Kom naar de Workshop
 'Zorgeloos je mobilhome verhuren'

Leer hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig kunt verhuren

Steeds meer mobilhome eigenaren willen hun mobilhome verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand organiseren wij de workshop ‘Zorgeloos verhuren’. Wij willen dit nu ook heel graag in België organiseren. Mark de Vos, mede-oprichter van Goboony, zal alle ins & outs met je delen over hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony. De ervaring leert dat mobilhome eigenaren dit een hele prettige avond vinden om met elkaar de ervaringen te delen.


Wanneer? Donderdag 19-04-2018 — 19:00-21:00
Waar? Hotel Van der Valk 'Dennenhof' in Brasschaat
Bredabaan 940
2930 Brasschaat

Aanmelden voor de Workshop


In de interactieve workshop leer je hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

Download de gids met alle tips & tricks

Ebook magazine ipad nl white Wil je vast een voorproefje van wat er aan bod komt deze avond? Of kan je er helaas niet bij zijn? Download dan de Goboony ‘Zorgeloos Verhuren’ gids, waarin je alles kunt vinden over het verhuren van je eigen camper (inclusief handige checklists!).

Download de ‘Zorgeloos Verhuren’ gids