Wat kunnen we voor je doen?

Wanneer moet ik de borg betalen?

De borg is verwerkt in de laatste aanbetaling die je doet alvorens je op reis gaat. Dit is normaal gesproken 3 weken voor aanvang van de boeking. Zo kunnen we de verhuurder garanderen dat de borg bij ons staat voor de camper vertrekt.

Mocht je de borg, die is ingesteld door de verhuurder, te hoog vinden dan kun je als volgt een eigen risicover (Zorgeloos Reizen)- zekering afsluiten.

1. Ga naar 'trips' om een eigen risicoverzekering af te sluiten door op de desbetreffende boeking te klikken. 

2. Je komt nu in een scherm waarbij een optie wordt getoond om het eigen risico af te kopen. 

3. Beweeg het 'schuifje' naar rechts

De borg wordt hiermee verlaagd tot slechts €150,00. Zie ook onze vragen en antwoorden wat betreft de eigen risicoverzekering.

Als je weer terugkomt dan hopen we dat er niets te verrekenen is met de borg en deze kan worden teruggestort. Als er geen claim op de borg is na afloop, dan wordt de borg na 72 uur weer retour gestort. Mocht er wel een claim op de borg zijn ingediend, dan verschilt dit per situatie.

LET OP: afhankelijk van je bank of creditcardmaatschappij verschijnen de retourbedragen 2 tot 15 werkdagen later, na vrijgeving van onze rekening, weer terug op je rekening.
De borg en eigen risico kan worden verlaagd naar €150 als wordt gekozen voor de Zorgeloos Reizen-optie tijdens het boeken van een camper.