Bestel je GPS tracker met korting bij TrackJack

Bestel jouw GPS tracker met korting

Overweeg je een GPS tracker aan te schaffen voor je camper? Dat kan nu met korting bij TrackJack. Zo volg je probleemloos de camper via een bijhorende app en ga je tot 24 maanden na verhuur het logboek na! 

Makkelijk en onbezorgd 

Samen met TrackJack biedt Goboony een professionele GPS tracker aan, die uiterst geschikt is voor verhuurders. Dit toestel is:

  • Inclusief GPS track & trace, kilometer-, ritten- en urenoverzichten en sabotagemelding;
  • Uitgerust met  24 maanden bewaartermijn;
  • Voorzien van 24 maanden Allrisk garantie;
  • Gekoppeld aan een eenvoudige smartphone app ;
  • Eenvoudig in gebruik. 

De lange bewaartermijn komt goed van pas: met één swipe download je het logboek indien er verzekeringstechnisch materiaal nodig is. 

Voor jouw gebruiksgemak

Een erkende installateur komt de GPS tracker aan huis installeren. Dat doen ze op een moeilijk bereikbare plaats. De tracker zelf is gekoppeld aan de batterij van camper, waardoor die een zeer lange levensduur heeft. De bijhorende app is even gebruiksvriendelijk als een gemiddelde Google Maps of Waze. Makkelijk, toch?  

Wat mag dat kosten? 

Speciaal voor verhuurders bij Goboony tik je de volgende bundel op de kop voor maar liefst 10% korting. 

  • Hardware en installatie
  • Servicekosten voor gebruik voor 1 jaar

voor maar € 250 excl. BTW. 

De jaarlijkse kosten nadien zijn €85 excl. BTW. Verlengen kan makkelijk via de app of jouw online account. Verleng je niet? Dan eindigt je abonnement gewoon, zonder enige verborgen kosten. Met dit aanbod bespaar jij € 30. Verhuur je in België? Dan breng je moeiteloos deze kosten binnen bij je jaarlijkse belastingaangifte. Dat is een win-win als je het ons vraagt! 

Bestel jouw GPS tracker