Beleef een uniek avontuur tijdens de feestdagen vanuit een mobilhome

Boek nu en profiteer van flinke korting voor toegang tot het platform CamperStops Belgium

Snak jij er ook zo naar om samen met je partner, vrienden of familie iets moois te beleven buitenshuis? Wij zien al weken een sterke toename in boekingen voor mobilhomes rond 31 december en dat snappen we! Want wat is er veiliger dan de feestdagen doorbrengen in je eigen bubbel op de mooiste locaties in Vlaanderen? Om ervoor te zorgen dat camperaars, ondanks de lockdown, veilig op weg kunnen bieden we een corona-proof verblijf met CamperStops Belgium. 

Verre reizen staan voorlopig nog niet op het programma, maar dat er in België ook heel wat schoonheid te ondekken valt, ontkent niemand. Trek eropuit naar een kinderboerderij, kies voor een overnachting tussen de wijnranken in eigen land of laat je bedienen in een huurcamping met de lekkerste maaltijden en blijf vervolgens overnachten op de privéparking van de deelnemende bistro's en restaurants. 

Kennismakingsactie via Goboony

Winterkamperen in een mobilhome is iets moois, veilig en een belevenis op zich. Daarom hebben we een mooie kennismakingsactie voor jou: wie een mobilhome huurt via Goboony, krijgt een flinke korting voor toegang tot het beschermde platform CamperStops Belgium met meer dan 100 locaties en 600 overnachtingsplaatsen.

De voordelen als lid van CamperStops Belgium:

 • Je kunt contacten leggen met hoevewinkels, kinderboerderijen, wijnboeren, maneges, restaurants en gastvrije families.
 • Je mag overnachten in een perfect veilige en rustige omgeving.
 • Je krijgt direct toegang tot meer dan 100 locaties en 600 overnachtingsplaatsen, waarvan de meeste locaties direct zijn gelegen aan fiets- en wandelroutes. 

Profiteer nu van deze actie

Normaal kost een jaarabonnement op CamperStops Belgium 38 euro, maar met deze actie betaal je slechts 15 euro om toegang te krijgen tot en met 31 januari 2021.

Via dit aanvraagformulier kun je je lidkaart van CamperStops Belgium aanvragen, die krijg je nadien opgestuurd per post.

De kortingsactie is geldig t/m eind januari 2021. 

Waarom een camper huren via Goboony?

 • Gratis annulering bij overmacht door Corona

 • 40% goedkoper dan verhuur bedrijven

 • Grootste aanbod mobilhomes in België

 • Slechts € 150 borg met onze Zorgeloos Reizen verzekering

 • Persoonlijk support
  038 08 73 46
  (Ma. - Vrij 9 - 18uur)

Boek snel jouw mobilhome voor de feestdagen