Voorruit van je mobilhome stuk, wat nu?

9 augustus 2023 in Camper verhuren , Campertips en -weetjes & Tips voor eigenaren

Voorruit van je mobilhome stuk, wat nu?

Je mobilhome delen met anderen. Heerlijk, toch? Je verhuurt je camper voor een lang weekend, een week of misschien zelfs twee weken. Alles verloopt vlot tot je plots drie gemiste oproepen en een voicemail krijgt: “Een lokale hagelbui heeft de voorruit van de mobilhome beschadigd, wat moeten we doen?” Ja, wat nu? 

Goboony sterretje vooruit kapot GlassHeroes

Glasschade onderweg 

Het weer heb je natuurlijk niet in de hand. Tijdens een hagelbui kunnen hagelstenen zo groot als tennisballen uit de lucht vallen. Maar ook steenslag, de klassieke boosdoener, is een risico. Resultaat? Je voorruit is beschadigd en je wilt deze natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen, maar het duurt gemiddeld zo’n drie maanden voor je een afspraak bij je motorhome dealer kan versieren. Ondertussen staat je camper al die tijd op stal en moet je een andere enthousiaste huurder teleurstellen.

GlassHeroes repareert je voorruit in no-time

Bij glasschade aan je camper raadt Goboony een partner als GlassHeroes aan. Zij staan steeds voor je klaar. En bieden een goede en oprechte service aan. Met een glimlach. De voorruit van een alkoof, semi-integraal of buscamper kan na afspraak bij jou aan huis worden vervangen.

Voor de vervanging van de panoramische voorruit van een integrale motorhome spreken we over een termijn van twee tot vier weken. Integrale motorhomes hebben een polyester opbouw, daarom vervangen we deze voorruit altijd in het GlassHeroes atelier in Alken of Wervik. Na plaatsing moet het voertuig 24 uur stilstaan.

Verzekering glasbreuk? Da’s geregeld

Als je een dagverzekering van Goboony hebt, is je mobilhome verzekerd tegen glasschade. GlassHeroes regelt, indien gewenst, alles rechtstreeks met je verzekeringsmaatschappij. Zo moet jij je niet bezighouden met al die paperassen. Maar kun jij je focussen op je volgende huurder.

Goboony sterretje vooruit kapot GlassHeroes

Ben je op zoek naar een partner om jouw voorruit te herstellen?

Contacteer GlassHeroes. Een betrouwbare partner die met je meedenkt.

Meer informatie over GlassHeroes: https://glassheroes.be/

Meteen even bellen? 0800 118 47