Mobilhome huren voor de zomervakantie

Start- en einddatum tot
Klanten beoordelen Goboony met een 9,4! Gebaseerd op 11.521 ervaringen

Wil je de zomervakantie van 2019 eens op een andere manier beleven? Dan is het huren van een mobilhome deze zomer de ideale invulling van jouw zomervakantie! Vind bestemming waar je anders niet zou komen, rijd op wegen die je met een vliegvakantie over zou slaan en geniet van de ultieme vrijheid die een mobilhome biedt. Ga je naar het zuiden van Spanje of juist het meest noordelijke puntje van Zweden of Noorwegen? Met een mobilhome ga je je eigen pad en kies jij waar je heen wilt! Plan je zomervakantie voor 2019 en bepaal zelf waar de vakantie doorgebracht gaat worden. Natuurlijk ook voor mensen die al eens met een mobilhome hebben gereisd!

Goboony helpt jou de zomervakantie door

Als je deze zomervakantie op reis gaat met een mobilhome dan zullen er een hoop dingen op je af komen. Welke route wil je nemen, wat zijn de tolwegen in Europa en welke andere dingen mag je niet vergeten voor een zomervakantie met de camper. Vragen waar je stil bij moet staan voordat je op reis gaat. Goboony helpt je met alle onbekende dingen en geeft inspiratie voor als je nog niet weet waar je heen wil gaan deze zomer. Op onze blog vind je alle informatie, tips en inspiratie die jou kunnen helpen om deze reis in te gaan. 

Zorgeloos de zomervakantie in

Will je de woeste wildernis in met een oude camper, of juist wat meer luxe met een nieuwe mobilhome? Goboony heeft een breed aanbod mobilhomes! Vind een mobilhome die het beste bij jouw wensen past en neem contact op met de verhuurder. Simpel en snel huur je de mobilhome van je dromen.

Data zomervakantie 2019

De zomervakantie is van 1 juli tot en met 31 augustus 2019.

Waarom een camper huren via Goboony?

  • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

  • Grootste aanbod mobilhomes in België

  • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

  • Persoonlijk support
    038 08 73 46
    (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

  • Slechts 10% aanbetaling per boeking

Mobilhome huren in de zomervakantie