Camperplaatsen Noord-Holland

3 oktober 2018 in Tips voor reizigers, Campings en camperplaatsen & Nederland

Noord-Holland is een prachtige provincie en vooral heel divers. De Noordzeekust, de stadjes aan het Ijsselmeer, mooie polders en natuurlijk ook nog een aantal grote steden. Hartstikke leuk dus om eens een rondje Noord-Holland te rijden met je camper. Over je overnachtingsplaatsen hoef je dan trouwens niet meer na te denken want wij hebben de leukste en best beoordeelde camperplaatsen van Noord-Holland voor je op een rijtje gezet.

Goboony camperplaatsen Noord-Holland

1. Molen de Hoop

Aan de rand van het dorpje ‘t Zand vind je een camperplaats bij Molen de Hoop, een monumentale graanmolen uit 1631. Zowel de molen als de camperplaats wordt volledig door vrijwilligers gerund en verdient daarom een dikke 10! Alles is keurig verzorgd en er zijn 2 keurige badkamertjes met goed heet water. Het is een genot om op de camperplaats te staan, ondanks dat het wel dicht bij de N9 van Alkmaar naar Den Helder ligt. Deze ligging zorgt er wel voor dat de camperplaats goed te bereiken is. Wat ook fijn is aan de ligging is dat je midden in het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld zit en Callantsoog is op 4km. Je raadt het al, vanaf hier kun je fijne uitstapjes maken.

GPS
N 52.83622, E 4.74962
N 52°50'10", E 4°44'59"

2. Decemberhoeve

In Nieuw Vennep ligt camperplaats de Decemberhoeve. Het is een rustige camperplaats bij een boerderij midden in de bloembollenvelden. De uitbaters zijn uitermate vriendelijk en bieden je bij aankomst een lekker bakje koffie aan. Er is plaats genoeg en vanaf de camperplaats kun je mooie uitstapjes maken. Fietsen, naar de Keukenhof, naar de Spottersplek van Schiphol aan de Polderbaan of naar Gemaal De Cruquius, allemaal even leuk!

GPS
N 52.28705, E 4.62614
N 52°17'13", E 4°37'34"

Goboony camperplaatsen Noord-Holland

3. Camperplaats Tulpentuin

In Slootdorp vind je Camperplaats Tulpentuin. Het is een heerlijke plaats. Landelijk gelegen en heel rustig. De gastvrouw is ontzettend vriendelijk, en ze leidt haar gasten graag rond over het bedrijf. Dat is niet alleen erg interessant, maar ook gewoon heel leuk! Zo kun je niet alleen genieten van de mooie kleuren van de bollenstreek, maar leer je ook nog eens wat. Ook is alles aanwezig tot Wi-Fi aan toe.

GPS
N 52.85638, E 5.01090
N 52°51'23", E 5°00'39"

4. Willemsoord

In Den Helder vind je camperplaats Willemsoord, bij de gelijknamige Jachthaven. Je komt er door de route P-Noord te volgen. Daar word je ontvangen door een alleraardigste en behulpzame havenmeester en als die er niet is, moet je je even melden bij de VVV. Het is een nette plaats met nieuwe sanitaire voorzieningen, het is schoon en goed onderhouden en het is lekker dicht bij alles. Zo is er het Marinemuseum, Reddingsmuseum en een bioscoop. Ook is de veerboot naar Texel maar op 450 meter en het centrum van Den Helder vind je al op 400 meter.

GPS
N 52.96135, E 4.76856
N 52°57'41", E 4°46'07"

Goboony camperplaatsen Noord-Holland

5. Vecht & Weide

In Weesp vind je camperplaats Vecht & Weide, een prachtige locatie tussen de weilanden in het Vecht- en Plassengebied. De plaatsen zijn net en ruim en het sanitair is uitstekend. Houd er trouwens wel even rekening mee dat je alleen contant kunt betalen. Vanaf de camperplaats kun je gemakkelijk aan waterrecreatie doen, dit komt door ligging langs de Vecht, het Naardermeer, de Ankeveense Plassen, de Spiegelplas en de Loosdrechtse Plassen. Ook is de camperplaats op fietsafstand van Amsterdam en in de rest van de omgeving is het ook prachtig fietsen. Sommige gasten vinden dat deze plek, camperplek van het jaar worden mag worden.

GPS
N 52.28729, E 5.07152
N 52°17'14", E 5°04'17"

Je ziet het al, je zou zo maanden door alleen al Noord-Holland kunnen reizen met al die leuke dingen die er te doen zijn. Zoek je nog een camper om dit reisje te maken? Kijk dan bij ons aanbod om een mooie camper te huren.