Hoe communiceer ik met mijn huurders?

28 februari 2024 in Hoe het werkt en Over camper verhuren

ls je overweegt om je camper op Goboony te verhuren, vraag je je wellicht af hoe het communicatieproces met je huurders verloopt. Wij vertellen je hoe de vork in de steel zit. 

Hoe communiceer ik met mijn potentiële huurders voordat een boeking is bevestigd?

Op het moment dat een huurder jouw camper voorbij ziet komen op de website en deze interesse heeft, kan de huurder jou een berichtje sturen met wat vragen of om zichzelf voor te stellen. Op deze manier kom je in contact met een huurder. Om de veiligheid en privacy van beide partijen te waarborgen, vindt alle communicatie tussen de verhuurder en de hurende partij op ons platform plaats. Wij wisselen geen persoonlijke contactgegevens uit totdat een boeking bevestigd is. 

Hoe communiceer ik met mijn huurders zodra een boeking is bevestigd?

Op het moment dat een boeking definitief is gemaakt, doordat de huurder een aanbetaling heeft gedaan, wordt het huurcontract opgemaakt. Dit contract is te vinden in de boeking en bevat de gegevens van de huurder, inclusief contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres). 

Als de huurder de camper van tevoren wil bezichtigen, kan je dit onderling met de huurder regelen. Wij raden je wel aan alle boekingen af te handelen via de website om zodoende de veiligheid te garanderen. Het is mogelijk om een afspraak te maken met de huurder via het berichtencentrum. Let op:

  • Gegevens zijn onzichtbaar voor huurders tot de boeking definitief is. Pas dan kan een verhuurder jouw persoonsgegevens zien.
  • Het is voor jou als verhuurder niet mogelijk om een gesprek te starten met een huurder. 
Verhuur je camper op Goboony
Je bepaalt zelf aan wie en wanneer je verhuurt. Adverteren is gratis!