Zo maak je eenvoudig een duidelijke handleiding voor jouw camper

13 oktober 2021 in Verhuurtips en Tips voor eigenaren

Soms is schade aan je camper onvermijdelijk, maar heel vaak is schade makkelijk te voorkomen wanneer een huurder goed ingelicht is. We zien vaak dat verhuurders behoorlijk wat tijd spenderen aan het instrueren van hun huurders voor vertrek. Eenmaal onderweg zijn huurders de uitleg vaak (deels) alweer vergeten. Daarom kan een duidelijke handleiding helpen om kleine schades onderweg te vermijden. Goboony helpt jou hierbij! 
Goboony handleiding voor jouw camper
Een gasfles vervang je natuurlijk niet iedere dag. En hoe moest die luifel ook alweer vastgemaakt worden? Hoe werkte de televisie eigenlijk? Er zijn duizend en één handelingen in een camper die je maar heel sporadisch hoeft uit te voeren. Dat kan voor behoorlijk wat onduidelijkheid zorgen! Daarom lanceren wij Goboony Manuals, een volledig gratis dienst om compleet intuïtieve handleidingen voor jouw camper te maken.

Zo werkt Goboony Manuals 

Met Goboony Manuals kun je aan de hand van korte filmpjes die elkaar opvolgen stap voor stap de werking van jouw camper delen met je huurders. Na het aanmaken van de handleidingen kan je heel vlot een QR-code genereren die je in je camper kunt hangen. Zo hebben jouw huurders voor ieder onderdeel van je camper altijd een handleiding bij de hand! Jouw huurders weten dankzij Goboony Manuals dus altijd hoe ze je camper moeten gebruiken en bespaar je tijd bij de uitgifte van je camper! 

Met Goboony Manuals willen we een bibliotheek bouwen met handleidingen voor allerlei verschillende soorten campers, waar iedereen binnen het platform gebruik van kan maken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat iedere huurder kwalitatieve handleidingen tot zijn of haar beschikking heeft. 
Goboony handleiding voor jouw camper

Met Goboony Manuals aan de slag

Schrijf je hier in voor Goboony Manuals en ontvang een activatielink met instructies om aan de slag te gaan.