Is mijn camper geschikt om te verhuren?

4 oktober 2016 in Tips voor eigenaren

Praktisch alle campers zijn geschikt voor verhuur. De meeste campers zijn zelfs al direct gereed voor verhuur. Als je zelf blij bent met de camper dan zijn er vast meer mensen die dat ook zijn. We hebben wel een aantal kleine tips & tricks voor jullie. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld vervelend dat er onbekenden in hun bed slapen. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Maar met een matrasbeschermer (deze kun je voor €9,95 bij de IKEA kopen) is dat probleem zo opgelost. 

De campers die het meest verhuurd worden voldoen aan deze kenmerken:

 • Er zijn meerdere goede foto's beschikbaar van je camper, waarop de binnen- en buitenkant goed te zien is. Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden! Foto's die het vakantiegevoel oproepen, doen het ook altijd goed. Hier vind je tips voor het maken van goede foto's voor het verhuren van je camper.Goboony blog foto's camper geschikt voor verhuren
 • De motorhome is BA verzekerd, met een Kleine of Grote Omnium (all risk). Ook moet de verhuurder zijn motorhome mogen verhuren van de verzekering. Heb je hier vragen over? Mail dan naar support@goboony.be.
 • De camper beschikt over nationale of internationale pechhulp en eventueel over nationaal of internationaal vervangend vervoer. Huurders kiezen vaak voor een camper met pechhulp en vervangend vervoer.
 • Tevens spelen de tarieven natuurlijk een rol. Als je, je camper regelmatig wilt verhuren, raden we aan om gebruik te maken van seizoenstarieven. Meer tips over de prijsstelling van je camper vind je in het blog over verhuurtarieven.
 • En last but not least: Je hebt een profielfoto van jezelf ingesteld en een korte biografie ingevuld. Mensen vinden het leuk om zaken te doen met echte mensen!
 • Natuurlijk spelen er altijd factoren mee die afhankelijk zijn van waar de huurder naar op zoek is, zoals het aantal slaapplaatsen, de regio waar de camper staat en of er huisdieren mee mogen.

  Voor meer tips lees onze blogs:
  Welke prijs moet ik voor mijn camper vragen?
  Wie zijn de reizigers die jouw camper willen huren?

Bekijk aanbod