeft was een reis door Zuid-Amerika waarbij een week slapen in een hangmat middenin de Amazone een van de vele hoogtepunten was. Het is haar droom om ooit in een camper door Nieuw-Zeeland te trekken. Bij Goboony gaat ze aan de slag als growth hacker binnen het Marketing team.

 • Thumb 240 2551909e 5c36 4147 8902 2187a1681dd0

  Hielke Koopstra

  Data Analyst

  Hielke is onze Data Analyst, geen enkel stukje data is voor hem onbekend. Tevens draagt hij ook zijn steentje bij aan de Support. In Europa is hij al in vele landen geweest, van Portugal tot Tsjechië. Zijn ultieme doel is het maken van een rondreis van Oost naar West-Amerika of door het verre Japan. Tot die tijd blijft hij in Europa en sluit hij de vakantie af op de camping om zijn eend te bezoeken.

 • Thumb 240 e924b1cf 5b18 4f52 83c9 e7575a09a87b

  Xanne Freesen

  Supply Manager NL

  Als deel van het Supply Team in Nederland verwelkomt Xanne nieuwe verhuurders en helpt ze de camper eigenaren bij het verhuren, ook staat ze zowel huurders als verhuurders altijd vriendelijk te woord en iedereen kan altijd op haar rekenen. Haar droomreis is een rondreis door Nieuw-Zeeland in een camper met een daktent, maar ze is ook aan het zoeken naar een camper die ze samen met haar broertje op wil knappen. Het ultieme vrijheidsgevoel ervaart ze wanneer ze nieuwe steden en plekken in de wereld ontdekt.

 • Thumb 240 332b0555 c0d1 4c61 a2c8 2c2c3fb65819

  Valentijn Velthuizen

  Support and Supply Assistant NL

  Valentijn houdt zich bij Goboony bezig met het vergroten van de community van campereigenaaren in Nederland. Ook is hij heel handig. Wanneer er ergens een schroefje mist of de accu van de Goboony camper het niet doet, tovert hij altijd een reserve uit de kofferbak van zijn auto. Hij is zelf ook gek op reizen, binnen Europa heeft hij al heel wat landen gezien, maar er staan ook nog wat reizen op zijn bucketlist. Rondtrekken met een camper door Lapland en naar de Noordkaap of een citytrip naar Tokyo bijvoorbeeld.

 • Thumb 240 0f7bcab1 fb51 47a2 b1da 63a53ac84a8c

  Pedro Carmona

  Full-stack Developer

  Pedro ontwikkelt en onderhoudt de Goboony-website. Hij behaalde een Master in Computer Engineering aan de Universiteit van Coimbra, Portugal. Hij gebruikt zijn kennis en ervaring om Goboony te helpen bij het realiseren van haar innovatieve plannen. Zijn doel is om een wereldreis te maken.

 • Thumb 240 8ba5d37f 09a9 4d2b 9fb4 013b29ec5f9c

  Anca Negulescu

  Front-End Developer

  Anca is onze Front-End Developer. Ze reist graag en voelt zich vrij wanneer ze nieuwe plekken ontdekt of een goed boek leest. Haar meest memorabele reis was een roadtrip langs de westkust van de VS. Het hoogtepunt was de Grand Canyon. Nieuw-Zeeland en Japan staan hoog op de bucketlist!

 • Thumb 240 b4072320 3674 4239 a71d b01facb340fd

  Jeroen Ducorney

  Country Manager België

  Jeroen is verantwoordelijk voor de Belgische markt bij Goboony. Via partnerships en een ondernemende drive schaalt hij zijn markt. Het vrijheidsgevoel ervaart hij door te reizen in oldtimers afkomstig uit een bepaald land. Zo reist hij door Italië in een Fiat 500 of door Engeland in een Triumph Spitfire!

 • Thumb 240 4cbd9fb9 4f4b 4e3d a4b3 ad6d476bd1c3

  Matt Williams

  Country Manager UK

  Matt zet zich in om de Engelse markt nog meer te veroveren. Hij doet dit met behulp van content, digitale campagnes en social media. Hij heeft een grote passie voor eten (vooral taart..) en voelt zich vrij als hij kan experimenteren in de keuken. Hij heeft al veel plekken in de wereld gezien, maar zijn eerste bezoek aan de Grand Canyon was misschien wel een van de mooiste momenten, nauw gevolgd door zijn bezoek aan Santorini. Hij zou graag nog eens door Nieuw Zeeland reizen in een camper.

