Camper huren in Friesland

Er zijn voor iedereen genoeg campers in Friesland om mee op vakantie te gaan. Er zijn veel mensen die een camper hebben en die er ook graag gebruik van maken. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan, daardoor staan veel campers wel 11 maanden per jaar stil! Bij Goboony vinden we dat zonde. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Eens iets nieuws proberen met het gezin, een camper testen voordat je zelf een camper aan gaat schaffen of Europa eens op een andere manier ontdekken. Zoveel mensen, zoveel redenen om eens met een camper te reizen. Via Goboony brengen we campereigenaren en huurders bij elkaar. Een camper verhuren in Friesland wordt zo heel makkelijk, net als huren. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt en ze vinden altijd een camper in de buurt.

Lees meer …

Meer dan 251.000 huurders gingen je voor

Ons camperaanbod in Friesland

Ons aanbod bestaat uit campers in alle soorten en maten, van buscampers tot grote familie campers en van toer campers tot retro VWtjes, aangeboden door particulieren. De campers zijn allemaal van vele gemakken voorzien en APK gekeurd. Ook voldoen ze aan de wettelijke eisen en ze hebben allemaal een goede verzekering. Zo kun je met een gerust gevoel een camper huren in Friesland en met een goed gevoel op vakantie.

De leukste activiteiten in Friesland

In het prachtige Fryslân is altijd genoeg te beleven. Zo ook met de camper! Wat dacht je van een heerlijke wandeltocht in National Park Drents-Friese Wold of met een bootje uitwaaien op het Ijsselmeer? Naast deze outdoor activiteiten kun je natuurlijk ook de historische binnenstad van Leeuwarden verkennen of het Fries museum bezoeken. Graag met de kinderen op pad? Dan is Aqua Zoo Friesland een echte aanrader! Grote diversiteit aan diersoorten en mooie speelplaatsen. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Friesland op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Friesland

Een fijne plek om met je camper te overnachten is even zo belangrijk. Daarom hebben wij een paar/twee camperplekken voor je uitgezocht die hoog staan aangeschreven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Camperpark Kuikhorne die door de gebruikers van Campercontact met een 9,5 wordt beoordeeld. Of strijk met je camper neer op Camperplaats Prinses Margrietkanaal waar je van een heerlijk uitzicht op de doorgaande scheepvaart en jachten kan genieten.