Camper huren in Flevoland

Veel mensen hebben een camper en maken er ook graag gebruik van. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We kwam er zelfs achter dat campers vaak 11 maanden per jaar stil staan! Bij Goboony vinden we dat zonde. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper een reisje met een camper willen maken. Liefhebbers van natuur bijvoorbeeld of mensen die gek zijn op fietsen en wandelen. Zij zouden graag eens met een camper op avontuur gaan. Daarom brengen we via Goboony campereigenaren en avonturiers samen. Op die manier wordt het camper verhuren in Flevoland heel makkelijk, maar het huren van een camper ook. Het biedt ook nog eens allerlei voordelen. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Voor huurders is de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper. Campers in Flevoland zijn er genoeg en daarom vind je er via Goboony altijd een bij jou in de buurt!

Lees meer …

Meer dan 284.000 huurders gingen je voor

Camperaanbod in Flevoland

Het aanbod van campers in Flevoland is groot. Je vindt ze in allerlei soorten en maten. Van kleinere buscampers tot mooie toer campers of grote familie campers. De campers worden verhuurd door particulieren, wat zorgt voor een persoonlijke aanpak en leuk persoonlijk contact. De campers worden wel allemaal gescreend en daardoor ben je er zeker van dat je altijd een camper huurt die APK gekeurd is en een goede verzekering heeft.

De leukste activiteiten in Flevoland

Flevoland is natuurlijk bekend als de jongste provincie van Nederland, maar wist je dat Flevoland ook leuk is voor een vakantie met de camper? Ontdek de natuur de grotendeels door mensenhanden is aangelegd. Ga op safari met de boswachter in de Oostvaardersplassen of kom helemaal tot jezelf in de Stille Kern van het Horsterwold, het grootste loofbos van West-Europa. Daarnaast is Flevoland ook de provincie waar je lekker kunt winkelen. In Almere, Lelystad of Bataviastad kun je zeker een nieuwe outfit scoren. Ga je met je kinderen op vakantie? Ook dan is er genoeg te doen in Flevoland. Bezoek het Dolfinarium, waan jezelf een piloot in Aviodrome, leer alles over de VOC op de Bataviawerf of ontdek de achtbanen van Walibi Holland.

De beste camperplaatsen in Flevoland

Een relaxte vakantie is niet compleet zonder fijne plek om met je camper te overnachten. Daarom hebben wij een paar camperplekken voor je uitgezocht die goed worden beoordeeld. NCC Camping Abbertbos wordt zeer goed gewaardeerd door de gebruikers van Campercontact. Ook de camping Buytenplaets Suydersee wordt goed beoordeeld en is de ideale uitvalsbasis om Flevoland te ontdekken.