De 8 meest bijzondere campers op Goboony

31 maart 2021 in Camper- en campingtips en Tips voor reizigers

Bijzondere plekken ontdekken is natuurlijk nog leuker met een unieke camper! Of je nu met een oude ambulance camper op pad wil gaan of op vakantie gaat voor het goede doel, het kan allemaal! Dit zijn de 8 meest bijzondere campers op Goboony.

Goboony bijzondere camper

De 8 meest bijzondere campers op Goboony 

Van elektrische oldtimers (ja, het bestaat echt!) tot aan Amerikaanse schoolbussen, je kunt onderstaande parels allemaal op ons platform vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriet eruit te pikken, vrijblijvend te reserveren en je tas in te pakken. Hit the road, Jack! 

  1. Oldtimer Brandweerwagen Camper - Brandweerwagen 39

Ja, je leest het goed: je kunt in een klassieke brandweerwagen-camper slapen! Hoe gaaf is dat? Deze camper is voorzien van 4 slaapplaatsen en 6 zitplaatsen. In de camper zit natuurlijk geen brandweerpaal, maar heeft gelukkig wel 2.20 meter stahoogte. 

  1. Dodgie - Bijzondere vintage Dodge w200 ambulance camper

Naast een brandweerwagen-camper, kun je ook op pad met een voormalige Amerikaanse ambulance! Hoe bijzonder is het om wakker te worden in een ambulance, met openslaande deuren aan de achterkant? Niet geheel onbelangrijk: er is een imperiaal aanwezig om bijvoorbeeld surfplanken op te vervoeren, er zit een hangmat in de camper en ook aan spelletjes voor de regenachtige avonden is gedacht. Portugal here we come! 

  1. Pamobie - Comfortabel op vakantie voor het goede doel

Dit mobiele huis heeft alle ruimte en comfort voor 5 personen en is van alle gemakken voorzien. Wat maakt deze camper dan zo bijzonder? Boek je de Pamobie, dan ga je op vakantie voor het goede doel! Hoe dat zit: elke euro winst gaat via Pamoja naar drie centra in Kenia die kwetsbare kinderen een kans op de toekomst geven. Geef toe, je ging nog nooit met zo’n goed gevoel de weg op! 

Goboony Land Rover

  1. ARVIK - Avontuur & vrijheid met een Land Rover met daktent!

Het mooie van een 4x4 is dat je er bijna op alle plaatsen mee kan komen, dus ook op plekken waar doorgaans weinig mensen komen. Dat wordt genieten! Bij deze camper slaap je dus ook niet in het voertuig zelf, maar in de tent op het dak. Daardoor wordt je gegarandeerd wakker met de mooiste uitzichten. Het bed is ruim en er zit een luifel bij om droog te kunnen zitten. 

  1. Wickie - Volkswagen hippie busje - back to the 70s!

Dit busje is in 1976 geboren, dus met deze 5-persoons oldtimer ga je echt even helemaal back to basics. Maar wat dit busje pas echt bijzonder maakt, is dat een deel van de huuropbrengst naar startende ondernemers in ontwikkelingslanden via Wakibi gaat. Dat is niet het enige goede: de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd middels “Treesforall”. Als klapper op de vuurpijl wordt de bus naar wens kosteloos uitgerust met een kidspakket, romantisch pakket of een sportief pakket. 

Tip: Overnacht met deze camper op minicamping ‘t Boomgaardje in Wijk bij Duurstede. Hier kun je volop genieten van de rust, de natuur en een goedgevulde boomgaard! 

Goboony elektrische camper

  1. Eagle - Elektrische Volkswagen T2b

Duurzaam op avontuur in een camper? Het kan met deze elektrische Volkswagen, waarmee je ongeveer 150 tot 200 kilometer mee kunt rijden op een volle accu. Het fijne is: je krijgt een laadpas mee, zodat je overal gratis op kunt laden (dus inbegrepen in de prijs). Voor de echte avonturiers bieden we, in samenwerking met Campspace, ook de mogelijkheid aan om op “surprise me” avontuur te gaan. 

Tip: Bekijk hier meer elektrische campers!

  1. Dumdum - Op avontuur met Dumdum

Dumdum is een oldtimer camper uit 1978. Van buiten dus ruim 40 jaar oud, maar van binnen een hippe dame. Perfect voor een vakantie, maar bijvoorbeeld ook als tiny office! Met de tent erbij kun je zelfs op pad met vijf personen! En geloof me, dat wil je. Ga je voor de full experience? Bestel er dan wat lekkers bij: biertjes, wijn, hapjes van Crisp en Jorisbrood met zelfgemaakt lekkers en een sapje. 

Goboony American Schoolbus

  1. Onze Schoolbus - American Schoolbus S1853

Altijd al op avontuur willen gaan in een authentieke American Schoolbus? Dan is dit je kans! Hiermee krijg je op de camping gegarandeerd veel bekijks van andere campinggasten. Dus trommel al je vrienden of je familie op, regel iemand met een rijbewijs C (want die heb je helaas wel nodig) en ga het avontuur tegemoet! 

Met welke camper zou jij wel een ritje willen maken? Natuurlijk hebben we nog veel meer bijzondere campers die een plek in dit artikel zouden verdienen, bekijk hier meer bijzondere campers en reserveer vrijblijvend jouw favoriet via Goboony! 

Bekijk aanbod