Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Engeland

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Engeland

Engeland is een prachtig land om te reizen met een camper. Het is een groot land, met prachtige natuur en toffe steden. Niet voor niks ook dat het super populair is bij camperaars. Met een camper ben je super mobiel en kun je nog veel meer van het land zien.

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

Een fantastische trip gehad met deze VW camper! Een zalig busje waar je gemakkelijk in kan rechtstaan als het dak omhoog is. Dat was ideaal voor onze trip waarbij we verschillende vertrekpunten hadden uitgekozen om telkens een volledige dag te snowboarden. We konden ons comfortabel omkleden, opwarmen (met de standverwarming), slapen tijdens de nachtelijke heen- en terugrit. Deze camper is in de allerbeste staat, dat zie je en voel je terwijl je ermee rijdt! Alles is heel compact en we stonden ervan versteld hoeveel materiaal we meehadden dat toch mooi weggeborgen zat in de kastjes en lades. Het opklapdak open je handig met 1 druk op de knop en zo zijn er nog veel comfortabele zaakjes. De communicatie met Thomas en Ilse liep heel vlot en gemoedelijk. Vooraf kregen we al duidelijke informatie over wat aanwezig zou zijn in de camper adhv. een eenduidig filmpje. Je krijgt alles mee om comfortabel te reizen, het beddengoed en enkele zaken die wij belangrijk vinden, vulden we uiteraard zelf aan. Bij het ophalen maakten ze nogmaals tijd voor alle (technische) info over de camper, zodat je met een gerust hart kan vertrekken. Bovendien hebben ze heel wat reistips, zoals een app die je feilloos naar slaapplaatsen leidt die voldoen aan jouw vereisten. Aangezien ze vaak surfen in Frankrijk met het gezin, skireizen ondernemen met die (lagere school) kids en vaak wandelen, delen ze graag info over verschillende regio’s. Wij hadden het niet nodig, maar je kan ook extra’s huren zoals een fietsenhouder, tent, campergaz, … Bij problemen zijn ze makkelijk bereikbaar en hebben ze een oplossing. Het was een zorgeloos tripje. Dank je! Aanrader!

Januari 2023

Waarom huren in Engeland?

Je kan er voor kiezen om in Nederland een camper te huren en naar Engeland te rijden, maar we hebben ook een groot aanbod aan campers in Engeland zelf. Het voordeel hiervan is dat de campers het stuur aan de ‘goede kant’ hebben en dat je ook geen gedoe hebt met verschepen of een lange rit door de tunnel tussen Engeland en Frankrijk. Wat ook fijn is, is dat je op die manier ook het noorden van Engeland makkelijker kunt verkennen.  

Op deze pagina vind je het hele overzicht aan campers in Engeland. Van luxe campers tot leuke retro busjes. Je bent overal goed voor verzekerd en de busjes zijn hartstikke veilig.