Camper verhuur in Zeeland

Veel mensen in Zeeland hebben een camper en daarom zijn er genoeg campers in Zeeland om heel veel mensen mee op vakantie te sturen. Veel mensen die een camper hebben gaan natuurlijk zelf ook graag weg, maar lang niet iedereen heeft tijd om ieder weekend weg te gaan. We ontdekten zelfs dat de meeste campers 11 maanden per jaar stil staan. Bij Goboony vinden we dat zonde. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Via Goboony willen we die mensen bij elkaar brengen. Het camper huren en het camper verhuren in Zeeland wordt zo heel makkelijk. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt.

Lees meer …

Meer dan 283.000 huurders gingen je voor

Camperaanbod in Zeeland

Het aanbod van campers in Zeeland is groot. Je hebt voor ieder wat wils, kleine buscampers voor twee personen, grote familiecampers voor 6 personen of toer campers waar je lekker lang mee weg kunt. Voordat mensen de camper mogen verhuren via Goboony worden de campers eerst gescreend. Op die manier zijn we er zeker van dat de campers APK gekeurd zijn en een goede verzekering hebben. De huur van een camper in Zeeland was nog nooit zo makkelijk en veilig. En het mooiste is, de campers staan gewoon bij jou in de buurt!

Activiteiten in Zeeland

Laat je verrassen in Zeeland, de provincie waar land en zee met elkaar verbonden zijn. Bekend om het prachtige duin- en boslandschap en de sfeervolle stadjes. Beleef het Zeeuwse leven met een verkenningstocht door het Nationaal Park Oosterschelde of maak een stadswandeling door historische stadjes als Veere of Middelburg. Ben je niet zo van het wandelen maar pak je liever de fiets? Er is genoeg fietsplezier in Zeeland! Zo zijn er kinderroutes en mountainbikeroutes of kies voor een fietsroute met verschillende veerpontjes. Voor cultuurliefhebbers zijn er genoeg musea te bezoeken, zo kun je in het Zeeuws Museum in Middelburg kennismaken met het erfgoed van Zeeland of de betekenis van de zee ervaren in het Zeeuws maritiem muZEEum in Vlissingen. Wil je met de kinderen op pad? Dan is Het Arsenaal een aanrader, hier kruip je in de huid van een echte piraat!

Camperplaatsen in Zeeland

Geniet optimaal van Zeeland door hier te overnachten met je camper. Veel campings zijn te vinden aan de kust met brede schone stranden. Zo ook de strandcamping Groede, deze camping ligt direct aan de kust van de Noordzee. Bij de Groede kun je terecht voor een luie of juist actieve vakantie aan het strand. Of ga met je camper in een boomgaard staan vlak bij bos en duin op minicamping De Blokkesprong.