Welke van deze 5 camperpersoonlijkheden ben jij?

24 januari 2024 in Voor reizigers

Ze staan achter je aan het stoplicht, zitten mee aan de familietafel of knipogen terug als je in de spiegel kijkt: deze 5 persoonlijkheden kom je tegen onderweg! Welke van deze types ken of ben jij? 

5 camper persoonlijkheden wie ben jij camper huren goboony

1. De First timer

Elke ‘eerste keer’ is spannend, en ook de eerste keer met een camper. Deze vakantieganger boekt maanden op voorhand en leest elk artikel over reizen met een camper. De First-timer geniet van de spanning en schuwt het onbekende tijdens hun reis niet. Hier eens een camping, daar eens een camperplaats … hun vakantie is een buffet waar ze elke dag iets nieuws kiezen. 

camper persoonlijkheid type wat past bij mij goboony camper mobilhome hurenHun keuze van camper: Cocoon, een ruime familiecamper 
Must-have item: Dagrugzak Vaude - € 124, 95 
Favoriete bestemming: Opaalkust, Frankrijk

2. De Eco-reiziger

Deze reiziger telt geen calorieën of likes, maar CO2-uitstoot. Liefst van al deelt en huurt die Ecobewuste Reiziger zich een weg naar minder spullen en meer beleving. Tijdens hun reis wordt er volop lokaal geshopt op de boerenmarkt en souvenirs vindt de Eco-Reiziger in antiekwinkels of bij kleine makers. Een pitstop gebeurt aan een Fastned-lader, relaxen gebeurt met een natuurwijntje aan de waterkant. 

camper type persoonlijkheid goboony

Hun keuze van camper: Turbo Tom - Volkswagen ID Buzz 
Must-have item: SUP huren via de Rental service van A.S. Adventure
Favoriete bestemming: Kopenhagen, Denemarken

3. De Doorwinterde Camperaar

Geen bestemming onbemind, geen app is ongekend. Het logboek van de Doorwinterde Camperaar leest als de korte inhoud van ‘Lonely Planet - EU editie’, elk Europees land bezochten ze al. Op hellingen parkeren, nauwe straten vermijden, hun favoriete camperplaatsen bij boeren … werkelijk over al-les kunnen ze meepraten. 

camper voorbeeld persoonlijkheden test wat past bij mij mobilhome huren goboony

Hun keuze van camper: Ruime integraalcamper  
Must-have item: Leatherman multitool, €89,95 
Favoriete bestemming: Scandinavië 


4. De Expeditieleider

Stoerder dan Indiana Jones, meer expedities dan Dixie Dansercoer op hun conto en onverschrikter dan ooit: de Expeditieleider. De Expeditieleider rijdt zonder aarzelen off-road met een overlander, vindt een daktent luxueus en heeft pas écht een vakantiegevoel wanneer die hun eerste vis vangt en klaarmaakt. Woeste, wilde natuur is waar de Expeditieleider het best gedijt. Hoe meer afgelegen de bestemming, hoe beter! 

goboony camper huren mobilhome welk type ben jij

Hun keuze van camper: Trouwe Lassie, een Toyota Landcruiser met daktent  
Must-have item: Garmin hand GPS, €649,95 
Favoriete bestemming: Korab gebergte in Macedonië 

5. De Aspirant Van-lifer 

Al jaren droomt de Aspirant Van-lifer van de wijde wereld in te trekken, liefst met een zelf omgebouwde buscamper waar het karakter van af spat. Off-grid gaan is een must, wildkamperen voor de hand liggend. Voorlopig houdt de Aspirant het bij trips buiten het seizoen naar onverwachte bestemmingen, maar in het achterhoofd sluimert die droom van fulltime reizen. 

Test persoonlijkheden camper wie ben jij goboony camper mobilhome huren

Hun keuze van camper: Van de Wereld, een zelfbouwcamper met stijl 
Must-have item: Lamp, Barebones Living, € 99,95 
Favoriete bestemming: Nazaré, Portugal

Nog geen idee welk type jij bent? Tijd om een vakantie te plannen en het uit te vogelen. Boek je een camper via Goboony, dan ontvang je na bevestiging een mooie korting t.w.v. 7% bij A.S. Adventure.