Camper huren in Oss

Als je in Oss woont en je wil een camper huren, dan moet je bij Goboony zijn! Op ons platform bieden wij campers aan die in jouw omgeving staan. Het zou dus goed kunnen dat jij een camper huurt van iemand in jouw wijk. Dit zorgt ervoor dat je niet ver hoeft te reizen om je camper op te halen.

Op het platform worden campers aangeboden die volledig verzekerd zijn en beschikken over een APK. Het leukste is nog wel dat je zelf in de hand hebt welke camper je huurt! Kijk eens rond op onze website en zoek de perfecte camper uit voor jouw vakantie. Neem contact op met de verhuurder en ga zorgeloos op reis in de camper.

Lees meer …

Meer dan 271.750 huurders gingen je voor

 

Camperplaatsen in Oss

In Oss zijn twee gratis camperplaatsen waar je jouw vakantie kunt beginnen! Deze twee plekken zijn niet geschikt om langere tijd te verblijven. De meeste geschikte camperplaats is parking Rusheuvel. De ander is namelijk een parkeerplaats voor een camper showroom. Leuk om inspiratie op te doen, maar het is geen mooie rustige omgeving.

  • Parking Rusheuvel

In het noorden van Oss vind je parking Rusheuvel. Dit is een mix parking en meer dan een parkeerplaats is het niet. Toch kan het lekker zijn om hier een nacht te staan. Hier kun je in alle rust de rest van de reis plannen of de camper beter leren kennen. Je mag hier gratis staan voor maximaal drie dagen, daarna zul je de parking moeten verlaten.

Bezienswaardigheden in Oss

In Oss zijn leuke bezienswaardigheden. Een daarvan is de speeltuin Elckerlyc, wat ‘iedereen’ betekent. Deze speeltuin is door de bevolking opgericht en gefinancierd door sponsoring en de lokale bevolking. Het initiatief voor deze speeltuin is genomen doordat er flink bezuinigd werd op speelplekken en de mogelijkheden voor kinderen om buiten te spelen afnam in Oss. De speeltuin is dagelijks van tien uur tot half zes open en worden er evenementen georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen.

Als je van kunst en cultuur houdt dan moet je naar het Museum Jan Cunen toe! Hier wordt je meegenomen in de historie van Oss en de schilderkunsten van de negentiende eeuw. Dit museum is een prachtig oud pand wat alleen daarom al het bezoeken waard is.

Evenementen in Oss

Als je in Oss bent met de camper, ben je natuurlijk op zoek naar leuke evenementen. Een leuk evenement om te bezoeken is het ‘Bourgondival van streek’. Geniet bourgondisch, ongedwongen en ontspannen van al het lekkers uit de streek. Met je gezicht in de zon kun je een dag lang alles zien, horen en proeven wat uit de streek afkomstig is. Overdag kun je het terrein gratis betreden, ‘s avonds is de prijs voor een ticket 5 euro.