Vrijheid met deze rolstoel toegankelijke mobilhome

23 maart 2022 in Camperreisverhalen en Voor reizigers

Van tijd tot tijd zetten wij bijzondere campers in de kijker. Omdat ze uniek zijn in hun soort, een prachtig verhaal met zich mee dragen of buitengewone eigenaars hebben. Henk en Tania uit Deerlijk kunnen de drie vakjes aanvinken. Zij zijn de trotse eigenaars van deze rolstoel toegankelijke camper. 

Goboony mobilhome rolstoel huren toegankelijk move all the way

Move all the way

Henk Beyaert en zijn vrouw Tania Mulder hebben er hun levensmissie van gemaakt om mensen met een fysieke beperking sportief en/of actief te ontplooien, waardoor een gevoel van vrijheid, zelfstandigheid en zelfwaarde wordt geactiveerd. Met Move all the way, waar ze o.a. een winkel met mobiliteitsoplossingen voorzien maar ook volop inzetten op actieve vakantiebelevingen. Lees: bij hen kan je een camper huren als jij er op uit wil, maar koop je ook een rolstoelfiets om fietstochten te maken of wheelblades en monoski's om die berg af te zoeven. Liever geen roadtrips maar vanuit één uitvalsbasis vertrekken? Dan staat Huize Pervijze, een aangepaste vakantiehuis dat rolstoeltoegankelijk is, voor je klaar. 

Sinds een auto-ongeluk is Henk ervaringsdeskundige met een complete dwarslaesie. Dat hield hem niet tegen om een actief leven te leiden en dat te delen met andere mensen. In het team van Move all the way zitten heel wat sportieve ervaringsdeskundigen die actievelingen helpen orienteren naar de beste handbike, trainingstoestel of gewoonweg de juiste sportrolstoel om meer vrijheid te geven. En dat vinden wij bij Goboony echt fantastisch. Want het delen van vrijheid, dat zit ook in ons DNA. 

Rekening houden met alle details

Een beperking in mobiliteit en toch graag een actieve vakantie? Daar komt de luxueuze 'Move All The Way'-camper bij te pas. Deze ruime integraalcamper is volledig aangepast aan de noden van een rolstoelgebruiker. Met vier slaapplaatsen,een lift naar het bed, zowel hand- als voetbediening om te rijden, een inrijdouche, een extra grote garage om accessoires in op te bergen en een lift bij de ingang van de camper geeft de camper de ultieme vrijheid, zonder comfort op te offeren. Goed om weten: de max. rolstoelbreedte is 63cm en je moet zelf de transfer kunnen maken van rolstoel naar bestuurderszetel of bed. 

Goboony mobilhome camper huren rolstoel vriendelijk toegankelijk De makers van de camper hebben er wel een jaar aan gewerkt, en dat zie je in de details. De gang is breder, alle niveauverschillen zijn weggehaald en de badkamer is eenvoudigweg af te sluiten van het woongedeelte. Kortom, de perfecte metgezel voor een lange roadtrip! Geïnteresseerd in de camper maar nog aan het twijfelen hoe die manier van reizen juist werkt? Tania geeft de beste tips en tricks over bestemmingen en beantwoordt met plezier alle vragen. 

Boek deze camper

Copyright beelden: Move All The Way 

Ook iets voor jou