Camper huren in Gelderland

Veel mensen in Gelderland hebben een camper en die mensen maken ook graag gebruik van hun camper. Toch hebben veel campereigenaren niet genoeg tijd om zelf altijd met de camper op vakantie te gaan. We ontdekten zelfs dat veel campers wel 11 maanden per jaar stil staan! Zonde, zo vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens met een camper willen reizen, maar zelf niet een kunnen kopen. Via Goboony brengen we daarom camper eigenaren en huurders bij elkaar. Al die campers in Gelderland kunnen door veel meer mensen gebruikt worden. Via Goboony is het betrouwbaar en veilig om je camper te verhuren in Gelderland. Ook geeft het verhuren van een camper allerlei voordelen. Campereigenaren kunnen er geld mee verdienen en ze kunnen anderen blij maken. Terwijl huurders er weer voordeel van hebben omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt. Omdat de camperverhuur door particulieren wordt gedaan, zul je ook altijd een camper bij jou in de buurt vinden.

Lees meer …

Meer dan 285.500 huurders gingen je voor

Aanbod van campers in Gelderland

Er is een groot camper aanbod in Gelderland. Of je nu een mooie buscamper zoekt of een grote toer camper, er zit voor iedereen wat tussen. De huur van een camper via Goboony is betrouwbaar en veilig. Voordat er verhuurd mag worden, worden de campers eerst gescreend. Pas als ze APK gekeurd zijn en een goede verzekering hebben, dan mogen ze verhuurd worden.  

De leukste activiteiten in Gelderland

In het prachtige Gelderland kun je met de camper genoeg moois beleven! Wat dacht je van heerlijk wandelen op Nationale Park de Hoge Veluwe of Nationaal Park de Veluwezoom met zijn prachtige heuvels van de Posbank? Naast deze activiteiten kun je natuurlijk ook de historische binnensteden van Arnhem, Nijmegen, Deventer of Zutphen verkennen, of naar een van de talloze musea, zoals het Kröller-Müller Museum, Airborne Museum 'Hartenstein', of Paleis Het Loo. Graag met de kinderen op pad? Dan is het prachtige Koninklijke Burgers' Zoo, of het Nederlands Openluchtmuseum een echte aanrader! Grote diversiteit aan diersoorten en mooie speelplaatsen. Kortom genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Gelderland op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Gelderland

In het rivierenlandschap van Gelderland heb je veel mooie plekken om te staan met je camper. Zo kun je naar de Rijn, de Waal, of IJssel. Een fijne plek om met je camper te overnachten is even zo belangrijk. Daarom hebben wij een paar/twee camperplekken voor je uitgezocht die hoog staan aangeschreven. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Camperlocatie de Haar die door de gebruikers van Campercontact met een 9,0 wordt beoordeeld. Of strijk met je camper neer op Camperplaats 't Crumpse hoekje waar je een heerlijk uitzicht hebt op de oevers van de splitsing van de Rijn en de Waal.