Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Frankrijk

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Frankrijk

Je kunt ook een camper huren in Frankrijk omdat ook een aantal campereigenaar ons hebben weten te vinden. Onderaan deze pagina vind je het overzicht van campers die je via Goboony in Frankrijk kunt huren.

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

Een fantastische trip gehad met deze VW camper! Een zalig busje waar je gemakkelijk in kan rechtstaan als het dak omhoog is. Dat was ideaal voor onze trip waarbij we verschillende vertrekpunten hadden uitgekozen om telkens een volledige dag te snowboarden. We konden ons comfortabel omkleden, opwarmen (met de standverwarming), slapen tijdens de nachtelijke heen- en terugrit. Deze camper is in de allerbeste staat, dat zie je en voel je terwijl je ermee rijdt! Alles is heel compact en we stonden ervan versteld hoeveel materiaal we meehadden dat toch mooi weggeborgen zat in de kastjes en lades. Het opklapdak open je handig met 1 druk op de knop en zo zijn er nog veel comfortabele zaakjes. De communicatie met Thomas en Ilse liep heel vlot en gemoedelijk. Vooraf kregen we al duidelijke informatie over wat aanwezig zou zijn in de camper adhv. een eenduidig filmpje. Je krijgt alles mee om comfortabel te reizen, het beddengoed en enkele zaken die wij belangrijk vinden, vulden we uiteraard zelf aan. Bij het ophalen maakten ze nogmaals tijd voor alle (technische) info over de camper, zodat je met een gerust hart kan vertrekken. Bovendien hebben ze heel wat reistips, zoals een app die je feilloos naar slaapplaatsen leidt die voldoen aan jouw vereisten. Aangezien ze vaak surfen in Frankrijk met het gezin, skireizen ondernemen met die (lagere school) kids en vaak wandelen, delen ze graag info over verschillende regio’s. Wij hadden het niet nodig, maar je kan ook extra’s huren zoals een fietsenhouder, tent, campergaz, … Bij problemen zijn ze makkelijk bereikbaar en hebben ze een oplossing. Het was een zorgeloos tripje. Dank je! Aanrader!

Januari 2023

Waarom een camper huren in Frankrijk?

Een camper huren in Frankrijk is ideaal omdat je makkelijk met de auto naar Frankrijk kunt rijden en daarna met de camper van Frankrijk kunt genieten. Zo heb je meer tijd om je tegoed te doen aan croissants, stokbrood, lekker kaas en goede wijn! Overigens is het ook ideaal als je in Frankrijk woont en graag daar een camper wilt huren (zelfs van een Nederlandstalige eigenaar).

Meer lezen over Frankrijk

Frankrijk is sowieso een populair land om naartoe te gaan met de camper. Onze blog staat daarom vol met artikelen over Frankrijk. Van alle informatie over milieuzones en tolwegen, tot mooie camperroutes en fijne camperplaatsen.

Tolvignet Frankrijk

Tolwegen Frankrijk

Milieusticker Frankrijk

Verkeersregels Frankrijk

Camperplaatsen Frankrijk

Camperroutes Frankrijk

Roadtrip Frankrijk