Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Zuid-Holland

0 Filters
Sorteer op:

Populaire steden in Zuid-Holland

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper verhuur in Zuid-Holland

Veel mensen in Zuid-Holland hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We ontdekten zelfs dat  veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Via Goboony brengen we die mensen bij elkaar. Het camper huren en camper verhuren in Zuid-Holland wordt zo heel makkelijk. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt en ze vinden altijd een camper in de buurt. Er zijn genoeg campers in Zuid-Holland om iedereen mee op vakantie te laten gaan.

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

Een fantastische trip gehad met deze VW camper! Een zalig busje waar je gemakkelijk in kan rechtstaan als het dak omhoog is. Dat was ideaal voor onze trip waarbij we verschillende vertrekpunten hadden uitgekozen om telkens een volledige dag te snowboarden. We konden ons comfortabel omkleden, opwarmen (met de standverwarming), slapen tijdens de nachtelijke heen- en terugrit. Deze camper is in de allerbeste staat, dat zie je en voel je terwijl je ermee rijdt! Alles is heel compact en we stonden ervan versteld hoeveel materiaal we meehadden dat toch mooi weggeborgen zat in de kastjes en lades. Het opklapdak open je handig met 1 druk op de knop en zo zijn er nog veel comfortabele zaakjes. De communicatie met Thomas en Ilse liep heel vlot en gemoedelijk. Vooraf kregen we al duidelijke informatie over wat aanwezig zou zijn in de camper adhv. een eenduidig filmpje. Je krijgt alles mee om comfortabel te reizen, het beddengoed en enkele zaken die wij belangrijk vinden, vulden we uiteraard zelf aan. Bij het ophalen maakten ze nogmaals tijd voor alle (technische) info over de camper, zodat je met een gerust hart kan vertrekken. Bovendien hebben ze heel wat reistips, zoals een app die je feilloos naar slaapplaatsen leidt die voldoen aan jouw vereisten. Aangezien ze vaak surfen in Frankrijk met het gezin, skireizen ondernemen met die (lagere school) kids en vaak wandelen, delen ze graag info over verschillende regio’s. Wij hadden het niet nodig, maar je kan ook extra’s huren zoals een fietsenhouder, tent, campergaz, … Bij problemen zijn ze makkelijk bereikbaar en hebben ze een oplossing. Het was een zorgeloos tripje. Dank je! Aanrader!

Januari 2023

De leukste activiteiten in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een veelzijdige provincie en daardoor heel geschikt voor een vakantie met de camper! Vooral liefhebbers van steden kunnen hun hart ophalen in Zuid-Holland. Bezoek het historische centrum van Leiden, ga naar de kaasmarkt in Gouda, begeef je tussen de politici in Den Haag of bezoek de haven van Rotterdam. Fan van het strand? Ook dan ben je in Zuid-Holland op de goede plek! Ga een dagje naar Schevening of strijk neer op het strand van Noordwijk. Ga je graag met de kinderen op pad? Dan is Avifauna een echte aanrader! Grote diversiteit aan vogelsoorten en andere diersoorten en mooie speelplaatsen. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Zuid-Holland op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Zuid-Holland

Een fijne plek om met je camper te overnachten is ook belangrijk voor een fijne vakantie. Daarom hebben wij een paar camperplekken voor je uitgezocht die  door de gebruikers van Campercontact goed worden beoordeeld. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Camping Spijkerboor in het Groene Hart. Of ga naar Landschapscamping De Vlugtheuvel. Deze camping wordt beoordeeld met een 9 en hecht veel waarde aan duurzaamheid, innovatie en kwaliteit.