 • Thumb 240 06573ae1 7ccb 440d a623 b9d71fbd099c

  Jake Stone

  Supply Manager UK

  Met een passie voor reizen en talen wil Jake de vrijheid van Goboony overbrengen in Engeland. Hij is samen met Patrick verantwoordelijk voor de Engelse supply. Zijn ideale vakantie is de wereld verkennen met een camper, vergezeld met zijn snowboard of surfboard. Maar van backpacken in Australië, Japan en Thailand met zijn vriendin wordt hij ook heel gelukkig.

 • Thumb 240 e503c226 842d 400a b38b c8a65fd6d546

  Fleurine Tideman

  Assistant Marketing & Communication UK

  Fleurine is Marketing & Communication assistant voor UK. Haar mooiste reizen waren door Centraal- en Zuid Azië. Ze hoopt snel weer eens terug te gaan naar Nepal om de Everest Base Camp trek te doen. Ultieme vrijheid ervaart ze als ze reist zonder plan, uitgestippelde routes en al geboekte tickets. Een camper huren vanuit Nederland en vanaf daar het continent overtrekken bijvoorbeeld.

 • Thumb 240 b99027ec 1943 4646 9979 8315ebbacfe8

  Lorena Fullone

  Marketing & Communication Manager Italy

  Als Marketing & Communication Manager houdt Lorena zich bezig met het communicatie en het creëren van content, ook helpt ze bij het uitbreiden van de Italiaanse community. Haar mooiste reis was naar New York, maar als echte zon, zee, strand liefhebber denkt ze ook alvast aan haar reis naar Sri Lanka en de Malediven volgend jaar. Door groot te dromen en die dromen te volgen ervaart zij het ultieme gevoel van vrijheid.

 • Thumb 240 97458f95 5b3c 4785 b33e 432785a05014

  Mattia Coin

  Support IT

  Mattia heeft van jongs af aan graag gereisd om nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Zijn droom is om Japan en de meeste oostelijke landen te bezoeken. Voor hem is er geen grotere vrijheid dan zonder gedachten reizen en het pad te volgen dat hem het meest inspireert. Om deze reden is Mattia erg gehecht aan de kwaliteit van de reizen van onze Goonies. Hij werkt hard om hen de best mogelijke ervaring te garanderen.

 • Thumb 240 5f60d7e1 3c26 42c9 ae57 2afcbf38d0ef

  Alessandra Giliberto

  Assistant Marketing & Communication Italy

  Alessandra is marketing- en communicatie assistent voor het Italiaanse team. Ze voelt zich vrij wanneer ze koffie drinkt en een goed boek leest. Haar mooiste reis was een roadtrip over Sicilië, het hele eiland heeft ze gezien. Twee intense weken van adembenemende landschappen, blauwe zee en ongelooflijk lekker eten. Op haar bucketlist staat een backtrip van Colombia naar Patagonië.

 • Thumb 240 77cb0212 6104 426c 8358 989734c5fe5d

  Youri Beekink

  Assistant support NL

  Youri is een Toerisme management student. Bij Goboony houdt hij zich onder andere bezig met de support en hij doet onderzoek naar de optimalisatie van conversie wat betreft camper advertenties. Youri heeft al aardig wat plekken gezien in Europa, maar zijn grootste wens is om met een camper een rondreis te maken door Scandinavië. Het ultieme vrijheidsgevoel heeft hij ontdekt in Marokko tijdens een roadtrip met vrienden. Dit gevoel zal hij in toekomst nog veel vaker willen ervaren.

 • Thumb 240 3625c49b 5fba 436f 8785 eee44e853b43

  Vincent Witteveen

  Online Marketing assistant NL

  Vincent werkt aan een online markteing strategie, gericht op uitbreiding in de UK. Verder zal hij betrokken zijn bij het ondersteunen van de marketingactiviteiten van Goboony. Hij wil graag zo veel mogelijk leren. Hij voelt zich vrij als hij in het buitenland is en zelfstandig zijn weg vindt in een grote stad. De mooiste reis die hij ooit heeft gemaakt was langs de westkust van de Verenigde Staten. Hoog op zijn bucketlist staat een reis door Zuid-Amerika.

