Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Flevoland

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Flevoland

Veel mensen hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We kwam er zelfs achter dat campers vaak 11 maanden per jaar stil staan! Bij Goboony vinden we dat zonde. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper een reisje met een camper willen maken. Liefhebbers van natuur bijvoorbeeld of mensen die gek zijn op fietsen en wandelen. Zij zouden graag eens met een camper op avontuur gaan. Daarom brengen we via Goboony campereigenaren en avonturiers samen. Op die manier wordt het camper verhuren in Flevoland heel makkelijk, maar het huren van een camper ook. Het biedt ook nog eens allerlei voordelen. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Voor huurders is de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper. Campers in Flevoland zijn er genoeg en daarom vind je er via Goboony altijd een bij jou in de buurt!

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

Een fantastische trip gehad met deze VW camper! Een zalig busje waar je gemakkelijk in kan rechtstaan als het dak omhoog is. Dat was ideaal voor onze trip waarbij we verschillende vertrekpunten hadden uitgekozen om telkens een volledige dag te snowboarden. We konden ons comfortabel omkleden, opwarmen (met de standverwarming), slapen tijdens de nachtelijke heen- en terugrit. Deze camper is in de allerbeste staat, dat zie je en voel je terwijl je ermee rijdt! Alles is heel compact en we stonden ervan versteld hoeveel materiaal we meehadden dat toch mooi weggeborgen zat in de kastjes en lades. Het opklapdak open je handig met 1 druk op de knop en zo zijn er nog veel comfortabele zaakjes. De communicatie met Thomas en Ilse liep heel vlot en gemoedelijk. Vooraf kregen we al duidelijke informatie over wat aanwezig zou zijn in de camper adhv. een eenduidig filmpje. Je krijgt alles mee om comfortabel te reizen, het beddengoed en enkele zaken die wij belangrijk vinden, vulden we uiteraard zelf aan. Bij het ophalen maakten ze nogmaals tijd voor alle (technische) info over de camper, zodat je met een gerust hart kan vertrekken. Bovendien hebben ze heel wat reistips, zoals een app die je feilloos naar slaapplaatsen leidt die voldoen aan jouw vereisten. Aangezien ze vaak surfen in Frankrijk met het gezin, skireizen ondernemen met die (lagere school) kids en vaak wandelen, delen ze graag info over verschillende regio’s. Wij hadden het niet nodig, maar je kan ook extra’s huren zoals een fietsenhouder, tent, campergaz, … Bij problemen zijn ze makkelijk bereikbaar en hebben ze een oplossing. Het was een zorgeloos tripje. Dank je! Aanrader!

Januari 2023

Camperaanbod in Flevoland

Het aanbod van campers in Flevoland is groot. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Van kleinere buscampers tot mooie toer campers of grote familie campers. De campers worden verhuurd door particulieren, wat zorgt voor een persoonlijke aanpak en leuk persoonlijk contact. De campers worden wel allemaal gescreend en daardoor ben je er zeker van dat je altijd een camper huurt die APK gekeurd is en een goede verzekering heeft.

De leukste activiteiten in Flevoland

Flevoland is natuurlijk bekend als de jongste provincie van Nederland, maar wist je dat Flevoland ook leuk is voor een vakantie met de camper? Ontdek de natuur de grotendeels door mensenhanden is aangelegd. Ga op safari met de boswachter in de Oostvaardersplassen of kom helemaal tot jezelf in de Stille Kern van het Horsterwold, het grootste loofbos van West-Europa. Daarnaast is Flevoland ook de provincie waar je lekker kunt winkelen. In Almere, Lelystad of Bataviastad kun je zeker een nieuwe outfit scoren. Ga je met je kinderen op vakantie? Ook dan is er genoeg te doen in Flevoland. Bezoek het Dolfinarium, waan jezelf een piloot in Aviodrome, leer alles over de VOC op de Bataviawerf of ontdek de achtbanen van Walibi Holland.

De beste camperplaatsen in Flevoland

Een relaxte vakantie is niet compleet zonder fijne plek om met je camper te overnachten. Daarom hebben wij een paar camperplekken voor je uitgezocht die goed worden beoordeeld. NCC Camping Abbertbos wordt zeer goed gewaardeerd door de gebruikers van Campercontact. Ook de camping Buytenplaets Suydersee wordt goed beoordeeld en is de ideale uitvalsbasis om Flevoland te ontdekken.