Mobilhome dagverzekering

Verhuur zonder zorgen, met de nieuwe Goboony Dagverzekering!

 

De Goboony dagverzekering is een tijdelijke, flexibele verzekering, die je eigen jaarlijkse verzekering vervangt voor de periode dat je je camper verhuurt via Goboony. Als verhuurder hoef je dus niets te veranderen aan je huidige privé (Omnium) verzekering.

Zo zijn zowel huurder als verhuurder goed verzekerd en kunnen beide partijen met een gerust hart (ver)huren, zonder bijkomende verzekeringen te moeten afsluiten. Alle documenten van zowel de huurder als de camper zelf worden gecheckt.

De Goboony Dagverzekering zorgt er ook voor dat je privé bonus-malusgraad niet kan worden aangetast.

Je hoeft je huidige (Omnium) verzekering van bv. Ruwelka, KBC, AG Insurance, etc. niet te wijzigen of stop te zetten, maar die kun je gewoon behouden. Voor de periode dat je als particulier via Goboony verhuurd, is je mobilhome verzekerd via P&V Verzekeringen.

Meer weten? Download onze dagverzekering infosheet en ontdek hoe je jouw mobilhome veilig kunt verhuren.

Download de infosheet

 

De 7 garanties van de Goboony mobilhome dagverzekering:

 1. De mobilhome is automatisch verzekerd tijdens de verhuurperiode via Goboony.
 2. De verzekering dekt het BA risico tot maximaal 100 miljoen euro per schadegeval. 
 3. Daarnaast is het omnium risico tot € 120.000 incl BTW gedekt.
 4. Goboony's verzekering omvat hulp bij pech onderweg, hulp aan de huurders tijdens immobilisatie en repatriëring van de mobilhome en de huurders.
 5. Schade van huurders heeft geen invloed op de persoonlijke bonus-malusgraad van de verhuurder.
 6. De verzekering wordt automatisch geactiveerd bij alle reserveringen.
 7. De verzekering is uniek voor het delen van mobilhomes tussen particulieren in België.

Wil je ook gebruik maken van de Goboony Dagverzekering?

Dat kan! De verzekering wordt automatisch geactiveerd wanneer je dit aangeeft in jouw camper advertentie. Vervolgens wordt je door ons gecontacteerd om een aantal zaken te checken zodat je zorgeloos kan verhuren. Nadien kun je genieten van de Goboony Dagverzekering. De verzekering kan gebruikt worden voor verhuur als particulier. De Goboony Dagverzekering kan gebruikt worden als je camper staat ingeschreven op je vennootschap, maar dit is onder voorwaarden en op aanvraag.

Ontdek via deze pagina hoeveel je kunt verdienen met het verhuren van je camper en andere praktische zaken. Inschijven voor één van onze infosessies doorheen heel Vlaanderen kan hier.


Momenteel heb ik een jaarlijkse polis voor verhuur, hoe schakel ik over naar de Goboony Dagverzekering?


Overschakelen is zeer eenvoudig. Ten laatste 3 maanden voor het aflopen van je huidige polis voor verhuur, moet je je verzekeraar op de hoogte stellen dat je deze wenst te beëindigen en dus enkel nog je camper voor privé-gebruik wil verzekeren. Laat Goboony weten wanneer je verhuurpolis wordt stopgezet, vanaf die datum zullen we de Goboony Dagverzekering voor jouw camper activeren. Je kan Goboony contacteren op support@goboony.be of telefonisch op 03 808 73 46


Je kan er ook voor kiezen om je privé BA- of Omniumverzekering via P&V te laten lopen. Contacteer daarvoor een P&V Agent in uw buurt via deze link

Hoe wordt de pechhulp geregeld?

De pechhulp en eventuele repatriëring bij een ongeval wordt verzekerd via onze partner IMA Assistance. De alarmcentrale is 24/7 beschikbaar via het nummer +32 4 340 69 32

Ik zou graag verhuren via Goboony maar liever met mijn eigen verzekering

Geen probleem, indien je toch liever bij je eigen verzekering voor verhuur blijft, dan kan dat.
Als professionele verhuurder (wanneer je hoofdactiviteit het verhuren van camper is) kun je geen gebruik maken van de Goboony Dagverzekering, daarom kun je als professionele je eigen verzekering behouden om te kunnen verhuren via Goboony.
 

Veel gestelde vragen (FAQ)

 1. Hoe oud mag mijn motorhome maximaal zijn?
  Er is geen maximum voor de leeftijd van je camper.
   
 2. Waarvoor is mijn camper allemaal verzekerd?
  Je camper is verzekerd voor de volgende zaken:
  • Brand
  • Diefstal
  • Eigen schade
  • Glasbreuk
  • Natuurkrachten
  • Ontvreemding (misbruik vertrouwen)
  • Verkeerd tanken of brandstof in de watertank is niet verzekerd onder de P&V Dagverzekering. Hiervoor biedt Goboony een stickerset aan om op je vuldoppen te kleven zodat de huurder zich zeker niet vergist.
 3. Wat gebeurt er wanneer mijn mobilhome total loss wordt gereden?
  Je mobilhome is verzekerd tot een maximale waarde van €120.000 incl. BTW. De waarde die je krijgt uitbetaald in geval van totaalverlies is de dagwaarde, deze werkelijke waarde van net voor het ongeval wordt bepaald door de expertise. 
 4. Is er een eigen risico van toepassing?
  • Ja, er is een eigen risico van toepassing van €1.250 bij een schadegeval, dit wordt betaald door de huurders.

       5. De bestuurder dient minimaal 26 jaar te zijn op moment huurperiode

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden van de P&V Dagverzekering.