COVID-19-beleid, veiligheidstips en veelgestelde vragen

20 april 2020 in Alles over Corona

Goboony Corona Virus Maan H2  CamperUltieme zelf isolatie!

Er zijn veel vragen gerezen over het boeken van, of reizen met een camper, sinds de uitbraak van het Corona virus COVID-19. We leggen graag uit hoe je ook met de huidige maatregelen gewoon nog heerlijk kunt genieten van de camper. Verder informeren we je op deze pagina ook doorlopend over de voorzorgsmaatregelen die we in deze periode bij Goboony nemen.

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt. Als je verdere vragen hebt kun je natuurlijk ook altijd bij ons support team terecht.

Hoe kan ik nog op reis met een camper? 

Juist in deze tijd kun je het beste met een camper op pad. Een camper fungeert namelijk als je persoonlijke, comfortabele quarantaine omgeving op wielen. Omdat je zelfvoorzienend bent met een keuken en slaapplekken aan boord ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van hotels en restaurants. Bovendien vermijd je zo de drukte van openbaar vervoer en hotels met gemeenschappelijke faciliteiten. Met een camper is het tenslotte heel eenvoudig om 1,5 meter afstand te bewaren naar anderen. Wanneer je verder met de keuze van je bestemming en route onnodige drukte vermijdt, kun je dus vrij reizen zonder de aanbevelingen van de overheid uit het oog te verliezen.

Waarom is het nu extra goedkoop om een camper te huren?

Een camper huren is juist nu heel voordelig. Veel verhuurders bieden nu extra hoge last-minute kortingen. Er zijn nu minder campers verhuurd dan normaal in deze periode. Hier kun je nu van profiteren. Voor de zomerperiode zijn er nu ook nog campers beschikbaar. En het beste is: als je onverwachts toch moet annuleren dan betaal je geen servicekosten voor Goboony, deze krijg je 100% vergoed in de vorm van een voucher (geldig voor boekingen vanaf 25 maart 2020 met een start voor 1 september 2020).

Hoe worden de campers schoongemaakt?

Onze community van zeer gewaardeerde verhuurders is zeer toegewijd aan het leveren van schone en betrouwbare campers. Bovendien vragen wij de verhuurders van Goboony te voldoen aan de hoge normen voor veiligheid en netheid, waaronder het reinigen van hun voertuigen met een desinfecterend middel voor en na elke verhuur. Het Corona virus wordt verspreid door contact met anderen en overleeft niet lang op oppervlakken. Gecombineerd met het afzien van fysiek contact tijdens de overdracht, zorg je ervoor dat je het risico op besmetting tot het uiterste beperkt. Je kunt meer informatie over het virus vinden op de website van overheid.

Kan ik mijn reis gratis annuleren?

Indien je reis door COVID-19 maatregelen niet kan doorgaan, dan kun je tot 7 dagen voor vertrek gratis annuleren. Zo kun je zonder risico je camper boeken. Bijna al onze campers zijn te boeken onder deze speciale voorwaarden. Deze zijn geldig voor boekingen die vanaf 1 oktober 2020 worden geplaatst.

Kan ik mijn boeking omboeken?

Je kunt altijd gratis en eenvoudig omboeken. Dit moet worden overeengekomen met de eigenaar, met bevestiging van beide partijen. Het is zeker de moeite waard om te overwegen of je boeking op deze manier gewoon nog kan doorgaan, eventueel met een kleine aanpassing van bestemming of reisplannen. We adviseren je hierin natuurlijk graag. Met een camper kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de drukte vermijden of flexibel je route aanpassen bij veranderende reisadviezen.

We begrijpen dat je misschien nog geen specifieke nieuwe datum hebt vastgelegd, maar dan kun je de eigenaar vragen om een voorlopig uitstel dat later moet worden gespecificeerd. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat als je je boeking uitstelt en deze later annuleert, de oorspronkelijke annuleringsvoorwaarden blijven gelden.

Waar kan ik terecht met vragen?

Onze collega's van support zijn 24/7 beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen. Je kunt ons bereiken op support@goboony.com of via 085- 401 68 32.

Goboony Lezen Boek H2 Isolatie

Op reis met een camper

Als je momenteel met de camper reist, raden we je aan deze richtlijnen te volgen:

  1. Neem extra schoonmaakproducten mee en veeg de oppervlakken af. Een fles handdesinfecterend middel is altijd handig tijdens het kamperen!

  2. Vermijd drukke campings en ga voor rustige plekjes. Hierdoor kom je met zo min mogelijk mensen in aanraking.

  3. Breng leuke spullen mee die de tijd in de camper nog leuker maken zoals: gezelschapspelletjes, films die je op je laptop kan bekijken, boeken, spelconsoles,... - de mogelijkheden zijn eindeloos.

  4. Waag je aan die paar leuke recepten die je tot nu toe nog niet hebt kunnen uitproberen. Wees creatief en we verzekeren je dat je reisgezelschap er ook wel blij van zal worden.

  5. Trek de natuur in en ontdek je omgeving door lekker te gaan wandelen. Hierdoor blijf je actief en heb je geen last van een opgesloten gevoel, terwijl je toch het protocol volgt.

Houd zeker ook rekening met het reisadvies van je bestemming en pas indien nodig je reis aan! De kleurcode per land en de bijhorende adviezen kun je hier terugvinden.

Goboony voorzorgsmaatregelen

We zijn met een klein team, maar allemaal volgen we het advies van de overheid op en werken op afstand vanuit huis. We zijn nog steeds bereikbaar tijdens kantooruren en helpen je graag met al je vragen. Ons fysieke kantoor blijft gesloten totdat het weer veilig is om fysiek bij elkaar te komen. Ondertussen proberen ook wij af en toe het thuiswerken te ontsnappen door vanuit een camper te werken: erg plezierig en een verfrissend decor voor online vergaderen!

Goboony Camper Isolatie H2 Corona Virus

Bekijk aanbod