Top 3 familiebestemmingen met de camper

5 januari 2017 in Bestemmingen en Europa

Ben jij al bezig met het plannen van je volgende campervakantie? Het is niet zo makkelijk om een leuke familiebestemming te vinden die het hele gezin leuk vindt. Vooral als je op roadtrip bent, merk je hoe belangrijk het is dat je van tevoren een plan hebt gemaakt. Daarom hebben wij bij Goboony alvast drie leuke familiebestemmingen, routes, en camperplaatsen op een rijtje gezet. Dit maakt je reis plannen even een stuk makkelijker!

Sellapas Italië met de camper op vakantie

1. Italië met de camper

Niet echt een verborgen parel, maar één van de populairste landen voor een campervakantie. En dat is niet voor niets: zonsondergang met muziek in Florence, unieke ervaringen in Siena, mooi helder water bij de Etruskische kust; Italië heeft het allemaal.

Camper route in Italië: Wat je echt niet moet missen is de “Sellapas” met een hoogte van meer dan 2000 meter. De Dolomieten (bergketen in Italië) heeft vele bochten en zorgt voor een prachtig uitzicht. Wanneer je deze route neemt, dan maak je gegarandeerd een onvergetelijke rit.  

Camperplaats “Camping Al Plan” in St. Vigil in Enneberg: Prachtig uitzicht over de Dolomieten en midden in de natuur. Er is genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen. Ook is er een pizzeria, sauna en zijn er spelletjes voor de kinderen. Je kunt zelfs een privé badkamer krijgen (alleen op aanvraag).

Familiebestemming Noorwegen op vakantie met de camper

2. Noorwegen met de camper

Camper route in Noorwegen: In Noorwegen is er een korte route genaamd:  "Atlanterhavsveien". De route brengt je over acht bruggen die je verbinden met de eilanden. De weg in de regio “Vestlandet” is sinds 1989 geopend voor al het verkeer. De bruggen zijn rond met een hoogte van 23 meter, hierdoor is al het scheepvaartverkeer mogelijk.

Camperplaats “Atlanterhavsveien Sjøstuer”: In hetzelfde gebied kun je van de typische Noorse cultuur en flair genieten. Er is genoeg ruimte voor campers en tenten én je hebt een mooi uitzicht op het water. Er worden genoeg familie-activiteiten aangeboden zoals vissen, peddelen, fietsen en kite- en windsurfen.

Frankrijk familiebestemming met de camper

 

3. Frankrijk met de camper

Camper route in Frankrijk: Reizigers met de camper worden gelokt door de prachtige “Route des Vins d'Alsace”, (de wijnroute door Elzas). Deze weg is ruim 170 km lang en brengt je door heel de Elzas. Vanaf de berg Mont Sainte-Odile kunnen reizigers genieten van het uitzicht over de Rijn. Fototip: je kunt vooral mooie panorama foto’s maken vanaf Château du Haut-Kœnigsbourg (Kasteel Haut-Koeningsbourg).

Camperplaats “Les Bouleaux”: Gelegen in Elzas en echt kindvriendelijk. Op de camperplaats vind je een speeltuin, zwembad en andere dingen die kinderen kunnen ontdekken.    

Heb jij al inspiratie opgedaan? Plan je volgende familievakantie en bekijk gelijk ons aanbod aan familiecampers!

Veel plezier met het plannen van je volgende trip :).

Bekijk aanbod