Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Verenigd Koninkrijk

0 Filters
Sorteer op:

Campers in provincies

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Verenigd Koninkrijk

Een camper huren in Verenigd Koninkrijk doe je eenvoudig via Goboony. We zijn namelijk ook in het Verenigd Koninkrijk actief en ons aanbod groeit dagelijks.

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

Een fantastische trip gehad met deze VW camper! Een zalig busje waar je gemakkelijk in kan rechtstaan als het dak omhoog is. Dat was ideaal voor onze trip waarbij we verschillende vertrekpunten hadden uitgekozen om telkens een volledige dag te snowboarden. We konden ons comfortabel omkleden, opwarmen (met de standverwarming), slapen tijdens de nachtelijke heen- en terugrit. Deze camper is in de allerbeste staat, dat zie je en voel je terwijl je ermee rijdt! Alles is heel compact en we stonden ervan versteld hoeveel materiaal we meehadden dat toch mooi weggeborgen zat in de kastjes en lades. Het opklapdak open je handig met 1 druk op de knop en zo zijn er nog veel comfortabele zaakjes. De communicatie met Thomas en Ilse liep heel vlot en gemoedelijk. Vooraf kregen we al duidelijke informatie over wat aanwezig zou zijn in de camper adhv. een eenduidig filmpje. Je krijgt alles mee om comfortabel te reizen, het beddengoed en enkele zaken die wij belangrijk vinden, vulden we uiteraard zelf aan. Bij het ophalen maakten ze nogmaals tijd voor alle (technische) info over de camper, zodat je met een gerust hart kan vertrekken. Bovendien hebben ze heel wat reistips, zoals een app die je feilloos naar slaapplaatsen leidt die voldoen aan jouw vereisten. Aangezien ze vaak surfen in Frankrijk met het gezin, skireizen ondernemen met die (lagere school) kids en vaak wandelen, delen ze graag info over verschillende regio’s. Wij hadden het niet nodig, maar je kan ook extra’s huren zoals een fietsenhouder, tent, campergaz, … Bij problemen zijn ze makkelijk bereikbaar en hebben ze een oplossing. Het was een zorgeloos tripje. Dank je! Aanrader!

Januari 2023

Waarom een camper huren in het Verenigd Koninkrijk via Goboony?

Er zijn allerlei redenen waarom het ideaal is om een camper te huren in het Verenigd Koninkrijk. Je hoeft de camper niet te verschepen, hebt het stuur aan de Engelse kant en hebt veel tijd om het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Je vliegt van Amsterdam naar Londen in een uurtje en vluchten vanuit heel Nederland naar het Verenigd Koninkrijk zijn helemaal niet zo duur. 

Het voordeel van huren bij Goboony is dat we een groot aanbod hebben in het Verenigd Koninkrijk en het aanbod groeit ook iedere dag. We hebben steeds meer aanbod ook rondom de steden met een vliegveld, dus dat is ideaal. Daarnaast kunnen we je ook bij alles helpen omdat we op kantoor een aantal collega’s uit Engeland hebben.

Blogartikelen over het Verenigd Koninkrijk

We hebben niet alleen campers in het Verenigd Koninkrijk, op onze site vind je ook de nodige reisinspiratie. We hebben het hier even voor je op een rijtje gezet.

Camperreis door het Verenigd Koninkrijk

Kamperen in Engeland

De mooiste plekken in Schotland

Camperplaatsen Schotland

Camperplaatsen Engeland

Wandelroutes in Schotland

Rijden in Engeland