Goboony Wrapped: dit waren onze hoogtepunten van 2021

18 januari 2022 in Over Goboony en Over Goboony

2021 was een jaar om nooit meer te vergeten. Besmettingscurves die meer pieken en dalen hadden dan een gemiddelde rollercoaster. Daft Punk ging uit elkaar. NASA's Perseverance landde op Mars. Ook voor Goboony was het een bijzonder jaar: voor het eerst stuurden we meer dan 100.000 reizigers op pad. 

Goboony camper mobilhome huren remote working 100% thuiswerken job vacatures scale up

Wij zagen ongelofelijk mooie dingen gebeuren: mensen trokken massaal erop uit in eigen land. Ook als de grenzen terug openden. Meer dan 100.000 reizigers voelden zich zo vrij als een vogel in hun camper. Mensen kochten geschenkbonnen voor vrienden en familie om ze de reis van hun leven cadeau te geven. We zagen dolenthousiaste reizigers terugkomen en vriendschappen opbouwen met de huurders. En dat allemaal dankzij jullie. Een welgemeende dankjewel is hier op zijn plaats!

 Voor Goboony ging het hard: we verwelkomden 38 nieuwe gezichten in onze team, we organiseerden een ontmoetingsweekend in oktober met onze verhuurders en konden ein-de-lijk onze collega's in real life ontmoeten op onze camping trip. Zoveel hoogtepunten ondanks dit uitzonderlijke jaar, dat voorspelt veel goeds voor 2022!

Ontdek onze hoogtepunten 

Goboony camper mobilhome huren België hoogtepunten

Goboony mobilhome camper motorhome huren vacature job scale up travel industrieGoboony camper mobilhome huren België hoogtepuntenGoboony camper mobilhome huren België hoogtepuntenGoboony camper mobilhome huren België hoogtepuntenGoboony camper mobilhome huren België hoogtepunten

Werken bij Goboony is iets unieks: wij werken al jaren remote, geven mensen de vrijheid om hun dagen zelf in te richten met een gezonde work-life balans als gevolg én geloven dat mensen die gelukkig zijn op hun job, zelf kunnen bepalen hoeveel dagen vakantie ze nodig hebben. Gouden tip: er staan nog vacatures open.*

*De auteur van dit stuk is partijdig. Ze kan namelijk zelf beslissen om, wanneer het  uitkomt, 's avonds een paar uur doorwerken en vrijdagmiddag haar laptop dichtklappen. Of haar laptop meenemen naar de Franse Alpen, 2 dagen werken en 2 dagen skiën. Of op twee weken tijd een project zelf lanceren met een collega die werkt vanuit Colombia. Of op de trein te springen om in het hoofdkantoor in Utrecht te werken. Of te werken in een coworkingspace naar keuze. Dat doet wat met een mens.