Camptoo gebruikers welkom bij Goboony

Camptoo is gestopt

Camptoo is per 26 oktober failliet verklaard door de rechtbank in Den Haag. Daarom kun je er niet meer terecht om een camper te boeken of te verhuren, en ook kunnen geboekte reizen niet meer plaatsvinden. Vandaar dat de curator met Goboony is overeengekomen om gebruikers van Camptoo naar Goboony te verwijzen. Let op: Goboony neemt de bedrijfsvoering van Camptoo niet over en is ook niet aansprakelijk voor de schulden die Camptoo nog heeft aan huurders en verhuurders.

Goboony helpt je graag verder

Als grootste camper deelplatform van Europa sturen we per jaar meer dan 100.000 reizigers op pad. Ben je dus op zoek naar een camper, heb je interesse in het verhuren van je camper, of had je een reis gepland die bij Camptoo niet meer door kan gaan? Wij helpen je graag! Hieronder lees je wat we voor je kunnen betekenen.

Ik had een boeking staan bij Camptoo en mijn reis kan niet meer doorgaan

Wil jij nog steeds graag een mooie camperreis maken? Dan kan je jouw boeking naar Goboony verplaatsen met 7,5% korting (tot maximaal de aanbetaling die je bij Camptoo hebt gedaan). Dit geldt ook als je uiteindelijk een andere camper boekt dan oorspronkelijk bij Camptoo. Bekijk hier meteen onze campers. Tenslotte is het goed om te weten dat Goboony volledig aan Europese regelgeving voldoet voor veilige betalingen, wat betekent dat jouw betalingen en borg altijd worden beheerd door een gecertificeerde bank.

De officiële aankondiging van Camptoo over hun faillissement vind je hier.

Ik verhuur mijn camper bij Camptoo en mijn bevestigde boeking kan niet meer doorgaan

Bij Goboony kun je je camper veilig en gemakkelijk verhuren. Als je jouw advertentie op Goboony wil publiceren, kunnen we jouw volledige advertentie van Camptoo overnemen, inclusief reviews. Heb je de contactgegevens van de reizigers, dan kun je hen je nieuwe zoekertje doorsturen. Helaas hebben we geen toegang tot hun gegevens maar ze kunnen je vinden via Goboony als je je advertentie publiceert. Bovendien kun je deze reizigers een mooie korting van 7,5% aanbieden (tot max. het voorgaande bedrag), die door Goboony wordt aangeboden. Meer weten over verhuren bij Goboony? Lees hier verder.

De officiële aankondiging van Camptoo over hun faillissement vind je hier.

Ik zoek een camper

Wat leuk dat je een camper zoekt voor je volgende reis. Bij Goboony vind je duizenden campers, dus er is altijd een passende camper bij jou in de buurt. Bekijk ons aanbod hier. Vergeet niet om je locatie in te vullen en onze filters te gebruiken. Zo vind je gemakkelijk de camper die bij je past.

Ik wil meer lezen over camperreizen, mooie routes en bestemmingen of praktische tips

Om meer te weten te komen over camperreizen hebben we eindeloos veel artikelen voor je klaar staan. We delen de mooiste bestemmingen en routes, maar ook praktische info over tolwegen, milieuregels en tips voor beginners. Lees hier verder.

Ik wil meer weten over het verhuren van mijn camper bij Goboony

Bij Goboony kun je je camper veilig en gemakkelijk verhuren. Meer dan 9000 particulieren in heel Europa gebruiken ons platform om hun camper te delen met anderen en zo te profiteren van extra inkomsten. Wil je meer weten? Lees hier verder.

Ik zoek een caravan

Camptoo had zowel caravans als campers te huur. Bij Goboony vind je alleen campers. De vrijheid die je ervaart tijdens een camperreis is namelijk onvergelijkbaar. We vertellen je er graag alles over. Hier lees je de mooiste reisverslagen van onze huurders.