Kom naar de Workshop
 'Zorgeloos je mobilhome verhuren'

Leer hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig kunt verhuren

Steeds meer mobilhome eigenaren willen hun mobilhome verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand organiseren wij de workshop ‘Zorgeloos verhuren’. Jeroen Ducorney, country manager van Goboony, zal alle ins & outs met je delen over hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony. De ervaring leert dat mobilhome eigenaren dit een hele prettige avond vinden om met elkaar de ervaringen te delen. Deze avond is uiteraard volledig gratis.

In de interactieve workshop leer je hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

Download het e-book met alle tips & tricks

Ebook hardcover nl Wil je vast een voorproefje van wat er aan bod komt deze avond? Of kan je er helaas niet bij zijn? Download dan het e-book ‘Zorgeloos Verhuren’, waarin je alles kunt vinden over het verhuren van je eigen camper (inclusief handige checklists!).

Download het e-book ‘Zorgeloos Verhuren’