Goboony Zekerheidsplan

Wat is het ‘Goboony Zekerheidsplan’?

Als je een camper verhuurt via Goboony kun je daar het Goboony Zekerheidsplan bij aanvragen. Met dit plan heb je een gegarandeerde jaaropbrengst. Met deze gegarandeerde jaaropbrengst zijn eenvoudig de extra kosten van onderhoud aan je mobilhome en van de aanvullende verzekering gedekt. 

 

“Goboony is het enige

mobilhome-deelplatform ter wereld

die deze zekerheid biedt”

 

Vraag nu meteen aan

 

Wat houdt de gegarandeerde opbrengst in?

Het verhuren van je mobilhome op Goboony is gegarandeerd succesvol. Wij beloven daarom dat je een minimale opbrengst gaat behalen. Haal je deze gegarandeerde opbrengst niet dan betaalt Goboony jou het verschil. Zo eenvoudig en simpel is dat.

Je bent dus altijd zeker dat je aan de verhuur van je mobilhome meer overhoudt dan dat je aan kosten hebt. En dat is natuurlijk superfijn. De hoogte van het gegarandeerde bedrag is afhankelijk van het type mobilhome dat je aanbiedt.

 

SEMI-INTEGRAAL: Goboony garandeert   € 4.000,- aan opbrengsten

ALKOOF: Goboony garandeert  € 3.500,-  aan opbrengsten

BUSCAMPER MET BADKAMER: Goboony garandeert  € 3.000,-  aan opbrengsten

 

Wanneer kom je in aanmerking voor het ‘Goboony Zekerheidsplan’?

Goboony kan alleen deze keiharde garantie geven als je mobilhome courant is. Daarom stellen we een aantal minimale eisen waaraan jouw mobilhome moet voldoen. Wil je erachter komen of jouw mobilhome voor het Zekerheidsplan in aanmerking komt? Klik op de knop, voltooi de checklist en het resultaat wordt gelijk bekend.
 

Kom ik in aanmerking voor het zekerheidsplan?