Luxe camper huren

Bekend van

Luxe camper huren in Nederland en België

Reizen met een camper is natuurlijk een soort van glamping, omdat je slaapt in een bed, een keukentje bij de hand hebt en vaak ook nog kunt zitten in een lekker bankje. Om het nog fijner te maken, hebben wij bij Goboony een ruim aanbod van luxe campers. Deze campers zijn van alle gemakken voorzien en zorgen ervoor dat het niet voelt alsof je reist in een huisje op wielen, maar in een villa op wielen.

We hebben allerlei soorten luxe campers. Zo zijn er luxe familie campers, maar ook de nieuwste VW bussen zijn super-de-luxe. Op deze pagina vind je een overzicht.

Huren bij Goboony

Een Luxe camper huren was nog nooit zo makkelijk. Via Goboony verhuren camper eigenaren hun camper omdat ze hem zelf vaak maar een aantal weken per jaar kunnen gebruiken, op deze manier kunnen ook anderen gebruik maken van hun camper. Door een huurverzoek te plaatsen kom je in contact met de eigenaren en zo kunnen jullie samen alle details over jouw reis bespreken. Als jullie allebei tevreden zijn, wordt de boeking pas definitief. Het fijne van de campers is dat ze allemaal veilig en verzekerd zijn en vaak is de prijs zo'n 40% goedkoper dan bij een verhuurbedrijf en dan is het ook nog een camper compleet met inventaris. 

Waarom een camper huren via Goboony?

Grootste aanbod mobilhomes in België
Voor iedereen een camper
We helpen je verder!
Help Center
Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering
Duurzaam reizen

Luxe campers

Goboony is available in English as well.

Stay on Goboony.be Go to Goboony.com