Vacatures bij Goboony

Vind een plekje voor jezelf door hem te creëren!

Hoe gaaf is het om aan de andere kant van de wereld een camper te huren en op ontdekkingreis te gaan? Dát is pas avontuur. Zelf bepalen waar je heen gaat. Een campervakantie is het ultieme gevoel van vrijheid beleven.

Werken bij Goboony voelt net zo. We zijn een jong, zeer snel groeiend, internationaal bedrijf met grote ambities. We ontdekken letterlijk elke dag samen weer nieuwe mogelijkheden om nog beter, slimmer en leuker al die enthousiaste campereigenaren en reizigers bij elkaar te brengen. Camperen is hot en dat stimuleert!

Wat wil jij delen en leren?

De leercurve is steil. We weten vooral nog heel veel niet. Maar dat wat we al geleerd hebben, delen we met jou, zodat we samen snel vooruit kunnen. Bij ons ontdek je heel veel over online ondernemen, internationaal bezig zijn (voertaal is regelmatig Engels) en het werken in 1 groot team. Je hebt de vrijheid om je eigen projecten te ontwikkelen en ownership hiervoor te nemen: Ontdek waar je goed in bent en zie direct het resultaat.

Vacatures

Internship - Data Scientist


Email Marketeer


Front-End Developer


 

Verschillende stageplekken

Er is veel ruimte voor meewerkstages van 5-12 maanden voor HBO en WO studenten. Binnen onderstaande aandachtsgebieden kun je werkervaring opdoen:

  • Community Building

  • Sales & Supply

  • Social Media and Marketing

  • Data Analysis

  • Customer Service

  • Online Marketing

  • E-mail Marketing

  • Graphic Design

  • Photo and Video Content Creation

  • Front-end & Back-end Development

Afhankelijk van het soort stage, studiejaar en je ervaring betalen we tussen €200 en €500 per maand.


Native Speaker?

We are constantly looking for enthusiastic native speakers who can help us in expanding abroad. We are looking for native speakers in: English (UK), Flemish, French, Swiss-German and Italian.


Passen we bij elkaar?

Wij zijn op zoek naar jou als je je herkent in de volgende omschrijving:

Ambitieus, ondernemend, slim en een beetje idealistisch: alle mensen in ons kantoor gaan voor de extra stap, hebben de drive om nieuwe kennis op te doen en deze met elkaar te delen. Uiteraard spreek je je talen vloeiend. 

Sociaal: als we bij elkaar zijn maken we graag een praatje met elkaar. En niet alleen over de business. Ons platform draait om mensen en ons bedrijf ook.

Nieuwsgierig & leergierig: Het begint pas echt wanneer je het niet weet.

Zelfstandig: iedereen is in grote mate vrij om te bepalen wat zijn/haar bijdrage wordt en hoe die te bereiken is.

Reageren?

Heb je interesse en wil je graag aan de slag bij Goboony? Start direct! Bel met Virginie Delporte via 085-4016832 of stuur een e-mail naar jobs@goboony.com. Voeg je CV bij en leg kort uit wat je wil bereiken. Wij nemen vervolgens snel contact met je op! #LETSGOBOONY

 

If you want to know how we works to protect our employees' personal data, you can read Goboony Employee Privacy Policy.