Kan ik mijn camper verhuren aan vrienden en familie?

29 februari 2024 in Hoe het werkt en Over camper verhuren

Bij Goboony kun je jouw camper ook met vrienden en familie delen met gebruik van onze dagverzekering. Dit kan zonder winst of met een kleinere winstmarge. Wij tonen je hoe! 

Zo stuur je je vrienden of familie op reis

1. Deel jouw advertentie

Je kan de advertentie delen via de link of de Social Media buttons rechts onderaan de advertentie.

 2. Verlaag je tarief

Belangrijk is om je algemene prijzen niet aan te passen. Als je dat zou doen, zou elke huurder deze nieuwe toegepaste prijs zien verschijnen en zul je overspoeld worden met aanvragen die je niet kan aanvaarden. Vraag daarom aan jouw vrienden of familie om een aanvraag in te dienen aan de huidige prijzen en deze even te negeren.

Wanneer je een aanvraag binnenkrijgt van een vriend of familie die je verwachtte, kan je hun aanvraag aanvaarden met een nieuw prijsvoorstel door op de knop ‘Tarieven Wijzigen’ te klikken. Gemiddeld zien wij dat de volgende kortingen worden toegepast:

  • 10% korting voor vrienden van vrienden
  • 25-50% korting voor vrienden
  • 50-75% korting voor directe familie

Als je zonder winst wilt verhuren aan vrienden en familie zodat de camper gewoon verzekerd kan vertrekken dien je als prijs 25 euro per dag in te stellen, dit omdat de verhuurverzekering van 24,80 zo gedekt zal worden. Elk bedrag dat je instelt boven deze 25 euro zullen vervolgens eigen inkomsten zijn. Belangrijk is dus om minimaal de kosten van de Dagverzekering als dagtarief te vragen, aangezien deze van de huuropbrengsten betaald moet worden.

Vervolgens zullen onze servicekosten (maximaal 19,5%) en boekingskosten worden toegevoegd aan het te betalen bedrag voor de huurder. Bij een boeking korter dan 4 nachten (5 dagen) betaalt de huurder €35 boekingskosten. Bij boekingen van 5 nachten of langer betaalt de huurder €50 boekingskosten.

3. Je familie en vrienden kunnen veilig op reis!

Wanneer de aanbetaling is voldaan door de aanvrager, is de boeking definitief.