Coronavirus: Gratis annuleren, reizen met een mobilhome en meer. Lees alles over COVID-19. Lees meer
Workshop

Zorgeloos je mobilhome verhuren

Leer hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig kunt verhuren

Leer hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig kunt verhuren

Steeds meer mobilhome eigenaren willen hun mobilhome verhuren omdat dit financieel aantrekkelijk is. Maar hoe zorg je ervoor dat alles lekker loopt? Elke maand organiseren wij de infosessie ‘Zorgeloos verhuren’. Jeroen Ducorney, country manager van Goboony, zal alle ins & outs met je delen over hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig verhuurt via Goboony. De ervaring leert dat mobilhome eigenaren dit een hele prettige avond vinden om met elkaar de ervaringen te delen. Deze avond is uiteraard volledig gratis.

Aankomende workshops

Wat kan ik leren?

In de interactieve workshop leer je hoe je je mobilhome veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Er wordt ingegaan op alle aspecten van het verhuren: Heb je alles goed geregeld? Ben je wel goed verzekerd? Wat gebeurt er als er schade aan het interieur is? En hoe ga je om met het schoonmaken of innen van borg? Wat gebeurt er als je huurder langs de kant van de weg komt te staan? En wat als de huurder op het laatste moment annuleert?

HET E-BOOK ‘ZORGELOOS VERHUREN’

Ontdek alle aspecten van je camper verhuren in het e-book ‘Zorgeloos verhuren’. Download het e-book vol met tips van andere motorhome eigenaren over hoe je je motorhome veilig en eenvoudig zelf kunt verhuren. Het e-book is praktisch opgebouwd met handige checklists.

Download het e-book ‘Zorgeloos Verhuren’

Verhuurders Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang tips over het verhuren van je mobilhome