Workshop

Zorgeloos je mobilhome verhuren

Leer hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig kunt verhuren

Leer hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig kunt verhuren

Steeds meer mobilhome eigenaren willen hun mobilhome verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand organiseren wij de infosessie ‘Zorgeloos verhuren’. Jeroen Ducorney, CCO van Goboony, zal alle ins & outs met je delen over hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony. De ervaring leert dat mobilhome eigenaren dit een hele prettige avond vinden om met elkaar de ervaringen te delen. Deze avond is uiteraard volledig gratis.

Aankomende workshop

Online Infosessie verhuren

  • 8 augustus 2024 (do)
    20:00 - 21:00
  • Online Infosessie verhuren

Aanmelden

Wat kan ik leren?

In de interactieve workshop leer je hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

Download ons gratis e-book 'Zorgeloos Verhuren'

Ontdek alles over het verhuren van je camper in ons gratis e-book ‘Zorgeloos verhuren’. Dit e-book staat vol met tips van onze verhuurexperts en andere campereigenaren die via ons platform hun camper verhuren, inclusief handige checklists. 

Download het e-book

Verhuurders Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang tips over het verhuren van je mobilhome

Bedankt voor je interesse!

Goboony is available in English as well.

Stay on Goboony.be Go to Goboony.com