Camper huren in Amersfoort

Wil je met een camper op vakantie te gaan of wil je een weekend weg met de camper? Huur er dan een bij Goboony. Goboony is een deelplatform waarbij particuliere camperbezitters hun camper kunnen aanbieden aan iedereen die al eens van een campervakantie heeft gedroomd. Via ons platform kun je zo altijd eenvoudig en veilig een camper huren bij jou in de buurt. Een camper huren in Amersfoort was nog nooit zo makkelijk!

Op deze pagina vind je alle campers in Amersfoort. Het is ook mogelijk om specifiek in bijvoorbeeld de provincie Utrecht te zoeken naar jouw ideale camper. Een kleine buscamper, een mooie toercamper of een grotere gezinscamper, je vindt het allemaal op ons platform.

Lees meer …

Meer dan 271.750 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Amersfoort

Voor een weekendje weg is het ook wel fijn om te weten of er een mooie camperplaats is in Amersfoort, zodat je daar goed kunt overnachten. De camperplaats bij de Eemhaven, de brandweerkazerne, is een hele mooie. Je wordt er vriendelijk ontvangen door de brugwachter die dagelijks langskomt. In de zomer is er stroom en water en er is erg schoon sanitair. Het centrum van Amersfoort is 500 m lopen, dus het is de ideale uitvalsbasis om de stad te bezoeken.  

Bezienswaardigheden in Amersfoort

Er zijn vele mooie bezienswaardigheden in Amersfoort en de grootste schat van de stad is sowieso haar historie. De stad is met de vele monumenten, straatjes, grachten en subtiele details net een openluchtmuseum en het voelt alsof je in de middeleeuwen bent. Dankzij organisatoren en vrijwilligers die de cultuur en historie van Amersfoort graag aan bezoekers laten zien, kun je er op verschillende manieren van genieten.

Dingen die je echt niet mag overslaan zijn de Koppelpoort, Onze Lieve vrouwetoren, het hofje Armen de Poth, de Muurhuizen en kunsthal KAdE. Bezoek ook het Mondriaanhuis, dit is het huis waar Piet Mondriaan geboren is. Piet Mondriaan is wereldberoemd vanwege zijn abstracte kunst. In het Mondriaanhuis maak je op een verrassende kennis met de eigenzinnige kunstenaar. In het museum reis je door het leven van Mondriaan en ontdek je zijn iconische werk, zijn spirituele vorming en zijn interesses.

Evenementen in Amersfoort

Er zijn ook heel wat leuke evenementen in Amersfoort. Zo is er bijvoorbeeld Proef Amersfoort, waarbij vele restaurants uit Amersfoort zich van hun beste kant laten zien. Tijdens dit evenement zijn al veel bezoekers verrast met culinaire hoogstandje en de beste wijnen. Ook zijn er het hele jaar door allerlei markten en braderieën in Amersfoort. Vooral van mei tot en met september is er vaak iets te doen. Van kunstmarkt tot hippiemarkt en van stoffenmarkt tot markten vol antiek en curiosa.