Wat kunnen we voor je doen?

Welke stappen onderneem ik om te boeken?

We doen elke dag ons best om het boeken van een camper zo makkelijk mogelijk te maken. Hieronder vind je een stappenplan om een camper te huren!

  1. Vul de gewenste reisdata en het aantal personen in. 
  2.  Klik op bekijk aanbod.
  3. Zoek een camper die aan jouw wensen voldoet. Je kunt de filters op de site gebruiken om de perfecte camper te vinden. Zo kun je filteren op slaapplaatsen, airco, merk van de camper maar ook op ophaallocatie.
  4. iets naar wens gevonden? Klik op de knop 'Reserveer vrijblijvend'. Vul de juiste data in als je dat nog niet gedaan hebt en geef aan wat jouw reisplannen zijn. Schrijf ook een berichtje aan de verhuurder om te vertellen wie je bent en wat jouw plannen zijn. Zo weet de verhuurder aan wie hij zijn camper mee geeft. Klik dan onderaan weer op de knop 'Reserveer vrijblijvend'.
  5. Maak jouw gegevens compleet. Zodra je jouw gegevens compleet hebt gemaakt en jouw e-mailadres bevestigd hebt, wordt jouw verzoek naar de verhuurder verstuurd. Die zal zo snel mogelijk op jouw verzoek reageren. Vaak is dat al binnen 24 uur! Je krijgt een e-mail zodra er een nieuw bericht is van de verhuurder.
  6. De verhuurder accepteert. De verhuurder is akkoord met jouw plannen! Dat betekent dat het feestje door kan gaan. Hoe cool is dat?!
  7. De boeking aanbetalen. Nadat je aanvraag is geaccepteerd ontvang je een betalingsverzoek om jouw boeking definitief te maken. Je hebt 72 uur om deze te betalen. Betaal je niet binnen die 72 uur dan wordt de kalender weer vrij gegeven en kan iemand anders de camper boeken. Wacht dus niet te lang met betalen! Ben je nog niet zo zeker over jouw keuze? Als je de boeking laat verlopen, kun je deze later weer activeren als de camper dan nog beschikbaar is. Houdt dan de verhuurder op de hoogte!

✔️ Een vrijblijvende aanvraag blijft vrijblijvend tot het moment dat je betaald
✔️ Jouw gegevens blijven verborgen voor de verhuurder tot het moment dat je betaalt
✔️ Betalingen verlopen veilig door een betaalprovider en komen op een derdengelden rekening
✔️ De verhuurder wordt pas betaald op het moment dat jij met de camper op pad bent