Bewaard in favorieten
Verwijderd uit favorieten

Camper huren in Drenthe

0 Filters
Sorteer op:

Filters

Reset

Datums

Dagprijs

-

Waar start je reis?


Slaapplaatsen

Gemak aan boord

meer zien
minder zien

Tijdens het rijden

meer zien
minder zien

Type Camper

Bouwjaar

Aanbiedingen

Camper huren in Drenthe

Veel mensen in Drenthe hebben een camper en daarom zijn er genoeg campers in Drenthe om heel veel mensen mee op vakantie te sturen. Veel mensen die een camper hebben gaan natuurlijk zelf ook graag weg, maar lang niet iedereen heeft tijd om ieder weekend weg te gaan. We ontdekten zelfs dat de meeste campers 11 maanden per jaar stil staan. Zonde, vinden we bij Goboony. Er zijn namelijk ook veel mensen die wel eens een camper willen huren. Via Goboony willen we die mensen bij elkaar brengen. Het camper huren en het camper verhuren in Drenthe wordt zo heel makkelijk. Verhuurders kunnen er geld mee verdienen en anderen blij maken. Huurders hebben er weer voordeel van omdat de huur van een camper zo veel eenvoudiger en goedkoper wordt.

Lees meer …

Meer dan 160.750 huurders gingen je voor

Een fantastische trip gehad met deze VW camper! Een zalig busje waar je gemakkelijk in kan rechtstaan als het dak omhoog is. Dat was ideaal voor onze trip waarbij we verschillende vertrekpunten hadden uitgekozen om telkens een volledige dag te snowboarden. We konden ons comfortabel omkleden, opwarmen (met de standverwarming), slapen tijdens de nachtelijke heen- en terugrit. Deze camper is in de allerbeste staat, dat zie je en voel je terwijl je ermee rijdt! Alles is heel compact en we stonden ervan versteld hoeveel materiaal we meehadden dat toch mooi weggeborgen zat in de kastjes en lades. Het opklapdak open je handig met 1 druk op de knop en zo zijn er nog veel comfortabele zaakjes. De communicatie met Thomas en Ilse liep heel vlot en gemoedelijk. Vooraf kregen we al duidelijke informatie over wat aanwezig zou zijn in de camper adhv. een eenduidig filmpje. Je krijgt alles mee om comfortabel te reizen, het beddengoed en enkele zaken die wij belangrijk vinden, vulden we uiteraard zelf aan. Bij het ophalen maakten ze nogmaals tijd voor alle (technische) info over de camper, zodat je met een gerust hart kan vertrekken. Bovendien hebben ze heel wat reistips, zoals een app die je feilloos naar slaapplaatsen leidt die voldoen aan jouw vereisten. Aangezien ze vaak surfen in Frankrijk met het gezin, skireizen ondernemen met die (lagere school) kids en vaak wandelen, delen ze graag info over verschillende regio’s. Wij hadden het niet nodig, maar je kan ook extra’s huren zoals een fietsenhouder, tent, campergaz, … Bij problemen zijn ze makkelijk bereikbaar en hebben ze een oplossing. Het was een zorgeloos tripje. Dank je! Aanrader!

Januari 2023

Camperaanbod in Drenthe

Het aanbod van campers in Drenthe is groot. Je hebt voor ieder wat wils, kleine buscampers voor twee personen, grote familiecampers voor 6 personen of toer campers waar je lekker lang mee weg kunt. Voordat mensen de camper mogen verhuren via Goboony worden de campers eerst gescreend. Op die manier zijn we er zeker van dat de campers APK gekeurd zijn en een goede verzekering hebben. De huur van een camper in Drenthe was nog nooit zo makkelijk en veilig. En het mooiste is, de campers staan gewoon bij jou in de buurt!

De leukste activiteiten in Drenthe

In het mooie Drenthe is altijd veel te doen. Ook wanneer je er op vakantie gaat met de camper! Drenthe is zeer geschikt voor vakanties met kinderen. Laat ze het bos vanuit een ander perspectief zien op het Boomkroonpad of neem ze mee op avontuur naar Wildlands Zoo in Emmen. Verder is Drenthe erg geschikt voor outdoor activiteiten. Maak een heerlijke wandeling in Nationaal Park Dwingelderveld, fiets naar het grootste hunebed in Borger of ga net als Berend Botje varen op het Zuidlaardermeer. Meer geïnteresseerd in geschiedenis en cultuur? Bezoek dan Kamp Westerbork of het Drents Museum! Zo zie je maar, er is genoeg leuks te ontdekken wanneer je een camper huurt en in Drenthe op pad gaat!

De beste camperplaatsen in Drenthe

Om je vakantie compleet te maken is een fijne plek om met je camper te overnachten erg belangrijk. Daarom hebben wij een paar camperplekken voor je uitgezocht die hoog staan aangeschreven. Camping Voscheheugte wordt door de gebruikers van Campercontact met een 10 wordt beoordeeld. Ook SVR Camping Boslust wordt goed beoordeeld en is de ultieme plek om te geniet van de Drentse gastvrijheid.