 • Thumb 240 1428945c 5b2d 41dd ae1c a070ef4695f7

  Nikita van Boom

  Assistant marketing & communication NL

  Nikita versterkt de marketingafdeling, in de vorm van linkbuilding en blogs schrijven. Ze voelt de meeste vrijheid wanneer ze op vakantie is zonder enige verplichtingen. Afgelopen juni heeft ze voor de tweede keer in haar leven China mogen zien met eigen ogen. In de toekomst zou ze super graag een keer naar Zuid-Afrika willen reizen. De safari’s die je daar kan maken lijken haar heel mooi en ze is ook erg benieuwd naar de stad Kaapstad.

 • Thumb 240 9f6579b4 6be4 4503 8a16 bd700b14a67d

  Julia Pieters

  Assistant supply NL

  Julia houdt zicht bezig met de kwaliteit van de advertentie verbeteren om zo betere service aan de (potentiële) huurder te kunnen bieden. Ze voelt zich vrij tijdens een vakantie waar de eindbestemming nog onbekend van is en waar ze elke dag kan doen wat ze wil. Tot nu toe was haar leukste reisje, eilandhoppen in Griekenland en ze zou nog graag eens een hele vakantie lang met de camper door Zuid-Europa willen reizen.

 • Thumb 240 0ab25215 ca59 42f3 85be 38733848b406

  Demi de Groot

  Assistant supply NL

  Demi is onderdeel van het supply team om te onderzoeken welke markten in Europa interessant voor het bedrijf kunnen zijn. De mooiste reis die ze ooit gemaakt heeft was naar Lapland, waar ze de kerstman ontmoette en een huskysafari maakte. De ultieme vrijheid heeft echter ervaren tijdens een roadtrip door IJsland. Ze droomt nog van een reis naar Patagonie en Antarctica, maar Madagaskar staat ook sinds jongs af aan hoog op haar lijst.

 • Thumb 240 e3ab36cc ed31 4679 ad37 e86d811b99a8

  Julian Dubbe

  Assistant support NL

  Julian is betrokken bij onze support en houdt zich bezig met de verbetering van de customer experience van GoBoony! Hij reisde al rond in Zuidoost-Azië, waar hij de ultieme vrijheid voelde door bij zonsopgang boven op een vulkaan op Bali te staan. De mooiste reis die hij ooit heeft gemaakt is die naar Halong-bay in het noorden van Vietnam. In de toekomst wil hij reizen tussen Costa Rica, Bolivia en Peru.

Advisory Board

 • Thumb 240 fdd0957c 90af 490d 9a15 c14f648a35e7

  Ronald Zwartkruis

  Ondernemer / Investeerder

  Ronald is sinds 1999 ondernemer en heeft zijn wortels in het online marktonderzoek. Na de verkoop van zijn bedrijf in 2015, en een tussenstap in de deeleconomie met Parkyourcar, is hij weer directeur van het in 2008 door hem opgerichte NETQ Healthcare, met zorgaanbieders als klant. Als investeerder in zowel SnappCar als Goboony en met zijn eigen ervaring en netwerk als ondernemer draagt hij via de Advisory Board bij aan strategische vraagstukken en groei. Als het gaat om vakanties heeft hij zijn hart verpand aan de bergen.

 • Thumb 240 74479213 1c73 4488 9cb3 d554b404d4ca

  Stan Stolwerk

  Directeur NKC (Europa's grootste camperclub)

  Binnen de NKC is Stan als directeur verantwoordelijk voor visie- en strategie ontwikkeling. Community building en User data zijn essentieel bij het binden en verleiden van de consument. Stan is inspirator, een verbinder en geeft mensen in zijn team vrijheid en verantwoordelijkheid: cruciaal voor succes. Met zijn netwerk en kennis van de markt helpt Stan binnen de Advisory board om Goboony naar de next level te tillen.

Wat betekent de naam goboony?

‘In the boonies’ is een Nieuw-Zeelandse uitspraak voor ‘trek eropuit, ga je eigen weg en laat je vooral door niemand leiden’. Dat is precies het gevoel dat je ervaart als je met een camper op reis gaat. Tel dit op bij twee enorm enthousiaste reis- en camperfanaten, Mark en Foppe (founders van Goboony), die elkaar leerden kennen tijdens een camperreis in Nieuw-Zeeland en het idee voor Goboony is geboren.

Goboony support office

Meiburg 1, bus 5
2000 Antwerpen
België

038 08 73 46 support@goboony.be

KvK-nummer: 62857452
BTW-nummer: NL854986285B01