Wat kunnen we voor je doen?

Hoe bewerk ik mijn profiel?

Jouw profiel is de persoonlijke pagina waarmee je naar de verhuurder duidelijk maakt wie je bent. Hoe uitgebreider jouw profiel, hoe meer zekerheid jij de verhuurder biedt. In een paar simpele stappen kun je jouw profiel bewerken en uitbreiden:

1. Zorg dat je ingelogd bent op www.goboony.nl
  2. Klik op jouw naam rechts boven (op pc) of op menu (smartphone/tablet).
  3. Klik op Account.
  4. Aan de hand van de tabbladen kun je kiezen welke gegevens je wilt uitbreiden of bewerken.
    1. Profiel bewerken: Hier kun je jouw basisgegevens zoals je naam, geboortedatum en contactgegevens wijzigen. Ook kun je hier iets over jezelf vertellen, zodat de verhuurder een goed beeld van jou kan krijgen. Heb je wijzigingen aangebracht? Vergeet dan niet op Opslaan te klikken.
    2. Wachtwoord: Hier kun je jouw wachtwoord wijzigen. Wijzig je wachtwoord als je denkt dat jouw huidige wachtwoord niet veilig genoeg is.
    3. Profielfoto: Hier kun je jouw profielfoto plaatsen of veranderen. Met een profielfoto krijgt de verhuurder een nog beter beeld over wie je bent.
    4. Verificaties: Hier kun je jouw verificaties zien en toevoegen. Ook kun je hier jouw rijbewijs toevoegen.
    5. Recensies: Hier zie je welke recensies er door jou geschreven zijn en of er recensies over jou geschreven zijn door verhuurders. Ook kun je hier eenmalig reageren op een recensie over jou.

Door jouw profiel up-to-date te houden kunnen verhuurders een goed beeld vormen en werkt de site het beste.

✔️ Jouw gegevens worden niet getoond aan verhuurders tot de boeking definitief is.
✔️ Jouw wachtwoord is nooit zichtbaar voor Goboony.
✔️ Goboony voldoet aan alle eisen van de AVG.
✔️ Jouw rijbewijs is nooit zichtbaar voor verhuurders.