Campers huren in Eindhoven

Heb je een camper nodig om die lang gewenste rondreis door Europa te maken, of ben je op zoek naar een camper voor een weekend weg? Goboony is het platform waar je je camper kan vinden. Op het platform komen eigenaren van campers en mensen die wel eens een camper willen huren samen. Zo kun je op een eenvoudige en betrouwbare manier altijd een camper vinden bij jou in de buurt. Je kunt gerust op pad met een camper die je via Goboony gehuurd hebt, want alles is geregeld. Van verzekering tot nodige APK keuringen.

In het overzicht op deze pagina vind je alle campers in de omgeving van Eindhoven. Bij dit aanbod zit voor ieder wat wils, van grote familie campers tot kleinere toercampers. Heb je je camper niet gevonden in Eindhoven, kijk dan even naar de rest van de provincie Noord-Brabant.

Lees meer …

Meer dan 269.000 huurders gingen je voor

Camperplaatsen in Eindhoven

Als je met de camper naar Eindhoven gaat dan wil je ook op een leuke camperplaats staan. Wij helpen je een handje en hebben alvast een leuke camperplaats in Eindhoven voor je uitgezocht.

- P+R Meerhoven

Deze camperplaats is een prima plek, waar je niet veel hoeft te betalen. Vanaf de camperplaats ben je snel in het centrum met de frequente rijdende bus, die op 100m van de camperplaats stopt. En ook op de fiets is het niet ver. De camperplaats heeft wel maar een beperkt aantal voorzieningen, het is een prima plek om afval te deponeren en ook zijn je toilet en afvalwater goed te lozen, maar stroom en water is er niet. Toch biedt de camperplaats een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Er is weinig oude historie in Eindhoven, maar er is wel veel bewaard gebleven van het rijke recente industrieel verleden. Er zijn een aantal markante gebouwen en zelfs stadsdelen (Lichttoren, Klokgebouw, Philipsdorp, Evoluon, Van Abbemuseum). Sommige ruime, verlaten industrieterreinen ondergaan nu een creatieve ontwikkeling. De terreinen zijn een bezoekje meer dan waard. Er is een toenemende aantal hippe horeca tentjes, culturele evenementen en andere creatieve initiatieven. Bezoek ook het Stadswandelpark. Het Stadswandelpark is een ideaal toevluchtsoord voor een dagje rust. In de natuur is het altijd lekker ontspannen en In de zomer is het een toplocatie voor het zogeheten Al fresco dining. Hierbij combineer je een goede (afhaal)maaltijd, van een van de diverse eettentjes in de nabije omgeving, met een picknick achtige setting in het park. Er valt ook veel kunst te zien in het Stadswandelpark. Er zijn zo’n dertig sculpturen sculpturen verspreid over het park. Ze zijn in 1982 geplaatst vanwege het 750-jarig bestaan van Eindhoven.

Evenementen in Eindhoven

In Eindhoven is altijd wel iets te beleven. Van tentoonstellingen tot concerten en van grote sportevenementen tot culinaire en muzikale festivals, je vindt het er allemaal. Elk jaar krijgt de stad veel nationale en internationale aandacht tijdens bijvoorbeeld exposities in het Van Abbemuseum, het lichtfestival GLOW en de jaarlijkse Eindhoven Marathon. Misschien wel het bekendste evenement in Eindhoven is de Dutch Design Week dat elk jaar in oktober plaatsvindt. De Dutch Design Week is het grootste design evenement van Noord-Europa en presenteert werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. In de stad kun je op zo’n honderd locaties tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten bijwonen en bewonderen.