Wat is de Goboony Dagverzekering? En hoeveel kost het?

12 maart 2024 in Verzekeringen & schade en Over camper verhuren

Denk je aan verhuren? Dan is een verhuurverzekering met een omnium waarborg een verplicht nummer. Gelukkig bestaat er een pasklare oplossing voor: de Goboony Dagverzekering. 

Wat zijn de verzekeringsmogelijkheden bij verhuur?

Als het gaat om het verzekeren van je camper voor verhuur, heb je twee opties. De eerste optie is het afsluiten van een jaarlijkse polis bij een externe verzekeraar. De tweede optie is om te kiezen voor de Goboony Dagverzekering, die wordt aangeboden door Vivium.

Hoe werkt de Goboony Dagverzekering?

De flexibele Goboony Dagverzekering is de makkelijkste manier voor extra financiële bescherming tijdens verhuur van je camper. Het is een aanvulling op de verplichte BA die je al hebt als campereigenaar, plus een volledig-cascoverzekering. De verzekering wordt automatisch geactiveerd wanneer je camper via ons platform verhuurd is. De polis dekt je camper gedurende de gehele duur van elke boeking en is actief vanaf de eerste dag tot de laatste dag van de huurperiode. 

Zorgeloos verhuren:  

  • Automatisch: de verzekering is gekoppeld aan je verhuurkalender en gaat automatisch 'aan' op verhuurdagen. Daar hoef je zelf niet meer over na te denken.  

  • Optimaal en All Risk beschermd: uitgebreide internationale en All Risk dekking voor schade tijdens verhuur. 

  • Heldere premie: je betaalt een vaste dagpremie per verhuurdag. Verhuur je je camper niet, dan betaal je ook niets. 

Het unieke aspect van de Goboony Dagverzekering is dat het de bonus-malusgraad van je persoonlijke autoverzekering niet beïnvloedt. Meer info over de Dagverzekering vind je hier. 
 

Goed om weten

  • Je hebt altijd een primaire verzekering nodig voor je camper zelf (met een minimum BA-dekking) om de Dagverzekering kunnen gebruiken
  • Je auto moet een Belgische nummerplaat hebben
  • De kosten van de Dagverzekering bedraagt €24,80 per dag. Installeer je bepaalde veiligheidssystemen zoals de Q Love Drive of TT3 veiligheidssysteem, dan krijg je een korting
  • Weeg af of de volledige Dagverzekering doorrekenen naar de eindgebruiker opweegt tegen minder boekingen halen. Want als je je prijs te hoog zet, blijven boekingen achterwege. En geen boekingen betekent geen inkomsten. 
Verhuur je camper op Goboony
Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt. Adverteren is gratis!