Hoe contacteer ik de huurder voor de boeking is bevestigd?

28 februari 2024 in Hoe het werkt en Over camper verhuren

Je camper is misschien wel één van je meest kostbare bezittingen. We snappen heel erg goed dat je die niet aan zomaar iemand wil meegeven! Zo communiceer je slim. 

 

Kan ik de huurder contacteren buiten Goboony voor ik de boeking bevestig? 

 

Voordat je op een aanvraag ingaat, is het slim om een idee te hebben van wat voor persoon de reiziger is. Je kunt altijd met de reiziger chatten via de Goboony chat, maar als je de reiziger eerst wilt ontmoeten voordat je op zijn verzoek ingaat, kan dat natuurlijk ook.

Je zult zien dat de Goboony-chat een limiet heeft: voordat een bevestiging is gemaakt kun je geen persoonlijke informatie zoals e-mailadressen of telefoonnummers uitwisselen. Onze suggestie is om via de Goboony chat een uur en datum te vinden waarop je de reiziger kan ontmoeten. Je kan afspreken bij jou thuis, op een plek in de buurt of op een plek waar de camper geparkeerd is. Meestal gaat deze ontmoeting gepaard met een rondleiding door de camper. Op die manier kan de reiziger te weten komen of jouw camper is wat hij zoekt en kan jij aan de andere kant te weten komen of jij je goed voelt bij hen. Als de boeking na de ontmoeting wordt bevestigd, betekent dit ook dat de rondleiding al is gegeven en er geen extra tijd nodig is voor een rondleiding op de dag van vertrek. Van zodra de boeking is bevestigd, worden de contactgegevens wel vrijgegeven, om efficiënt te kunnen communiceren.

Wij raden je wel aan alle boekingen af te handelen via de website om zodoende de veiligheid te garanderen.

Waar vind ik de contactgegevens van de huurder?


Op het moment dat een boeking definitief is gemaakt doordat de huurder een aanbetaling heeft gedaan, wordt het huurcontract opgemaakt. Dit contract is te vinden in de boeking en bevat de gegevens van de huurder, inclusief contactgegevens.

Verhuur je camper op Goboony
Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt. Adverteren is gratis!