Hoe je de perfecte advertentie omschrijving maakt

30 november 2022 in Camper verhuren , Verhuurtips & Tips voor eigenaren

Als grootste camper deelplatform van Europa hebben we een heleboel campers op ons platform staan, en daar komen dagelijks nieuwe campers bij. En dat is maar goed ook, want ook de vraag naar campers blijft groeien! Maar hoe zorg je ervoor dat reizigers uitgerekend jouw camper voor hun vakantie boeken? De eerste stap is het maken van een aantrekkelijke advertentie omschrijving.  

Hoe je de perfecte advertentie omschrijving maakt 

Gemiddeld bezoeken reizigers drie advertenties voordat ze hun eerste aanvraag doen, dus de truc is om ervoor te zorgen dat jouw camper alles in huis heeft wat ze zoeken! Wij vertellen je graag hoe je de perfecte advertentie omschrijving maakt. 
Goboony perfecte advertentie omschrijving

  1. Vriendelijk en persoonlijk

Je advertentie omschrijving is niet alleen een kans om jouw camper voor te stellen, maar ook jezelf! Voeg een persoonlijk tintje toe aan je omschrijving, zodat de reiziger zich verbonden en comfortabel voelt. Maak je omschrijving dus niet te formeel, maar blijf lekker dichtbij jezelf. 

  1. Noem het aantal bedden en gordels

In eerste instantie zoekt een reiziger op het aantal slaapplaatsen in een camper, maar weet verder natuurlijk geen details over de bedden. Zoals je je misschien wel kunt voorstellen, kan het een groot verschil maken of twee slaapplekken een stapelbed betreft of dat het om een tweepersoonsbed gaat. Gebruik de ruimte in je advertentie omschrijving om de situatie van de bedden in je camper uit te leggen en aan te geven of de bedden alleen geschikt zijn voor jonge kinderen of dat er bijvoorbeeld een volwassen persoon in zou passen. Geef ook het aantal beschikbare gordels aan, aangezien dit een veelgestelde vraag van reizigers is.  

  1. Eventuele extra’s beschikbaar? 

Bied je extra’s aan? Bijvoorbeeld het toestaan van bepaalde huisdieren, extra schoonmaakkosten voor festivals, late drop-off of vroege pick-ups tegen een meerprijs of beddengoed en handdoeken tegen een kleine vergoeding? Vermeld dit dan ook in je advertentie omschrijving. De omschrijving van je advertentie is de beste plek om te laten zien wat je te bieden hebt, dus maak er gebruik van! 
Goboony perfecte advertentie omschrijving

  1. Ben je flexibel? Laat het weten! 

Een van de meest gestelde vragen aan campereigenaren gaat over ophaal- en terugbreng tijden. Veel reizigers wachten met het bevestigen van een boeking tot ze weten of het tijdstip aangepast kan worden. Dus ben je flexibel? Vermeld het in je advertentie omschrijving! Je hoeft niets te beloven, aangezien dit per geval kan verschillen, maar je kunt ook iets simpels zeggen. Denk aan: “Als je een alternatieve ophaal-/inlevertijd nodig hebt, laat het ons weten en we zullen proberen je tegemoet te komen”. Op deze manier laat je zien dat de tijden niet in beton gegoten zijn en dat je bereid bent om je reizigers te helpen hun perfecte vakantie te organiseren! 

  1. Locatie en nabijgelegen bezienswaardigheden 

Het is waarschijnlijk dat een reiziger je advertentie heeft gevonden via een locatiegebaseerde zoekopdracht. Zo weet de reiziger waar ze jouw camper ongeveer op kunnen halen. Het kan daarnaast ook handig zijn om bezienswaardigheden in de buurt op te sommen die reizigers misschien leuk vinden om te bezoeken. Noem alle populaire kampeerbestemmingen bij jou in de buurt in je advertentie omschrijving. Dat geeft net dat beetje extra. 

  1. Eventuele beperkingen

Hoewel huisregels een goede manier zijn om beperkingen te laten zien, denk aan het wel of niet toestaan van huisdieren of naar festivals gaan, kun je deze verder toelichten in je advertentie omschrijving. We raden wel aan om deze onderaan de omschrijving te zetten, zodat je niet gelijk negatief begint. Je kunt ook beginnen met wat je wel toestaat. Zeg in plaats van bijvoorbeeld dat grote honden niet zijn toegestaan, dan alleen kleinere honden zijn toegestaan. Of raad mensen aan om bij twijfel even contact op te nemen. 

Met deze zes stappen creëer je de perfecte advertentie omschrijving! Zorg ervoor dat je de belangrijkste aspecten bovenaan zet, zodat ze altijd gelijk in het oog springen. Voeg vervolgens de overige rest toe, zodat als iemand naar informatie zoekt, ze dit in jouw omschrijving kunnen vinden. Als je niet zeker weet of er iets ontbreekt in je advertentie of je je afvraagt waarom je geen verzoeken krijgt, neem dan contact met ons op! We kijken graag met je mee.